kızlar buluşma deil bizim gün serap okul arkadaşıyızya
bursalı kızlar meydanda yokki buluşalım hepsi daha tailde felanlar uğrayan yok bayramdan beri topiğğe
Günaydın hanımlaaaar
sibelcim biz bide aynı yerlerdeyizz benim çalıştığım binadan iki bina ötemde serapçımın çalıştığı yerokul arkadaşımı ne güzel..
sonra aynı anda anne olmuşsunuz..
burdada görüşüyosunuz hergün..
özendim valla...
Fatoş nasıl oldu acaba kızlar haberiniz varmı .....
Fatma (Alaranın annesi) ,Reyhanda gelmiyor artık iyilerdir inş.....
kızlar buluşma deil bizim gün serap okul arkadaşıyızya
bursalı kızlar meydanda yokki buluşalım hepsi daha tailde felanlar uğrayan yok bayramdan beri topiğğe
günaydın tandemomm..nörüyonn...kıza isim buldunuzmuu..Günaydın hanımlaaaar
evet yaa kalabalıkız tabiievet bursalı kızlar gelin artık yahuuu limon,burçin,sevilirem,bitaneleri,meltemşahin,arya,
e kalabalık sayılırız yaniii
yaaa bizim memlekette olduğumuz haftayı mı buldunuz bula bula. aşk olsun..bişeyi çok isteyince olmuyor işte..ee bi daha ne zaman geleceksiniz? önümüzdeki maçlara bakalım bari :)
özlem selam. yoksun epeydir bir girip çıkıyorsun. herşey yolundamı? isim dogum tarihi falan belli oldumu?
hangi özlemin? zeyl'in mi? özlemzaferinki dış gebelikti diye biliyorum.:18:
özlemin bebek düşük olmuş arkadaşım
Günaydın özlemcim nasılsın bebişlerr nasılll
ayşegülcüm valla derin tatlı şeylere düşkün sabah bi dilim yedirdim ben kahvaltı yaparken yedi cadı ama çorbayı yada tuzlu şeyleri 7-8 kaşık kadar yiyor haa bide mama sandalyesi aldık derine aldığımızdan beri bizimle oturuyor sofraya onada tabak kaşık koyuyorum takip ettimde,o zaman daha güzel yiyor kendi istiyor bidee
hangi özlemin? zeyl'in mi? özlemzaferinki dış gebelikti diye biliyorum.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?