2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında tamamen genetikmiş. Geç ya da erken çıkması hiçbişey değiştirmiyormuş. Ne benim ne de babasının dişleri sağlam. Eflal için de aynısı olur herhal.

şu mama önlüğünü 3-5 gün kullanmayayım bakalım. belkide ondan evet...
Aslında tamamen genetikmiş. Geç ya da erken çıkması hiçbişey değiştirmiyormuş. Ne benim ne de babasının dişleri sağlam. Eflal için de aynısı olur herhal.
hım... ben 9 aylık,ersin 10 aylık çıkarmışız.
ipek 7.5 aylık çıkardı.
ersine bir sorayım akşam,bu çocuk kimden diye

Son düzenleme:
bu arada bu dişler geçte çıksa erkende çıksa düşecek. aslında saglamlıkla alakası cidden yok. esas korkmamız gereken 19 yaşına gelip hala süt dişi çıkmamış olması. öyle cocuklar duyuyorum bu aralar. yada blug cagına gelmiş cocugun süt dişleri hala düşmemis gercek dişleri çıkmıyor falan.... herşeyin hayırlısı valla...

:18::18: :18:
aman dur kız Allah korusun... herşeyleri normal,zamanında olsun...

ooo bayanlar şurda kısıtlı zamanda muhabbetin dibine vurayım diyorum...
siz de tık yok :)
birazdan ipoş uyanır,yok yemek,yok oyun derken bi dahaki uyuma seramonimize kadar beni çok özlersiniz ama

ya ben medalla süt sağma pompamı satayım istiyorum.ne uruyor yaparsam 4-5 yıl sonra yenisini alırım.2. el sitelere mi koymam lazım.tanıdık doğum yapacak varmı kızlar 1 ay kullandım.oda zaten günde 1 kere iş yerinde.

gitti gidiyor a koy burcu.
bizim tanıdık dogum yapacak war da o da benimkini verdim,tamir ettirip kullansın diye.
2.yi ısrarla düşünmüyorsan satabilirsin...

lşimdilik düşünmüyorum ne gerek var çekmece beklemesine.garantiside bitmeden satayım hoş 2 yıl garatide daha var yani.

ne bluğ çağımı bak şimdi korkuttun beni özlemcim, eren 1.sınıfa başladı hala süt dişleri dökülmeye başlamadı,eşim kerem anasınıfına giderken başlamıştı sallanan dişlerini çekmeye :26:

Bugünün aferimi ipektoşa gelsinnn
Evet bende izin veriyorum çekmeceleri karıştırmasına üzerini değitirikende vücdunun bölümlerini anlatıyorum ki bunu doğduğundan beri yapıyodum,,gözlerimizi kapatalım diyince benle kapatıyo benimde gözümü gösteriyo,,bizimde kelimelerimiz del del,cici (bunu çok net söylüyo) cıss,üf,dit,anniii,dedde,mamaaa,memmee babbaaa,dıgıl dıgıl (bu ney ise) bide karnından düğmeli bi bebişimiz var ona basıp kendi çalıştırıyor tv kanalını değiştirmekte 5+1 açmakta üstümüze yok bidee
hergün değişik bişey yapıyolar valaa

tubiş iyiyiz sen nasılsın?

serap o kumanda manyaklığı maalesef bizdede var. açıyor,kanallar değişiyor. ses açılıp kapanıyor. telefonla hiç konuşturmuyor zaten çığlık çığlığa offf tv yi anası sevmez,danası bayılıyor,ne anlıyorsa

bende balık çorbası ediyorum. bu sefer dil balığıyla ama...
haftada 2 kez balık şart
ohhhh şifa olsun kuzucuğa
içine de karnıbahar,pırasa ve bol kereviz attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…