2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

havva çok geçmiş olsun canım benim üzüldüm esracığıma
kızlar ben bu ara kitap okumaya hiç vakit bulamıyorum bile
bi bakayım dedim kimse yok iyi geceler kızlarrr

Esram hata olmuş çok geçmiş olsun Havvacım.. İnşallah birşeyi kalmaz çabucak iyileşir..

Hülyacım Selmanın dediği gibi biz varız dişsiz

Özlemcim kitap önerilerin için teşekkürler.. Ben ayda 2 kitap okuyorum ama bu tarz kitaplar sürekli okuyamıyorum sıkıyor beni.. Evde vakit bulamıyorum sabah akşam yolda okurum bi de tuvalette süt sağarken

günaydınn..
havvacım çok geçmiş olsun.acil şifalar.
hülyacım babana geçmiş olsun.ayrıca mirayada maşallah.
öznur hızlı ömerede maşalah.yürümüş.maşalah.

bende dün 3 firarlı 17 büyük 7 çocuk misafir ettim.demiştimya burda herkes çocuklarını büyütmüş diye valla işime yaradı bi kızımız sagolsun he bana yardım etti.servise,çaya..sabah 6 da kalktım.dün yaptığım tatlı kurabiye pek bi sert oldu .neden oldu bilemidm hiç içime sinmedi sabah kalkıp bi daha tekrardan ahtım.ne yapayım içime sinmeyince bunu servis etmeyeyim dedim.bir sürü iş içinde onuda yapım..şükür geçti bitti.

oh oh hadi bakalım...
sende de war 2 kızçe. bak ilerde rahat edersin ne güzel işte

yaf bu defnenin huyları degişiyo artıkın.bu kız çok bana bağlandı.resmen yapışık geziyoruz.yapışığı bırak benim kucagımda olmak istiyor sürekli.ye kimse yokken bile yere bi koydummu bas bas bağırıyo ve katılırcasına ağlıyo.allahım ya yanından oturuyorum o oyun oynuyo bi kalkayım yırtıyo kendini.bu nasıl iş anlamıdım kimisi bırak ağlasın diyo tamam onu yaptım ama yaw feci yıkıyo kendini.yormaya aşladı bu kız beni ne iş bu

bir dönem ipekte böyleydi. 2 ay öncesine kadar. şimdi düzeldi...
ama bilmiyorum defnenin ki gelici mi geçici mi?
bu yapışıklık kahrediyor insanı. bi oku araştır bakalım ne diyor uzmanlar bu konuda,ne yapmak nasıl davranmak gerek...

kahvaltılarımızı edelim gelicem gene kızlar...

amaan ne bilem ya.okuyam araştıram bari.salı günü tortura gidcez zati bi diyem bilirmiki..
bende yemek yapacagım kahvaltımı sizle ettim..yemegimi yaparken girer çıkarım

zeynocan peki sen ne ittin bacım.mesela bınakıp ağlamasına izinmi verdin.yoksa kucaktamı tutun.de bacım tercübeli anlat hele.benim zeynep böyle degildi.o aslında babacıydı yapışırsa anca babaya yapışırdı

sorma ayşegülcüm bu aralar iyi maşallah bide hep yazıcam unutuyorum kızlar ben ne yapıyorum anlatayım şu milupanın 7 tahıllısını almıştım ama kız yemiyor diye duruyordu bende şimdi onu akşam çorbalarının içine 3 kaşık ekmek yerine atıyorum sanki biraz tombikledi kız bu ay onu yapıyorum bakalım ne kadar kilo alacak.bence bi bahset ayşegül belki kullanın der bide şu minadex ve nutrigen suprayı dönüşümlü versen iştahı açılır bide ne yap çinko şurubu var zinco o aceyip iştah açıyor diyorlar zararı olmayan bir şurup dene derim ben onun dışında ben iyiyim özeline bir bakarmısın

hımm 7 tahıllımı yazıyo übtünde bende hemen alayım.benim kız ne içiyo dedim bende diyem.benimki vitamin olarak vitabiol içiyo.santafer kan damlası.bide bu zincoyu biz 6 aydan beri kullanıyoruz.benimkinin ismide zinfort.yaw benim kızda bi iştah içmadı çokta düzenli kullanıyorum.gerçi şu misafir yüzünden iki gündür vermedim ama genel olarak düzenli veririm.yaw benim kız çok zayıf ne etcegimi şaşırdım şu tozun imini bana bi daha yaz.salı günü doktora bi diyeyim.benim kız az yiyı dedim.senin kız hakını veriyor ama az kilo alıyor maşallah.ama bu kız varya yemiyo bide biz herşeyi blendırdan geçirince sanki hep sıvı alıyormuş gibi hissidiyorum.ağzanı direkekmek alsın istiyorum heves kız.ama almıyo günlük deniyorum biliyormusn böyle inat bi kızım ar işte.(((
özelimede nerdeh bakacagım yaw site yeni olunca göremiyom dur bi daha bakayım:)))

günaydın kızlar,

saatleri göremiyorum mesajların. aysegul bence aglatma. bir ihtimal yaşadığınız değisikliklerde tetiklemiş olabilir Defneye kaybetme korkusu vermiş olabilir. yanında ol ve ona hep "seni bırakmam ben canım kızım" gibi şeyler söyle bence. seni kaybedeceğini düşünmesin korkmasın.

özlemcim aklıma tek şu adanaya gittik orda sürekli ağladı diyodumya aeba onun etkisi geçmedimiki diyom.alıyorum kucagıma kuş cücüğü gibi kucagımda kıvrılıo resmin çok yapışıyo.tamam alayımda ama bazende daral geliyo .zeyneple ilgilenirken bile benide alın ağlaması oluyo artık ikisinide kucagıma alıyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…