2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Cimcik cimcik cimcik bayram bayram oynuyoz bizde :90:
Onu isteyince ellerimi tutuyo,sallıyo

Sar sar sar makara oynuyoz.Sayı sayma oyunlarını çok seviyor..
Aklıma geldikçe yzıyom

Ee bi de komut çalışıyoruz iyiden iyiy
Al,ver felan geli zaten epeydir biliyordı
Işık nerde? hemen bakıyo ışığa gel gel yapıyor..Babası uzatıyo ışığa doğru kuduruyo sevinçten
Baba nerde? Anne nerde? üç şeyi gösteriyor.
Mama yicen mi? Mama mama deyip mutfak yolu tutuyor
Meme istiyonmu hemen gülmeye başlıyo kucama yatıyo pozisyon alıp
Göbüş nerde diyom hemen karnıma geliyo

Eylemleri öğretiyorum bi de
Işık yandı,söndü..
Işıkla ilgili hastalığımız var ondan bu kadar ışık muhabbeti dönüyor evde
Nesneyi atıyorum attım diyorum mama bitti falan fişman
Kapıya tutuyorum bekliyorum kolu tutup açmaya çalışıyor,lambayı açmaya çalışıyor,açıyorr hatta.Biri lambayı elleyince açılcanı biliyo hemen kafayı dikiyo

Hadi sizde yazın neler yapıyosunuz ilham olsun birbirimize ben çok merak ediyorum farklı neler yapıyonuz hadi bacılar

Öff alıntılarım nerde ya:26:
Özlem ve iki Serap ya şahaneler ya o çığlıkları evi dolduran Allahım ne büyük saadet

canlarım müjdemi isterim...
az önce ipeğim ilk adımlarını attı
o kadar duygulandım ki... abisiyle (yağızla) oynatıyoduk bi bırakayım dedim kendi kendine 4 adım attı sonra poposunun üzerine düştü.
biz tabi sevinçten çığlık çığlığa
tekrar denedik ama yapmadı bi daha...
kuzumun ilk adımlarını gördüm ya daha ne isterim
annesi gibi 9 ayını doldurup yürümeye başladı kızım maşallah ipeğime

maşallah toprak'a

Ne bu sabah sabah maşallah herkesler gelmiş bugün oku oku anca yetiştim.

hadi anneanneye gidelim diyorum ennenene annenene gel gel yapıyor.
alo baba diyip el kulakta saydırıyor ama ne saydırıyor valla bilmiyorum.
annemlere gittiğimizde tokmağa vurmadan kapı açılırsa ağlıyor.illa tokmağı kaldırıp vuracak.
mama yiyelim diyince katiyen tepki vermiyor bu huyunada sinir oluyorum.
babasının koltuk altına girip uyuyor başka tüğrlü sarılmasını istemiyor kalkıyor ve babasının kolunu kaldırmaya çalışıyor.(bunada sinir oluyorum koyun koyuna yatıyorlar)
ışıklı bi arabası var altta açma kapama düğmesi kendi açıp kapatıyor.
küçük teyzesini görünce direk ağlıyor alışamamaktan değil Cereni kıskandiğından şüphe ediyorum.Ceren kardeşim benim yanıma oturursa hemen gelip bacağıma yapışıyor.

aman ne biliyim şimdilerde bayağı birşeyler yapıyor.yapmaya çalışıyor falan.

maşallah kuzuya aferimm

ben bide evde kadife keseler var. kücük oyuncaklarını ona dolduruyorum sonra teker teker cıkarıyorum onada yapsın diye yardımcı oluyorum. bide gardolabın kapağını acınca hemen biseyler anlatmaya başlıyor bende elbiseleri askılarıyla cıkarıp konuşuyorum onunla. bu mavi gömlek vs. gibi... bide bende mutfakta iş yaparken yanımda tutuyorum. çeşmeye bakıyor. makinaları takip ediyor. cekmeceleri karıştırmasına izin veriyorum. baya dikkatli bir şekilde herşeyi inceliyor.

toprak ve duru ya da maşallah pek bilmiş bunlar anacımmm
benimki müzik delisi oynama delisi telefonu alıp ıhh ıhh dio aç müziki dio yani açıncada bi oynuyo bi zıplıyoo

hee bende ne yaparsam söylüyorum sürahinin kırmızı kapağını kapatalım.tahta tepsimizi yıkadık yerine koyalım.falan sayıyorum tek tek yaptıklarımı.

birde ben üstünü değiştirirken hem hadi kızım katlayım yerine koyalım diyorum ve yerine koyuyorum.dağınık olmayalım diyorum :) delimiyim ne ilerde dağınık olmasın diye önlem alıyorum.

maşallah zeynepe. duvara tırmanmasından belliydi onun ilk yürüyenlerden olacağı :)) bakalım kim tam olarak ilk yürüyecek burda...

bide biz en cok banyo yaparken egleniyoruz. suyla oynamayı cokcok seviyor bizim oglan. bende 5-10 dk. yanlız bırakıyorum uzaktan izliyorum. oynasın diye.... öyle suyu izliyor şap şup yapıyor şarkı söylüyor.

meselaaaa üstünü değiştirirken kaldır oğlum kollarını diyorum. hemen kaldırıyor tişörtünü cıkarmam icin.

Maşallah İpeğe.10. ay itibari ile başladılar yani adımlarada.düşüp şarpmadan öğrenseydile şu yürüme şişinide.

Emir e de maşallah bak sen kıvırtık şey.annemde ağzıyla ritim tutunca Duru kıvırıyor.

maşallah ipeğime bakalım bizim tembel totoşunu ne zaman kaldırıp yüreyecek .....

abooo o kıvırma işi uzun zamandır var bizde. aman müzik duymasın. fingirdek kuzu :)
genelde ipek karıştırıcı bi çocuk. kendi çekmecelerini karıştırmaya bayılıyor. bende bırakıyorum karıştırsın. naparsam dikkatle izliyo. bu ara hep peşimde. ben wc ye o wc ye deyim yerindeyse.
sürekli şarkı söyleyip yüz mimikleri yapıyorum. yaptığım şeyleri anlatıyorum. mama önlüğünü görünce yemek yiyeceğini anlıyor cadı.

Maşallah maşallah kuzulara.Biz de ilk dişlerimizin uçlarını gördük artık bu sabah. Ay ne zormuş diş çıkarmak ya. Zaten el kadardı çocuğum yakında Afrikalı gibi olacak.:84:

Maşallah maşallah kuzulara.Biz de ilk dişlerimizin uçlarını gördük artık bu sabah. Ay ne zormuş diş çıkarmak ya. Zaten el kadardı çocuğum yakında Afrikalı gibi olacak.:84:

oy oy eflale de maşallah...
geç çıkan dişler daha sağlıklı olurlarmış.
gerisi kolayca gelir inşallah.

zeynep ben ısrar ediyorum bak tek bi noktada olması giydigi yada oraya değen birşeyden. mama önlügü falan da olabilir. bi takip et canım yaaaa.... yedigi bisey falan olsa başka yerdede olur. sabit bir noktada olması bence oraya değen birşey cocugu rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…