günaydın bayanlar...
ayşegül nasılsın nasıl geçti kadınlar gününüz
bende dün 3 firarlı 17 büyük 7 çocuk misafir ettim.demiştimya burda herkes çocuklarını büyütmüş diye valla işime yaradı bi kızımız sagolsun he bana yardım etti.servise,çaya..sabah 6 da kalktım.dün yaptığım tatlı kurabiye pek bi sert oldu .neden oldu bilemidm hiç içime sinmedi sabah kalkıp bi daha tekrardan ahtım.ne yapayım içime sinmeyince bunu servis etmeyeyim dedim.bir sürü iş içinde onuda yapım..şükür geçti bitti.
oh oh hadi bakalım...
sende de war 2 kızçe. bak ilerde rahat edersin ne güzel işte
herkeswe günaydın
yaf bu defnenin huyları degişiyo artıkın.bu kız çok bana bağlandı.resmen yapışık geziyoruz.yapışığı bırak benim kucagımda olmak istiyor sürekli.ye kimse yokken bile yere bi koydummu bas bas bağırıyo ve katılırcasına ağlıyo.allahım ya yanından oturuyorum o oyun oynuyo bi kalkayım yırtıyo kendini.bu nasıl iş anlamıdım kimisi bırak ağlasın diyo tamam onu yaptım ama yaw feci yıkıyo kendini.yormaya aşladı bu kız beni ne iş bu
bir dönem ipekte böyleydi. 2 ay öncesine kadar. şimdi düzeldi...
ama bilmiyorum defnenin ki gelici mi geçici mi?
bu yapışıklık kahrediyor insanı. bi oku araştır bakalım ne diyor uzmanlar bu konuda,ne yapmak nasıl davranmak gerek...
kahvaltılarımızı edelim gelicem gene kızlar...
bir dönem ipekte böyleydi. 2 ay öncesine kadar. şimdi düzeldi...
ama bilmiyorum defnenin ki gelici mi geçici mi?
bu yapışıklık kahrediyor insanı. bi oku araştır bakalım ne diyor uzmanlar bu konuda,ne yapmak nasıl davranmak gerek...
kahvaltılarımızı edelim gelicem gene kızlar...
sorma ayşegülcüm bu aralar iyi maşallah bide hep yazıcam unutuyorum kızlar ben ne yapıyorum anlatayım şu milupanın 7 tahıllısını almıştım ama kız yemiyor diye duruyordu bende şimdi onu akşam çorbalarının içine 3 kaşık ekmek yerine atıyorum sanki biraz tombikledi kız bu ay onu yapıyorum bakalım ne kadar kilo alacak.bence bi bahset ayşegül belki kullanın der bide şu minadex ve nutrigen suprayı dönüşümlü versen iştahı açılır bide ne yap çinko şurubu var zinco o aceyip iştah açıyor diyorlar zararı olmayan bir şurup dene derim ben onun dışında ben iyiyim özeline bir bakarmısın
günaydın kızlar,
saatleri göremiyorum mesajların. aysegul bence aglatma. bir ihtimal yaşadığınız değisikliklerde tetiklemiş olabilir Defneye kaybetme korkusu vermiş olabilir. yanında ol ve ona hep "seni bırakmam ben canım kızım" gibi şeyler söyle bence. seni kaybedeceğini düşünmesin korkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?