diş olabilir -doymuyor olabilir gece besliyormusun son öğünün ne mesela.
bizde son çare ilaça başvuruyoruz valla.Dr bize alerji için surup verdi çok sık kalkınca arada şurup veriyorum ben.
röfle iyi gider sana.bence de duruya güzel, şık bi elbise al da, ana kız düşman çatlatın,süper olur.
bizde de "büyü büyü büyü bu kadarrr ol" derler :)
Sağol canım inş. yoksa hastanelik olacam mazallah
Burcu bencede al kız sonrada giyer ne olacak. Madem hiç görmediler diyorsun sende saçını boyatırsın analı kızlı süslenir püslenir çatlatırsınız onları. Tabi nazar boncuğu takmayı unutmayın
AYYY ükür olsun ki bilgisayar basına gecebildim .Özledim sizi yahu. Bayram telaşını atlattık nihayet pazar günü gece döndük salı altın günüm vardı çarsamba geceli gündüzlü misafir ve bugün nihayet boşum.EE napıyosunuz bakimm.Meleklerim neler yapıyor.?
Ben bayramda rahatsızlandım onun için pek bişey anlamadım bayramdan.
ya kızlar adetim 7 gün gecikti cok huzursuzum.2 kere test yaptım negatif offf sizce neden gecikir bukadar ?
Hıı bu arada ahmet artık emeklemeye basladı nihayet.3. dişimizde cıktı. Bu ay ahmet cok zayıfladı sanırım hareketleri arttıgı için.
zeynep sakatat için erken değilmi yaaa bizim doktor 1 yaşından sonra demişti
ebrucum bekle birazdan burayada atacağım o linki canım.
bu arada aşağıdaki yazıyı bir anne yazmış. begendim sizinlede paylaşmak istedim.
Kime göre?
Kızımı sevdiğinde kıskanan oğluna, " amaaan ben oğlumu severim, pis o kız " diyen anneye hayretle bakarken aklımdan şunlar geçti; iyi ki okuyorum, iyi ki araştırıyorum, iyi ki bir bloga sahibim...
Çok süper anne miyim? değilim elbet, yanlış olduğunu bildiğim şeyleri de yapıyorum zaman zaman evet ama en azından tekrarlamamaya ve telafi etmeye gayret ediyorum...
Yanımda yapılan bir yanlışı gördüğümde, o anneye inanılmaz bir şekilde doğrusunu anlatma ihtiyacı hissediyorum, ama "çok bilmiş" damgası yememek için sınırlı olduğum çok oluyor...
-Kafasını çarptığı dolaba, ah dolap, pis dolap, sen nasıl acıtırsın benim kızımın kafasını? diyen babaannelere "bak bu dolabın suçu değil, eğer böyle yaparsan suçu hep başkalarında arayacak bu çocuk" diyemem ki...
-4 yaşındaki oğluna şimdiye kadar hiç kitap almamış veya bultak almamış bir anneye şaşkın gözlerle bakamam ki ayıp olmasın diye....
-3 aylık bebeğini televizyonun dibine koyup izlettiren anneye, sadece sakıncalı bu yaptığın demekten ileri gidemem ki...
-Ağlarsan seni bırakıp gidicem diyen anneye, "onu hiçbir zaman terketmeyeceğini bilmeli bu çocuk" diyemiyorum ki...
-Her istediğini ağlayarak yapmaya alıştırmış bir çocuğa kızan anneye de müdahale edemiyorum, alıştırmışsın be anne, onun suçu ne?
O kadar çok eksiğim var ki anneliğe dair eminim..Mükemmel olmak imkansız ama biraz okumak ve araştırmak imkanlı bence....
Bir de diğer taraftan bakmak lazım belki de; "hıh çocuğu kural içinde boğacak" dediklerine eminim...
Salmayalım çayıra çocuklarımızı n'olur?
Çocukluğunu anneyle daha bir güzel yaşasın bu pırlantalar...
Dün aldığım puzzle ile resimleri oluşturamasa da henüz,oluşturana dek oynayacağım onunla..Çünkü o bundan çok zevk alıyor...
Okula başladığında, her müsamere ve faaliyetine koşan anne olmak dileğimdir!!! Sizin de olsun...
zeynepcim yazı çok güzel,teşekkürler...zeynep sakatat için erken değilmi yaaa bizim doktor 1 yaşından sonra demişti
bu arada aşağıdaki yazıyı bir anne yazmış. begendim sizinlede paylaşmak istedim.
Kime göre?
Kızımı sevdiğinde kıskanan oğluna, " amaaan ben oğlumu severim, pis o kız " diyen anneye hayretle bakarken aklımdan şunlar geçti; iyi ki okuyorum, iyi ki araştırıyorum, iyi ki bir bloga sahibim...
Çok süper anne miyim? değilim elbet, yanlış olduğunu bildiğim şeyleri de yapıyorum zaman zaman evet ama en azından tekrarlamamaya ve telafi etmeye gayret ediyorum...
Yanımda yapılan bir yanlışı gördüğümde, o anneye inanılmaz bir şekilde doğrusunu anlatma ihtiyacı hissediyorum, ama "çok bilmiş" damgası yememek için sınırlı olduğum çok oluyor...
-Kafasını çarptığı dolaba, ah dolap, pis dolap, sen nasıl acıtırsın benim kızımın kafasını? diyen babaannelere "bak bu dolabın suçu değil, eğer böyle yaparsan suçu hep başkalarında arayacak bu çocuk" diyemem ki...
-4 yaşındaki oğluna şimdiye kadar hiç kitap almamış veya bultak almamış bir anneye şaşkın gözlerle bakamam ki ayıp olmasın diye....
-3 aylık bebeğini televizyonun dibine koyup izlettiren anneye, sadece sakıncalı bu yaptığın demekten ileri gidemem ki...
-Ağlarsan seni bırakıp gidicem diyen anneye, "onu hiçbir zaman terketmeyeceğini bilmeli bu çocuk" diyemiyorum ki...
-Her istediğini ağlayarak yapmaya alıştırmış bir çocuğa kızan anneye de müdahale edemiyorum, alıştırmışsın be anne, onun suçu ne?
O kadar çok eksiğim var ki anneliğe dair eminim..Mükemmel olmak imkansız ama biraz okumak ve araştırmak imkanlı bence....
Bir de diğer taraftan bakmak lazım belki de; "hıh çocuğu kural içinde boğacak" dediklerine eminim...
Dün aldığım puzzle ile resimleri oluşturamasa da henüz,oluşturana dek oynayacağım onunla..Çünkü o bundan çok zevk alıyor...
Okula başladığında, her müsamere ve faaliyetine koşan anne olmak dileğimdir!!! Sizin de olsun...
açıkcası ben internette cok fazla okuyorum. onun dışında freuda ne yaptıkta cocuklarımız böyle oldu diye bir kitap var onu okuyorum. mahallenin en akıllı yumurcağı gibi biseydi şimdi aklıma gelmedi ismi onu okuyorum. daha cok hislerimi kullanıyorum ve hep Doruk un yerine koyuyorum kendimi ama tabiki okumak cok önemli okumak lazım....
zeynep sakatat için erken değilmi yaaa bizim doktor 1 yaşından sonra demişti
Kime göre?
sorma burcukız zeynep derden yazdın şunu kalta... ne olacak.uyuz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?