2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu aralar Doruk un en sevdiğin oyunlardan biride kaçmaca. babasının kucağındayken gel yapıyorum cıglık atıp babasına sarılıyor bende onları yakalamaya calışıyorum saklanıyorum babasıyla beni bulmaya calışıyorlar. acayip egleniyor gülüyor. oynayalım diye babasının kucagındayken bin türlü şaklabanlık yapıyor valla...

haydi serap gitgel bacım..
berkine söyle arabayla atıversn seni..
malum oturmuş bekliyo direksiyonda

dur kızzz

bence hicbisey olmaz aysegul koyabilirsin?

sogusunda koyacagım.

özlem kız.bende daha ağlatmadım.ama bende bunların çogunu yapıyorum.ben nerde oda orda oluyo.tepsiye .mutfat çekmecelirine binde izin veriyorum güzel keyif alıyo.ama bi zaman sonra arkama gelip bacaklarıma yapışıyo al beni kucagına diye.alıyorum ama işlerim oluyo.oyun oynatıyorum o dalarken bi yemek yapmaya çalışıyorum.zeyneple oyalınır öyle böyle geçecek elbet.

özlemcim bende sana katılıyorum yazdıklarım çok güzel ve doğru şeyler
srpp çabuk gel bacımm
ayşegül atabilirsin buzluğa bişey olmaz arkadaşım
sibel ciğeri yicekmi bakalım oğluşunnn haber ver bizede
istanbulda yaşam zor güzel şehir ama biryerden biryer gitmek zor trafik felç allah kolaylık versin kızlar sizin bu buluşmayı basıcam bigün haberiniz olsun

gideyimde kahvaltı yapayım..
benm sıpa uyanır şincik..
büyükte okuldan gelir..
çeneye daldım geç kaldım...

oh maşallah..ee kızcene isimm.

bende sabaha karşı alıyorum.degilse uyandım diyo.yanıma alınca az daha uyuyo:))

tamam canım söylerim söylemezmiyim..
bide şöyle doya doya yerse dileyin benden ne dilerseniz...
dört köşe olarak gelirim..

Elimde değil o kadar heyecanlanıyomki Neye benzicek diye meraktan çatlıyorum..Toprak napıcak onu görünce..Bebek manyağı Toprak zaten hep hayal ediyorum Çok sevcekler birbirlerini diyorum kendi kendime:97:
He bu arada Zeynep olucak ismi kızımın nasipse yanına ahenkli bişiyler arıyoruz işte

kısss özlem sen milleti yoldan çıkarcan haa...
sen böyle konuşunca benm doğurasım geliyo..
hayyy maşallah..
senin o kuzunun totosunu yicem ben gelsin bi o sağlıcakla...

Toprakta şahane bu aralar ballı lokma dadından yenmiyo öpüyom öpüyom doyamıyom 9.ayından sonra bebekler daha da bi tatlı oldular deymi kızlar

oyy tosunuma maşallah.

he he bizde pek seviyoz.çocuk iki olunca evde ses daha yükseliyo.defne hepiminizin onu kovaladığını sanarak daha çığmık çığlığa.

koycam bacı sogusun.

gideyimde kahvaltı yapayım..
benm sıpa uyanır şincik..
büyükte okuldan gelir..
çeneye daldım geç kaldım...

kolay gelsin.afiyet olsun.

oyy bi zeynep daha öylemi..maşallah..

kızlar bende çıkayım.eşim gelecek ama hala yemegi tem bitiremidim.çok oyalandım.ögleden sonra gelirim inşallah.hadi kaçtım ben..

Aynen bizde öyleyiz ZEYNEPCİMM saklanbaç oynuyoruz resmen evde bayılıyo çok tatlı oluyolar o helleriylee bide sarılmaca oynuyoruz emekliyo kollarımı açıyorum hızlı hızlı geliyoo sarılıyo sonra babasına yapıyo aynısınıı,haa bide bu aralar tezahurat yapıyoruz maçta gibi gece uyanıp uyanıp elini sallıyooo

Son düzenleme:
kız sibel ne var kahvaltıda bende geliyom :))

rutin kahvaltı işte.
peynir yumrta çay..
kız gel valla ne iyi olur..
tek başıma kahvaltı etmekten nefrt ederim..

düşünüyorumda bazen biz bi masada oturmuşuz anneler..
sıpalarda bi masada açık havada kahvaltı ediyoz...
döke döke yiyolar bunlar ne güzel olur....

ne iyi olurdu vallaa kısmet belli olmaz cnmm

özlem cim bende düşünüyodum kızım olsa ismini zeynep koyarım diodumçok beğeniyorum o ismi bide ayşe ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…