Merhaba kızlar...
Esra dünden beri rahatsız. DÜn saat öğle 3 gibi kusmaya başlamış. Benb 5 te eve geldiğimde safra çıkarmaya başladı. Acile götürdüm hemen. Müşahadeye aldılar serum bağladılar. Kan idrar kaka tahlili vs. derken gece 12 ye kadar hastanedeydik. Serumun yarısında ishal de başladı . Dr. Rotavirüsten şüphelendi ama çok şükür ki çıkmadı bi şey..Bügün ishal azalarak devam ediyor. Dr. Reflor <zinco verdi.Maşallah keyfi de yerinde ama ömrümden ömür gitti Rota dediğinde dr. Şimdi uyuyor bakalım ben geldim gelesiye daha kaka yamadı inşallah da yapmaz
kızlar annemdeim net yok
giremiyorum ... herkez iyimi
oğlum yürüyor artık 1,2 metre kadar olsada
çok mutlu yürümekten
kıvırta kıvırta yürüyor:)))
bayramda boludaydım
oğlum hasta oldu orda
acile kaldırdık yine
karyoladan düştü..kayınvalidem sağolsun(
bronşiti terarladı yine
ialç kullnıyoruz
şimdilik iyiye gidiyor
neşeşi yerinde şükür
iştehı azaldı biraz...
bizden durumlar bu
yine girersem yazarım..
tüm bebekleri öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
kıyamam nazara mı geldi benim kuşum ya... çok geçmiş olsun tatlım. peki nedenmiş bu? reflor ishal için iyidir. patates,muz yedirin bu dönemde. umarım hemen atlatır. çok üzüldüm şimdi bak yaMerhaba kızlar...
Esra dünden beri rahatsız. DÜn saat öğle 3 gibi kusmaya başlamış. Benb 5 te eve geldiğimde safra çıkarmaya başladı. Acile götürdüm hemen. Müşahadeye aldılar serum bağladılar. Kan idrar kaka tahlili vs. derken gece 12 ye kadar hastanedeydik. Serumun yarısında ishal de başladı . Dr. Rotavirüsten şüphelendi ama çok şükür ki çıkmadı bi şey..Bügün ishal azalarak devam ediyor. Dr. Reflor <zinco verdi.Maşallah keyfi de yerinde ama ömrümden ömür gitti Rota dediğinde dr. Şimdi uyuyor bakalım ben geldim gelesiye daha kaka yamadı inşallah da yapmaz
konuyu silmişler zaten millet hörelenince...Yine kaçırdım muhabbeti peh
O hamileyim diyen salak bence dalga geçiyordur Zeynep aklı sıra.Adet olmadığında anlamamış mı bu kadar saf biri değil bence
Havva geçımiş olsun bacım ishal salgını var galiba Allah muhafaza rota değilmiş çok şükür
geçmiş olsun ömere... ayrıca da kocaman maşallah...kızlar annemdeim net yok
giremiyorum ... herkez iyimi
oğlum yürüyor artık 1,2 metre kadar olsada
çok mutlu yürümekten
kıvırta kıvırta yürüyor:)))
bayramda boludaydım
oğlum hasta oldu orda
acile kaldırdık yine
karyoladan düştü..kayınvalidem sağolsun(
bronşiti terarladı yine
ialç kullnıyoruz
şimdilik iyiye gidiyor
neşeşi yerinde şükür
iştehı azaldı biraz...
bizden durumlar bu
yine girersem yazarım..
tüm bebekleri öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?