2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar buluşma deil bizim gün serap okul arkadaşıyızya
bursalı kızlar meydanda yokki buluşalım hepsi daha tailde felanlar uğrayan yok bayramdan beri topiğğe

okul arkadaşımı ne güzel..
sonra aynı anda anne olmuşsunuz..
burdada görüşüyosunuz hergün..
özendim valla...

yaaa bizim memlekette olduğumuz haftayı mı buldunuz bula bula. aşk olsun..bişeyi çok isteyince olmuyor işte..ee bi daha ne zaman geleceksiniz? önümüzdeki maçlara bakalım bari :)

okul arkadaşımı ne güzel..
sonra aynı anda anne olmuşsunuz..
burdada görüşüyosunuz hergün..
özendim valla...
sibelcim biz bide aynı yerlerdeyizz benim çalıştığım binadan iki bina ötemde serapçımın çalıştığı yer
ama hiç görüşemiyoruz iş zamanında

Son düzenleme:
evet bursalı kızlar gelin artık yahuuu limon,burçin,sevilirem,bitaneleri,meltemşahin,arya,
e kalabalık sayılırız yaniii

Fatoş nasıl oldu acaba kızlar haberiniz varmı .....
Fatma (Alaranın annesi) ,Reyhanda gelmiyor artık iyilerdir inş.....

hakketen onlarda yok..???

kızlar buluşma deil bizim gün serap okul arkadaşıyızya
bursalı kızlar meydanda yokki buluşalım hepsi daha tailde felanlar uğrayan yok bayramdan beri topiğğe

ayy ne güzel yaa...aman amana maşallah..

Günaydın hanımlaaaar
günaydın tandemomm..nörüyonn...kıza isim buldunuzmuu..

yaaa bizim memlekette olduğumuz haftayı mı buldunuz bula bula. aşk olsun..bişeyi çok isteyince olmuyor işte..ee bi daha ne zaman geleceksiniz? önümüzdeki maçlara bakalım bari :)

yaa..hatta sizin evin yanından geçtik belkim gelmişsin diye baktım
bi dahaki maç yaza..yada bahara diyem

ben hergün burakla yatmıyorum,o istediği zaman yanıma alıyorum sadece.haftada 1-2 gece.zaten üçümüz yatınca burak paşa rahat oluyo ama bizim belimiz, sırtımız kopuyo ağrıdan..üstümüz açık kalıyo onu örtücez diye, sonrada tutuluyo..

gece uyandığında emziğini veriyorum, bazen su veriyorum. bazen beşiğini sallıyorum. geri uyuyor, ama bazen de ne yaparsam yapayım, ikna olmuyor, o zaman yanıma alıyorum işte, kuzu gibi uyuyo sonra :) kuzum benim.

burağın da oyuna dalıp odada yalnız kalmışlığı yoktur. anında anlıyor ama bu ara ağlamıyor, yola koyuluyor hemen oda oda arıyor bizi :)

Günaydın özlemcim nasılsın bebişlerr nasılll
ayşegülcüm valla derin tatlı şeylere düşkün sabah bi dilim yedirdim ben kahvaltı yaparken yedi cadı ama çorbayı yada tuzlu şeyleri 7-8 kaşık kadar yiyor haa bide mama sandalyesi aldık derine aldığımızdan beri bizimle oturuyor sofraya onada tabak kaşık koyuyorum takip ettimde,o zaman daha güzel yiyor kendi istiyor bidee

özlemin bebek düşük olmuş arkadaşım

o özlem diil.özlemzafer o .bu zeyl.
bu arada revnanın resmide süper olmuş.maşallah bıdığıma..

ayy ne güzel işte yesin anacım.maşallah.aslında benim kızda tatlıyı sviyo.ama agzına geldimi pütür kusuyo.ekşiye benimked sevmiyo.ama tuzluyu sever.mesela çorba seviyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…