şu mama önlüğünü 3-5 gün kullanmayayım bakalım. belkide ondan evet...zeynep ben ısrar ediyorum bak tek bi noktada olması giydigi yada oraya değen birşeyden. mama önlügü falan da olabilir. bi takip et canım yaaaa.... yedigi bisey falan olsa başka yerdede olur. sabit bir noktada olması bence oraya değen birşey cocugu rahatsız ediyor.
hım... ben 9 aylık,ersin 10 aylık çıkarmışız.Aslında tamamen genetikmiş. Geç ya da erken çıkması hiçbişey değiştirmiyormuş. Ne benim ne de babasının dişleri sağlam. Eflal için de aynısı olur herhal.
bu arada bu dişler geçte çıksa erkende çıksa düşecek. aslında saglamlıkla alakası cidden yok. esas korkmamız gereken 19 yaşına gelip hala süt dişi çıkmamış olması. öyle cocuklar duyuyorum bu aralar. yada blug cagına gelmiş cocugun süt dişleri hala düşmemis gercek dişleri çıkmıyor falan.... herşeyin hayırlısı valla...
Zeynep Ersin sana sorar ben bilemem sen söyle Zeynep kimsen diye
gitti gidiyor a koy burcu.ya ben medalla süt sağma pompamı satayım istiyorum.ne uruyor yaparsam 4-5 yıl sonra yenisini alırım.2. el sitelere mi koymam lazım.tanıdık doğum yapacak varmı kızlar 1 ay kullandım.oda zaten günde 1 kere iş yerinde.
Maşallah maşallah kuzulara.Biz de ilk dişlerimizin uçlarını gördük artık bu sabah. Ay ne zormuş diş çıkarmak ya. Zaten el kadardı çocuğum yakında Afrikalı gibi olacak.:84:
bu arada bu dişler geçte çıksa erkende çıksa düşecek. aslında saglamlıkla alakası cidden yok. esas korkmamız gereken 19 yaşına gelip hala süt dişi çıkmamış olması. öyle cocuklar duyuyorum bu aralar. yada blug cagına gelmiş cocugun süt dişleri hala düşmemis gercek dişleri çıkmıyor falan.... herşeyin hayırlısı valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?