2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ha bu arada ben saatleri tarihleri görüyom bacım..görüyomm görüyommm allahım görüyomm

valla ben bi b.. göremiyorum bu yeni kk da sinir oluyorum. neyse aysegul bence aglatma sen yinede defne kuzuyu. yazıktır. bir sıkıntısı var demekki sana düşmüş... bir süre sonra geçer yeterki kendini güvende mutlu hissetsin. ben cocukları egitmek icin aglatmaya karşıyım napim..... ama gıcıklık olsun diye herşeyi aglayarak yaptırmaya kalkarsa o zaman ayrı

zamanla geçti canım. ağlamasına müsade etmedim. bence bi çocuk ağlatarak eğitilmez. aslında bir bebek... büyük bi çocuk olsa ne bileyim mesela zeyno gibi falan. bi parça ağlamasına müsade edebilirsin belki ama defne daha küçücük. bahsediyodum ya bi ara,uyurken bile yanında istiyodu beni.elini tutuyodum yada yanında yatıyodum falan. geçti yavaş yavaş.ipek hala bana babasından daha düşkün. arada yoklar evin içinde nerdeyim diye. hastaysa,bi derdi varsa benden başkasında durmaz falan.ve başkası çok ama çok zor uyutur onu... ama normale döndük diyebilirim eskiye oranla. ağlatmadım,istediği an yanında oldum. evin içinde odadan odaya giderken mızırklanıyordu bi yandan da onunla konuşuyordum. hep sesimi duyuyordu mesela. mutfakta işim warsa oyuncaklarıyla mutfağa taşıunıyoduk,nere gitsem yanımda geliyodu. böyle böyle geçti gitti...

özlemcim aynı şeyleri düşünüyoruz. şu an daha minicikler. ağlatmak bana çok ters. ama aklı başına geldiğinde ağlamayı koz olarak kullanıyorsa,o zaman ağlayabilir problem değil.

peki agam öle yapamm.aglatmayayım.ama bence arada gıcıklığınada yapıyo neyse analar çekecek nazı ..ama zeynep ne etmiş bu aşamada merak ettem de kız anlat hele.
bende ağlamasına dayanamadığım için kucaga alıyom ama her işimi kucaktaykende yapamıyorum bırakıyorum zırlıyo.ayy yoruldum..

Günaydın kızlar
Ayşegül ablam da yorulmuş gelmiş hoşgelmiş.. neyse atlattım gitti.. bi dha uzunca bi süre kabul etme

Bu gece Berkin hep ağlayarak uyandı.. en son koyun koyuna yattık hem de kolumun içinde yatıyo yani sarılmamı da kabul etmio..
Sabahın köründe kalktı mız mız mız ateşi falan yok boğazı falan mı acıyo acaba dedim bir kaç kere öksürdü..
acep dişi mi çıkacak baktırmıyorda çığlık çığlığa ağlıyo..
bi sağlık ocağına gideyim diyom hem damlalarını alayım hem bi boğazına baktırayım ona göre bişey yaparım
hava da yağmurlu uyandığında bakarım havaya göre giderim

üstünde 7 tahıllı yazıyor canım öbürüde fantomalt bizimkide 25 persantilde napalım böyle gidecekler artık ablamızda tartıldı bu ay oda 25 persantil çıktı benimk,iler adam olmayuacak onu anladım

ciğer çorbasını koydum ocağa..
dün yapcaktım misafir gelince bugüne kaldı..
bakalım yicekmi sıpa...

zeynepcem valla bunları bende ediyorum.onla konuşuyorum yanıma alıyorum.ama o illaki kucak iztiyo.hi bırakma istiyo.iş yaparken bile kucak iztiyo.oyun oynarken yanımda dur istiyo.kimsenin kucagına gitmiyo yada oynayacaksa yananda olacagım.bilmiyorum bende ağlatamıyorum kıyamıyorum zaten katılınca inzan fena oluyo hemen kucaklıyorum.ama ne kadar devam edecekki bilmiyorum.aceba dişmi diyorum yineee

ayşegül geçmiş ola bacım...
hadi atlattın bidha böyle kalabalık alma aman..

sürekli kucağında da taşıma. bırak yere beraber oynayın sarılın öpüşün koklaşın. o oyuna dalsın 2 dk ayrıl mesela yanından. ama bu sürede hep onunla konuş. seni görsün sesini duysun. yavaş yavaş böyle böyle aralıkları aç mesela. mutfağa beraber gidin. onun eline 2-3 kepçe kaşık ver,sen işine bak. bi yandan şarkı söyle konuş oyala. böyle böyle alışır gibi ayşegül. yoksa yakında yaşlarına girecekler. hep kucak çok zor.
kuzucuk belki diştir canım ya... götür bakalım neymiş sıkıntısı belkide sadece seni istemiştir...
nedir bu persantil bende bakem...

Son düzenleme:

valla bende göremiyorum bir halt..
hiç sevmedim bu halini...
giresim gelmiyo ayolll..

aysegül valla dün bir söz okudum bir blogda bayıldım. Kitap mitap hepsi boş. "En iyi kitap cocuklarımızdır." onları okumayı bilmemiz gerekiyor. Defne seninle vakit geçirmek istiyor olabilir. Malum bu aralar sen yok komşu yok taşınma yok ev derken biraz ondan uzaklaşmışsın gibi hissetmiş olabilir.

Evet zeynepcim aynı şeyleri yazıyorum düşünüyoruz seninle :))

Bence Berkinin dişi çıkıyor canım. eline kemireceği biseyler ver biraz rahatlar tontiş..... o senin kucağına yumuluyorsa sende onu sımsıkı sar Serapcım. Dayanamam ben böyle şeylere... bebek onlar.... biz Dorukla geceleri birlikte yatıyoruz. Gündüz beni göremediği icin aradaki zamanı uyurken kapatmaya calışıyor bence. uyurken onu seviyorum opüyorum öyle hoşuna gidiyor görmeniz lazım. hem uyuyor hem gülüyor anlıyor hissediyor yani.

Nazlı bizim kuzular nazlı anne kuzusu hepsi....

abla diuyen dillerini yada ellerii yerim
kız bu aralar benimkide öksürüyo.neden acepki bak tosundada varmış.aman ilerlemesinn..

bacım benim büyük iyide bu güççük beni zorlayacak eminim artık.yaw cahiligimi bagışla bu persantil ne oliyy.
ilaç ismi içinde sağol bacımm..şu özeline bi bakıverr..çatlattın beni:)))

ciğer çorbasını koydum ocağa..
dün yapcaktım misafir gelince bugüne kaldı..
bakalım yicekmi sıpa...

kolay gelsin..ben daha ciger vermedim yaa.hepsini yedide o kaldıydı

günaydın kızlar.

hülyacım baban için geçmiş olsun,düğün telaşınız da inş bir an evvel, tatlı tatlı biter, aramızda görmek istiyoruz artık seni

havvacım, esraya geçmiş olsun, malesef hastalık bizi de mahvediyor.inş önemli değildir.

zeynepcim oyun uygulamasını kaydetttim, bu "bilmiş ana" yazısını da çok beğendim, aynı ben. bu arada benim eşim de farkında olmadan baya araştırma yapıyor herhalde, bu kapıyı dövüp, hep başkalarını suçlama durumunu ondan öğrenmiştim ben

ayşegülümmmmmm kız merak etmez olur muyum kız,aklımdasın hep.bi denk gelemedik ki. benim işler, senin misafirler,hastalık..zeynep ve senin hastalığın nasıl oldu önce onu sorayım, sonra misafirleri sorcaktım, iyi geçmiş sormuyorum :) sonra da kayseriye ne zaman geliyorsunuz diye sorcaktım. yoksa geldinizde gittiniz mi?

benim burak normal sınırlarda da utkununki bayyaaa düşük..
16kilo 107cm

özlem bizde dün ipekle o oyunlardan birini oynadık.
"baş parmağım" oyununu
hoşuna gitti kıkır kıkır gülüyordu cadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…