2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

didemcim sen nasılsın yaaaa görüşemedik pazar gününden beri. bu yeni kk nın canı cıksın.... bisey yazmakta okumakta problem. kolay gittinizmi eve? Neva memnun kalmışmı o günden?

kız ayşegül benmki çokmu yiyoki sankim..
yaptığım çorbalar hep heba oluyo..
bazen utkuya kakalıyom..
yavrum oda yiyemiyo..
biraz renklendirip canlandırıp veriyorum..
yoksa gidiyo çöpe...
deneme yanılma işte belki yer diye hergün yapıyorum...

haklısınız kızlar anne kuzusu tabi daha bunlar el kadar bebek. Ben de ona bütün gece sımsıkı sarıldım sabah ta kucağımdan inmedi kahvaltısını zor hazırladım ona
geceleri kalktığında oçğu zaman meme evrmeden uyuyor kucağıma alıyorum koynumda kapatıveriyor gözlerini
ben de dayanamam hiç ağlatamam da aa kuzuların sevgimizi hisstmeye ihtiacı var
bütün gece öpüyorum meme emmeye kalktıında da o emiyo ben onu öpüyorum
özlediğinden de yapıyor olabilir ama sabah babası baktı sivri gibi geldi damağı ama baktırmadı bi daha belki de ondandır

hadi yaaaa cok sevindim zeynep. bende denicem o zaman Dorukla... ilk oyun günümüzde bunu oynayalım bebeklerle o zaman... :))

oy oy kıyamam tostişe anneyimi özlemiş sarılın öpüşün bugün tümgün...
serapcım dişi çıkıyodur büyük ihtimal...

ayşegül geçmiş ola bacım...
hadi atlattın bidha böyle kalabalık alma aman..
sağol canı alma valla.

hazır uyumuşken gideyim de kahvaltımı yapayım yoksa öğlene kadar aç kalıyorum

hadi afiyet olsun.

bacım etmez olurmuyum benim derdim sürekli kucak istemisi.oyun oynarken bile kucagıma tırmanıyo.bazen ayakta duruyo ama kucakta.evdeki herşeyi sırayla vermi eline tencere tava kaşıkta verdim.zaten hep konuşurul şarkı söyleriz.bilmiyorum kucakta olmak istiyo o bazen oyuna dalarken bırakıyorum dalma ne kemile hemen anlıyo basıyo çığlığı.

haklısın zaten o yüzden yüregimiz acıyoya dayanamıyoruz .bende onu üzmeden bi yol bulmak istiyorum kıyamıyorum(

oo geldim gittim bilem((

benim burak normal sınırlarda da utkununki bayyaaa düşük..
16kilo 107cm

yaw benim kızın boyu iyi ama kilo sıfır(

özlem bizde dün ipekle o oyunlardan birini oynadık.
"baş parmağım" oyununu
hoşuna gitti kıkır kıkır gülüyordu cadı :)

onu zeyneple çok oynardık.çok seviyo zeynep .arada zeyneple söylüyoz defnede dinli.o:))

olsun sen ettede belki yer.

oyy küçük tosunn..diştir kuzum yaa..

hadi yaaaa cok sevindim zeynep. bende denicem o zaman Dorukla... ilk oyun günümüzde bunu oynayalım bebeklerle o zaman... :))

deneyin valla biz çok severiz o şarkıyı:))

kızlar dün bi link verdim. orda bebeklerle oynanabilecek parmak ve el oyunlarının şarkıları var. biz oyun grubu icin onları yapacağız sizede bilgi olsun diye vermiştim. evde oynayın kuzularla diye.

evet Sibelcim büyük ihtimal ondan
kesin bi sıkıntısı var ama uykusunda ağlıyo susup devam ediyo uyumaya 40 dk oldu yatalı sürekli böyle

persantil çocuğun yaşıtlarına göre durumunu gösteriyor gibi yani bizmkiler akranları olan 100 çocuktan 25inden daha şişman yani aslında zayıf

günaydın hayırlı cumalar herkese......

günaydınnn.

persantil çocuğun yaşıtlarına göre durumunu gösteriyor gibi yani bizmkiler akranları olan 100 çocuktan 25inden daha şişman yani aslında zayıf

o zaman benim defne kilo konusunda sonuncu olur
ama zeynebim her zaman maşallahı var.ama zayıgladı şu 6 ay içinde kızım 24 kiloydu ama şimdi 21 kilo.doktor normal boyuna gdiyo dedi.ama üzüldü.21 kilo 115 cm boyu var. bu doktorda dedi sen amma uzunsun kız diyo..aklıda yerinde olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…