evet naptı hiç haberim yok benimmFatoş nasıl oldu acaba kızlar haberiniz varmı .....
Fatma (Alaranın annesi) ,Reyhanda gelmiyor artık iyilerdir inş.....
inş. bekliyorum cnmEvet esmayla aramızda iki bina var kahveye gitçem bi gün ama şu işler azalsındaa
cnm aynı benim oğlumu tarif ettin valla :)ben hergün burakla yatmıyorum,o istediği zaman yanıma alıyorum sadece.haftada 1-2 gece.zaten üçümüz yatınca burak paşa rahat oluyo ama bizim belimiz, sırtımız kopuyo ağrıdan..üstümüz açık kalıyo onu örtücez diye, sonrada tutuluyo..
gece uyandığında emziğini veriyorum, bazen su veriyorum. bazen beşiğini sallıyorum. geri uyuyor, ama bazen de ne yaparsam yapayım, ikna olmuyor, o zaman yanıma alıyorum işte, kuzu gibi uyuyo sonra :) kuzum benim.
burağın da oyuna dalıp odada yalnız kalmışlığı yoktur. anında anlıyor ama bu ara ağlamıyor, yola koyuluyor hemen oda oda arıyor bizi :)
zeyl i diyor cnmhangi özlemin? zeyl'in mi? özlemzaferinki dış gebelikti diye biliyorum.:18:
evet bende zeyl özleme seslendim zati yaw.. cok sükür iyi onun bebişi...... belli oldumu kucuk prensesin ismi? doğum tarihi felan....
burcuda gelmiş. yaw dün aksam fb da buluşmayla ilgili bisey yazdım. fazla yicek hazırlamayalım yazık ziyan oluyor dedim cevap vermediniz. şu anda (selma, selda, burcu, zeynep, özlem, didem, havva, esra) 8 kişiyiz. 8 çeşit şey hazırlamayalım. bence burcu ve selda hazırlamasın bisey. eger selmada uzaksa oda hazırlamasın.
offffffffffffffffffffffffffff
siteninnnnnnnnnnnnnn
bu halineeeeeeeeeeeeeee
alışamadımmmmmmmmmm
beğenmedimmmmmmmm
alttaki sayfa sayılarının yarısı gözükmüyo alttan butondan tutup çekip bakıyom herseferinde
alıntı yaparken şaşıırıyommmmmm sıkıldım
maşallah özlemcim hadi az kalmış kızçeni kucaklamaya, rabbim sana sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin canımHeyo ben iyiyimkısçemde iyi çok şükür 35 i devirdik heyecan dorukta
Dün gece ben uyuymamadım heyecandan ya
Doğurmak istiyorum hayırlısıyla bi an önce
Dün sağlık ocağına gittim kızlar bu arada gittim aile hekimimizle tanıştım süperr bi kadın şok oldum ne işin var yavrum senin burda dedim içimden:82:
O kadar bilgili,ilgili bi kadın kiiiiiiiiiii
Emzircen tabi demez mi ay şok oldum sarılıp ağlıcaktım doktora seni bana Allah mı gönderdi diye
Hemen tahlillerimi istedi
Zaten o konuyada acayip sevinçliyim kızlar hgb 9.3ten 11.3 e çıkmış benim
Ya inanamadım acayip mutluyum
cnm ben hiç anlamıyrum böle işlerdenkızlar karnıbaharı haşlayıp buzluga kosam nasıl olur.defne için.şimdi mücver yapacağımda çok gibi birazınıda defneye ayırayım diyom.hım.??
valla bende korkuyorum sibelcim amavalla burak ta hiç yatmıyo bizle..
gece kalkıyo emio yatıyo.
ben korkuyorum yatmaya..
üstüne falan dönerim diye..
onun için sabaha kaaa yatamıyorum..
maşallah maşallah cnm kHeyo ben iyiyimkısçemde iyi çok şükür 35 i devirdik heyecan dorukta
Dün gece ben uyuymamadım heyecandan ya
Doğurmak istiyorum hayırlısıyla bi an önce
Dün sağlık ocağına gittim kızlar bu arada gittim aile hekimimizle tanıştım süperr bi kadın şok oldum ne işin var yavrum senin burda dedim içimden:82:
O kadar bilgili,ilgili bi kadın kiiiiiiiiiii
Emzircen tabi demez mi ay şok oldum sarılıp ağlıcaktım doktora seni bana Allah mı gönderdi diye
Hemen tahlillerimi istedi
Zaten o konuyada acayip sevinçliyim kızlar hgb 9.3ten 11.3 e çıkmış benim
Ya inanamadım acayip mutluyum
tospiş uyandı oynaştık ben de mamamı yidim
yesin diye eline bişey verince bize de uzatıyo ağzıma tutuyo ham ham yapıyom hemen ağzına alıyo hadi anneye de ver biraz yesin diyom gene veriyo yaeşşek
çak diyom elimi uzatıyom yürüteçle koşa koşa geliyo vuruyo elime
ben bi sağlık ocağına gidip geleyim yağmur yağmıyorken
ben o tospişin totsunu ısırıyımm maşallahtospiş uyandı oynaştık ben de mamamı yidim
yesin diye eline bişey verince bize de uzatıyo ağzıma tutuyo ham ham yapıyom hemen ağzına alıyo hadi anneye de ver biraz yesin diyom gene veriyo yaeşşek
çak diyom elimi uzatıyom yürüteçle koşa koşa geliyo vuruyo elime
ben bi sağlık ocağına gidip geleyim yağmur yağmıyorken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?