Selam bacılar nabersiniz
1 saat 15 dk dır uyuyor
durun totomu kaşiyim
Çok şükür canım bugün iyiceyim .Mertkanda yine herzamanki gibi yaramazlık yaparken düştü. İstediği kadar mızıldasın umrumda değil beşiğe hapsettim onu.hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın,mertkan nasıl....
Yok canım adetim başladı baya ağrılı oluyor .Üstüne boynum sırtım falan tutuldu kılmıldayamıyordum bugüne kadar. Birde dudağımda uçuk çıktı dün hepsi üstüste geldi malesef .Ama bugün daha iyiceyim kociş sağolsun dün gece krem sürüp masaj yapıverdiTugbacim hayirdir canim hastamisin malum geçmise pek bakamiyorum
Oh oh ne güzel sohbet edersiniz. Şimdiden afiyet olsun size canımaman uyusun maşallahbende şimdi uyuttum benim zeynomu,arkadaşım aradı geçenlerde ona gitmiştim zeynebin patik ayakkabılarını orda unutmuşuz :78: hem ayakkabılarımızı getirecek hemde birer nescafe içecez
Hosbulduk Selmacim iyiyim valla nolsun yogun bi kosusturma içindeyim
Ecemde iyi çok sükür Bayramda bi hastalandi bir hftadir iyiyiz
Krese iyiden iyiye alisti en fazla 3 yada 4 saat kaliyo orda
bazen biraktigim zaman bana bap bap deyip el bile salliyo :)
Sen nasilsin canim çocuklar nasillar
Geçmis olsun canim evet hepsi üst üste gelmis kocisininde ellerine saglikÇok şükür canım bugün iyiceyim .Mertkanda yine herzamanki gibi yaramazlık yaparken düştü. İstediği kadar mızıldasın umrumda değil beşiğe hapsettim onu.
Yürüyünce ne yapacağım kara kara düşünüyorum valla .Mutlaka bir şekilde düşüyor ya
Yok canım adetim başladı baya ağrılı oluyor .Üstüne boynum sırtım falan tutuldu kılmıldayamıyordum bugüne kadar. Birde dudağımda uçuk çıktı dün hepsi üstüste geldi malesef .Ama bugün daha iyiceyim kociş sağolsun dün gece krem sürüp masaj yapıverdi
Oh oh ne güzel sohbet edersiniz. Şimdiden afiyet olsun size canım
İpek kuşada afiyet olsun mamaları .Ben ne yaparsam yapayım yarım kase yiyor bazen onuda yemiyor .Yapıyorum kendimiz yiyoruz çoğunlukla bazen sinir geliyor yapmayacağım diyorum yinede yapıyorum tabiki
Bu arada İpek ilk adımlarını attı demekki maşallah devamıda gelir yakında
Hosbulduk canim çok sükür alistim dedigin gibi biraz yorucu oluyo tabi ama olsun idare ediyoruzMaşallah İpektoşaÇok sevindim canım ya.. :81:Ya ellerinden tutup gezdireceğimiz günler geliyor inşallah
Yağız beylerde saolsun yani.Benim görümcemin oğlu da oynatıyor Toprakı 4.5 yaşında o da.Bizim ki bayılıyor gördümü o ne yapsa yapmaya çalışıyor..
Ay çok şirinler hepsi Toprakta banyo hastası Özlem.ben yaptırmıyorum tabi babasının ellerinden öpüyor o iş,sevinç çığlıklarını duyup dayanamıyom dalıyom ama bazen
Bende son ay bi kilo almışım Toprakta son iki ay üçer kilo almıştım
Reyhan hoşgeldin bacım alışabildin mi peki iş hayatına..Belli bi düzen oturtana kadar az yorulursun ama sonra alışırsın inşallah.
Bak Serapa maşallah akşamdan kekler çörekler hazırlıyo kızına
Saol canim sizede geçmis olsungeçmiş olsun canım,iyi maşallah kreşe alışmış ecem sultan, bende iyiyim, çocuklarda okulda eren hasta biraz ,teneffüslerde bahçeye çıkıp koşuşturuyor tabi birde çok bağırıyor sesi kısılmış teyzesi onun dışında bir yaramazlık yok bizde canım.....
canlarım müjdemi isterim...
az önce ipeğim ilk adımlarını attı
o kadar duygulandım ki... abisiyle (yağızla) oynatıyoduk bi bırakayım dedim kendi kendine 4 adım attı sonra poposunun üzerine düştü.
biz tabi sevinçten çığlık çığlığa
tekrar denedik ama yapmadı bi daha...
kuzumun ilk adımlarını gördüm ya daha ne isterim
annesi gibi 9 ayını doldurup yürümeye başladı kızım maşallah ipeğime
Maşallah maşallah kuzulara.Biz de ilk dişlerimizin uçlarını gördük artık bu sabah. Ay ne zormuş diş çıkarmak ya. Zaten el kadardı çocuğum yakında Afrikalı gibi olacak.:84:
ya ben medalla süt sağma pompamı satayım istiyorum.ne uruyor yaparsam 4-5 yıl sonra yenisini alırım.2. el sitelere mi koymam lazım.tanıdık doğum yapacak varmı kızlar 1 ay kullandım.oda zaten günde 1 kere iş yerinde.
Selam bacılar nabersiniz
tubiş iyiyiz sen nasılsın?
serap o kumanda manyaklığı maalesef bizdede var. açıyor,kanallar değişiyor. ses açılıp kapanıyor. telefonla hiç konuşturmuyor zaten çığlık çığlığaofff tv yi anası sevmez,danası bayılıyor,ne anlıyorsa
Robot gibiyim canlarım halen ama şükür iyiyim düne nazaran .Evde dünya iş beni bekliyor kımıldayamıyorum ama netten kopamıyorum yani sizden .
Hem acıyor hemde burda sohbet etmek istiyorum ev işi yap deseler yapamamKaynanam yemek yapma dedi o halledecekmiş bende canıma minnet dedim .Aman yap yap aynı ev işi iyi olunca yapacağım inş. şimdi sohbet zamanı
Selam kizlar nasilsiniz bende biraz vakit buldum geldim bugün 3te basliyorum ise aksam 9 a kadar
sabahtan beri evi temizledim Ecem hanimin çamasirlarini yikadim birazdan sericem makina bitsin.
Valla ise basladigimdan beri 2 kilo verdim hep kosusturmadan
Ben işe başlayalı 4 kilo aldım.
maşallah ipeğe..işin daha zor bundan sonra zeynep.bıcır bıcır pek tatlı olur şimdi o.
biz de hemen hemen aynı oyunları oynuyoruz, saklambaç,yakalamaca, babaya bir bir sölücem,tapşini tapşini de sallanıyor..biberonu görünce çıldırıyor..aslında bi çok kelimeyi söylüyor..cee-ee ,dak dak(tak tak yapıyoruz topları)..çekmecelere bayılıyor.nerde olursak olalım, odanın halısız yerini bulup oturuyor, sonra yüzüme bakıyor. ben de seni seniii,yaramaz diyorum alıyorum halının üstüne. sonra yine. oyun haline getirdi artık..vs. vs.
hemen hemen aynı gelişimi gösteriyor çocuklarımız. maşallah hepsine de..ama bizde yürüme adına pek bi gelişim yok :) o konuda tembel azcık..ben de pek zorlamıyorum..iki elinden tutup yürütünce çok seviyor, tek elini bırakınca anında duruyor :)
Artik Ecemde baya baya anlatiyo biseyler baba, anne, dede, nene,memmem,mama, bapbap (bye bye),kiz kardesimin adi nurhayat onada yayat diyo
Bide babamlarin küçük köpegi var onada ayri bi bayiliyo onu gördügü zamanda vav vav yapiyo
Tabi bunun yaninda bide yaramazliklari var küçük hanimin evdeki sandalyeleri tutup çekiyo geçen az kalsin altinda kaliyodu zor tuttum nerde kuytu köse oralara giriyo yerdeki büyük vazolari tekmeleyip hop yere düsürüyo dolaplari karistiriyo geçen ben yemek yaparken oda gitmis mutfak dolabinin altina girmis beni izliyo
Bide daha emeklemeden bunlari yapiyo bizimki geri geri asker gibi sürünüyo ve yuvarlana yuvarlana geziyo evin içinde
Herkez gibi bizde kumandave telefon delisiyiz iki laf konusturmuyo
hep yeni biseyler kesvediyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?