9-10 aydan sonra veriliyor ciğer.
ama 2 haftada bi dedi bana doktorumuz
balığı haftada 2 yap ciğeri 15 te bi ver dediydi.
tavuğuda 10 günde 1 ver
onun dışında bol sebze yedir ama çorbaları kemik suyuna yap demişti... he bi de haftada 2 kere kıyma koyuyorum çorbalara da...
Ben kendim yemem ciğeri
öyle deme canım belki ayşe sever denemekten zarar gelmez. yogurtlayınca yiyor öyle dene. ciğer faydalı...Ipek yemediyse bizimkiler hayatta yemez hiç uğraşmayayım bari
evet canım çorbaya katıyorum. ama ayrı ayrı kabak haşlasam yada sırf karnıbahar haşlayıp versem yer.zeynep sen bunları hep çorbaya katıyosun demi ayrı yapıp yedirmiyon ?
Ebru sanırım yaparım 3. Zaman ne gösterir bilinmez ama 3 kızım olsun isterim
Ebru sanırım yaparım 3. Zaman ne gösterir bilinmez ama 3 kızım olsun isterim
zeynep bacı nerdeee ipek bırakmadı galiba yine
öyle deme canım belki ayşe sever denemekten zarar gelmez. yogurtlayınca yiyor öyle dene. ciğer faydalı...
evet canım çorbaya katıyorum. ama ayrı ayrı kabak haşlasam yada sırf karnıbahar haşlayıp versem yer.
ciğeri sade yemez ama... sebzeyle aramız iyi de et grubuyla zorlanıyoruz... et grubunu (balık gibi) anca corba ıcınde yıyor.
zeynep mesela balığı nekadar yiyo bi öğünde dün ben balık yaptım sadece 2 tane çinekop orta boy yedirebildim yeterlimi mesela sizce?
kzlar facebookta oyungrubuna attığım linki inceledinizmi? calısıyormusunuz dersinizi bakim. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/403519-maaleseff-hamileyim.html
dayanamadım yazdım!
şöyle şeyler okuyunca kan beynime sıçrıyor ya
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/403519-maaleseff-hamileyim.html
dayanamadım yazdım!
şöyle şeyler okuyunca kan beynime sıçrıyor ya
seninki etçil,benimki otçulbizimkininde et gurubuyla arası iyi sebzeyide seviyo ama eti daha çok seviyo
ben baktım özlemcim linke gene bakıcammm
Deli mi şuursuzmu bu be şaka mı yapıyor anlaymadım
Bu arada hoşgeldin canım .İpek ciğeri sevmedi demek ben kendimde sevmem yapamam herhalde kokusu bile beni öldürüyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?