günaydın kızlar hayırlı cumalarr
günaydın hayırlı cumalar herkese......
günaydınnn.
o zaman benim defne kilo konusunda sonuncu olur
ama zeynebim her zaman maşallahı var.ama zayıgladı şu 6 ay içinde kızım 24 kiloydu ama şimdi 21 kilo.doktor normal boyuna gdiyo dedi.ama üzüldü.21 kilo 115 cm boyu var.bu doktorda dedi sen amma uzunsun kız diyo..aklıda yerinde olsunda..
didemcim sen nasılsın yaaaa görüşemedik pazar gününden beri. bu yeni kk nın canı cıksın.... bisey yazmakta okumakta problem. kolay gittinizmi eve? Neva memnun kalmışmı o günden?
maşallah zeynoya...
inş aklı yerinde hanım hanımcık bi kız olur......
saol canım valla öyle insanın yazası gelmiyor çok karışık bende iyiyim rahat gittik hemen sizin köşede taksi durağı varmış hemen binip gittik memnun du babasına geldik dorukla ipeği anlattı günlüğünede resimleri çizmiş babasıda niye 2 erkek bebek cizdin dedi 2 kız varmış dedi ama baba ipeğin saçı yok diyo öldük gülmekten
günaydın esmaamm..
cnm benim oğlumda öle bir haftadır gece uykusunda ağlıyo bazen çığlık gibi bağırıyo perişan etti beni ne sıkıntıları varsa dişmi anlamadımevet Sibelcim büyük ihtimal ondan
kesin bi sıkıntısı var ama uykusunda ağlıyo susup devam ediyo uyumaya 40 dk oldu yatalı sürekli böyle
günaydınngünaydın hayırlı cumalar herkese......
günaydın hayırlı cumalar canım.........
saol canım valla öyle insanın yazası gelmiyor çok karışık bende iyiyim rahat gittik hemen sizin köşede taksi durağı varmış hemen binip gittik memnun du babasına geldik dorukla ipeği anlattı günlüğünede resimleri çizmiş babasıda niye 2 erkek bebek cizdin dedi 2 kız varmış dedi ama baba ipeğin saçı yok diyo öldük gülmekten
zeynoya maşallah bizim ala hala 20 kilocuk ödü kopuyor zaten şişman olucam diye
ayşegülcüm misafirlerin gelmiş gitmişler hadi atlattın gözünaydın canım,zeynoyada maşallah
zeynonunda saçı yok bizde erkek fatmayız
ay bana öğret oyunları serapgünaydın canlarr nasılsınızzz
geçmişe göz attımda ayşegül gelmiş hoşgelmiş nasılsın cnm
evet derinde akşamları beni özlüyo ve hep yanında olmamı istiyor bizde özlemin dediği gibi bereber yatıyoruz kızımla gece uyanıyo koynuma geliyo kafasını yanağıma koyuyor ve kalkıp kalkıp bakıyor yanındamıyım diye,bende ağlamasına dayanamıyorum hele gözyaşına içim gidiyor..
aa kızlar o baş parmak oyununu biz bayağıdır oynuyoruz derinde bayılıyo
bide çevrim çevrim çevrimcik oyunu var onuda yapıyooo çok zevkli oluyooo
BEN AKŞAM DERİNE KEKLE,BİSKÜVİLİ İRMİK TATLISI YAPTIM CİCİ BEBE VE YULAFLI BİSKÜVİYİ TOZ HALİNE GETİRİP ALTINA KOYDUM BAKALIM YİYECEKMİİİ
,Evet günaydın esma biz esmalara gitcez cumartesii oleyy
günaydın canlarr nasılsınızzz
geçmişe göz attımda ayşegül gelmiş hoşgelmiş nasılsın cnm
evet derinde akşamları beni özlüyo ve hep yanında olmamı istiyor bizde özlemin dediği gibi bereber yatıyoruz kızımla gece uyanıyo koynuma geliyo kafasını yanağıma koyuyor ve kalkıp kalkıp bakıyor yanındamıyım diye,bende ağlamasına dayanamıyorum hele gözyaşına içim gidiyor..
aa kızlar o baş parmak oyununu biz bayağıdır oynuyoruz derinde bayılıyo
bide çevrim çevrim çevrimcik oyunu var onuda yapıyooo çok zevkli oluyooo
BEN AKŞAM DERİNE KEKLE,BİSKÜVİLİ İRMİK TATLISI YAPTIM CİCİ BEBE VE YULAFLI BİSKÜVİYİ TOZ HALİNE GETİRİP ALTINA KOYDUM BAKALIM YİYECEKMİİİ
Evet günaydın esma biz esmalara gitcez cumartesii oleyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?