zeynocan peki sen ne ittin bacım.mesela bınakıp ağlamasına izinmi verdin.yoksa kucaktamı tutun.de bacım tercübeli anlat hele.benim zeynep böyle degildi.o aslında babacıydı yapışırsa anca babaya yapışırdı
valla ben bi b.. göremiyorum bu yeni kk da sinir oluyorum. neyse aysegul bence aglatma sen yinede defne kuzuyu. yazıktır. bir sıkıntısı var demekki sana düşmüş... bir süre sonra geçer yeterki kendini güvende mutlu hissetsin. ben cocukları egitmek icin aglatmaya karşıyım napim..... ama gıcıklık olsun diye herşeyi aglayarak yaptırmaya kalkarsa o zaman ayrı
zamanla geçti canım. ağlamasına müsade etmedim. bence bi çocuk ağlatarak eğitilmez. aslında bir bebek... büyük bi çocuk olsa ne bileyim mesela zeyno gibi falan. bi parça ağlamasına müsade edebilirsin belki ama defne daha küçücük. bahsediyodum ya bi ara,uyurken bile yanında istiyodu beni.elini tutuyodum yada yanında yatıyodum falan. geçti yavaş yavaş.ipek hala bana babasından daha düşkün. arada yoklar evin içinde nerdeyim diye. hastaysa,bi derdi varsa benden başkasında durmaz falan.ve başkası çok ama çok zor uyutur onu... ama normale döndük diyebilirim eskiye oranla. ağlatmadım,istediği an yanında oldum. evin içinde odadan odaya giderken mızırklanıyordu bi yandan da onunla konuşuyordum. hep sesimi duyuyordu mesela. mutfakta işim warsa oyuncaklarıyla mutfağa taşıunıyoduk,nere gitsem yanımda geliyodu. böyle böyle geçti gitti...
sürekli kucağında da taşıma. bırak yere beraber oynayın sarılın öpüşün koklaşın. o oyuna dalsın 2 dk ayrıl mesela yanından. ama bu sürede hep onunla konuş. seni görsün sesini duysun. yavaş yavaş böyle böyle aralıkları aç mesela. mutfağa beraber gidin. onun eline 2-3 kepçe kaşık ver,sen işine bak. bi yandan şarkı söyle konuş oyala. böyle böyle alışır gibi ayşegül. yoksa yakında yaşlarına girecekler. hep kucak çok zor.peki agam öle yapamm.aglatmayayım.ama bence arada gıcıklığınada yapıyoneyse analar çekecek nazı ..ama zeynep ne etmiş bu aşamada merak ettem de kız anlat hele.
bende ağlamasına dayanamadığım için kucaga alıyom ama her işimi kucaktaykende yapamıyorum bırakıyorum zırlıyo.ayy yoruldum..
kuzucuk belki diştir canım ya... götür bakalım neymiş sıkıntısıGünaydın kızlar
Ayşegül ablam da yorulmuş gelmiş hoşgelmiş.. neyse atlattım gitti.. bi dha uzunca bi süre kabul etme
Bu gece Berkin hep ağlayarak uyandı.. en son koyun koyuna yattık hem de kolumun içinde yatıyo yani sarılmamı da kabul etmio..
Sabahın köründe kalktı mız mız mız ateşi falan yok boğazı falan mı acıyo acaba dedim bir kaç kere öksürdü..
acep dişi mi çıkacak baktırmıyorda çığlık çığlığa ağlıyo..
bi sağlık ocağına gideyim diyom hem damlalarını alayım hem bi boğazına baktırayım ona göre bişey yaparım
hava da yağmurlu uyandığında bakarım havaya göre giderim
nedir bu persantil bende bakem...üstünde 7 tahıllı yazıyor canım öbürüde fantomalt bizimkide 25 persantilde napalım böyle gidecekler artık ablamızda tartıldı bu ay oda 25 persantil çıktı benimk,iler adam olmayuacak onu anladım
valla ben bi b.. göremiyorum bu yeni kk da sinir oluyorum. neyse aysegul bence aglatma sen yinede defne kuzuyu. yazıktır. bir sıkıntısı var demekki sana düşmüş... bir süre sonra geçer yeterki kendini güvende mutlu hissetsin. ben cocukları egitmek icin aglatmaya karşıyım napim..... ama gıcıklık olsun diye herşeyi aglayarak yaptırmaya kalkarsa o zaman ayrı
Bizimki zor yedi inşallah Burak severek yer...ciğer çorbasını koydum ocağa..
dün yapcaktım misafir gelince bugüne kaldı..
bakalım yicekmi sıpa...
Günaydın kızlar
Ayşegül ablam da yorulmuş gelmiş hoşgelmiş.. neyse atlattım gitti.. bi dha uzunca bi süre kabul etme
Bu gece Berkin hep ağlayarak uyandı.. en son koyun koyuna yattık hem de kolumun içinde yatıyo yani sarılmamı da kabul etmio..
Sabahın köründe kalktı mız mız mız ateşi falan yok boğazı falan mı acıyo acaba dedim bir kaç kere öksürdü..
acep dişi mi çıkacak baktırmıyorda çığlık çığlığa ağlıyo..
bi sağlık ocağına gideyim diyom hem damlalarını alayım hem bi boğazına baktırayım ona göre bişey yaparım
hava da yağmurlu uyandığında bakarım havaya göre giderim
bacım benim büyük iyide bu güççük beni zorlayacak eminim artık.yaw cahiligimi bagışla bu persantil ne oliyy.üstünde 7 tahıllı yazıyor canım öbürüde fantomalt bizimkide 25 persantilde napalım böyle gidecekler artık ablamızda tartıldı bu ay oda 25 persantil çıktı benimk,iler adam olmayuacak onu anladım
ciğer çorbasını koydum ocağa..
dün yapcaktım misafir gelince bugüne kaldı..
bakalım yicekmi sıpa...
üstünde 7 tahıllı yazıyor canım öbürüde fantomalt bizimkide 25 persantilde napalım böyle gidecekler artık ablamızda tartıldı bu ay oda 25 persantil çıktı benimk,iler adam olmayuacak onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?