2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah zeynoya...
inş aklı yerinde hanım hanımcık bi kız olur......

didemcim sen nasılsın yaaaa görüşemedik pazar gününden beri. bu yeni kk nın canı cıksın.... bisey yazmakta okumakta problem. kolay gittinizmi eve? Neva memnun kalmışmı o günden?

saol canım valla öyle insanın yazası gelmiyor çok karışık bende iyiyim rahat gittik hemen sizin köşede taksi durağı varmış hemen binip gittik memnun du babasına geldik dorukla ipeği anlattı günlüğünede resimleri çizmiş babasıda niye 2 erkek bebek cizdin dedi 2 kız varmış dedi ama baba ipeğin saçı yok diyo öldük gülmekten

maşallah zeynoya...
inş aklı yerinde hanım hanımcık bi kız olur......

amin canım..

keller erkek olir zati..keltoş ipek

ay uyumadı defne.hadi az daha oyalanalım.bende şu yemeklerime bakayım 12 ye az kaldı anca pişerler..ara ara girerim

günaydın esmaamm..

evet Sibelcim büyük ihtimal ondan
kesin bi sıkıntısı var ama uykusunda ağlıyo susup devam ediyo uyumaya 40 dk oldu yatalı sürekli böyle
cnm benim oğlumda öle bir haftadır gece uykusunda ağlıyo bazen çığlık gibi bağırıyo perişan etti beni ne sıkıntıları varsa dişmi anlamadım
c.tesi de misafirim var ama sabahtan bi doktora götürücem inş.

günaydın hayırlı cumalar herkese......
günaydınn

günaydın hayırlı cumalar canım.........

:89:

zeynonunda saçı yok bizde erkek fatmayız

günaydın canlarr nasılsınızzz
geçmişe göz attımda ayşegül gelmiş hoşgelmiş nasılsın cnm
evet derinde akşamları beni özlüyo ve hep yanında olmamı istiyor bizde özlemin dediği gibi bereber yatıyoruz kızımla gece uyanıyo koynuma geliyo kafasını yanağıma koyuyor ve kalkıp kalkıp bakıyor yanındamıyım diye,bende ağlamasına dayanamıyorum hele gözyaşına içim gidiyor..

aa kızlar o baş parmak oyununu biz bayağıdır oynuyoruz derinde bayılıyo
bide çevrim çevrim çevrimcik oyunu var onuda yapıyooo çok zevkli oluyooo

BEN AKŞAM DERİNE KEKLE,BİSKÜVİLİ İRMİK TATLISI YAPTIM CİCİ BEBE VE YULAFLI BİSKÜVİYİ TOZ HALİNE GETİRİP ALTINA KOYDUM BAKALIM YİYECEKMİİİ

Son düzenleme:
zeynoya maşallah bizim ala hala 20 kilocuk ödü kopuyor zaten şişman olucam diye

kız gençlik halini almışmı .benimkide 21 kilo ama boyundan dolayı incecik duruyo seynep..bizde daha korku yok

ayşegülcüm misafirlerin gelmiş gitmişler hadi atlattın gözünaydın canım,zeynoyada maşallah

sağol selmacım valla tlattım şükür.

zeynonunda saçı yok bizde erkek fatmayız

kelim benim

ay bana öğret oyunları serap
afiyet olsun derine mamalarr

Evet günaydın esma biz esmalara gitcez cumartesii oleyy
,
evet evett

sağol serapcım.ayy keklerdemi yapıyonuz.ayy bide irmik tatlısımı.ayy bayılacamm..benim kız heç yemez böyle şeyler yaa.maşallah derine.inşallah yer.

Evet günaydın esma biz esmalara gitcez cumartesii oleyy

oh oh ne güzell..iyi keyiflerr..

kızlar buluşma deil bizim gün serap okul arkadaşıyızya
bursalı kızlar meydanda yokki buluşalım hepsi daha tailde felanlar uğrayan yok bayramdan beri topiğğe

Fatoş nasıl oldu acaba kızlar haberiniz varmı .....
Fatma (Alaranın annesi) ,Reyhanda gelmiyor artık iyilerdir inş.....

Evet okul arkadaşıyız esmayla biz liseden kızlarla buluşuyoruz ee hem bebişler buluşuyor hem biz laflıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…