2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yürüme konusunda unuttunuz sanırım.ilk yürüyen fatıma38 in ogul eymen var.sonrada maximen(öznur)un oglu ömercik var.ama kızceler içinde ilk ipek oldu
benimki adım atmaya korkuyo şimdilik.hemen kendini yere bırakıveriyo.düz duvara yürüyo ama destek olmadan yürüyemiyo..
ha ben hala defneyi uyutamadımya çocuk 12 de tam daldı bi öksürük koştum.az kustu.ne odu anlamadım hastamı olacak ne.sonrada çocugun uykusu kaçtı .az sonra bi daha deneeyim bari.

Zeynep uyandı bizim uykumuz bu kadar işte, yere yorgan serip yerde yatırıyorum yataktan düşmesin diye doğalgaz sobasının önünde sıcacık yat işte yok illa uyanık kalacak, emekleyerek yanıma geldi şimdide kapıya tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor çok uyuduya enerji depoladı şimdide enerjisini boşaltacak yer arıyor cadı

geleli bi saat oldu ama anca doyurdum ilaç verdim uyuttum anca geldim
Göğsünde ve boğazında bişey yok ama damağı biraz kabarmış dedi doktor da sabah öğle akşam peditus ver ateşi yok ama olabilir dedi..
Huzursuzluğunu da alır ağrısını da dedi..
damlalarımızı aldık ölçüldük biçildik geldik..

İpoşuma da maşallah 2-3 haftaya geliştirir artık kendini..

Aysegül saol canim valla kilorar için bisey yapmadim is yerindede baya kosturuyorum öyle gitti 2kilo
Serapcim hosbulduk canim oh ne güzel hepsini yer insallah Derin hanim

kumanda konusunda bizde çok meraklıyız.siz ne enlatırsanız a hepsi defnede var diyom.zaten bebeciklerimizin geliimleri aynı olacak.aşagı yukarı..umandaya basıyo ses çok çakar.o tarafı daha iyi basıyo.agzına alıyo o arada kanal degiştiriyo.şimdide tv sehpasına dadandı.kalkıp sehpaya tv açma kapama dügmsini keşfetti.dokunuyo ama daha basmadı.yakında onada el atasa bizim tv işi hepten gidir.ama en çok zeynep kızar tv açıp kapatma işi defnede olur artık.
ben zaten hiçmi hiiiç tv izlimeyorum.anca çizgi filme ve haber zamanına açılıyo.artık iyiden iyie tv den uzaklaştık biz..

yediği fazlamı geldi acaba ayşegülcüm inş.hasta olmaz defnecik,Fatmanın kızı Ecrin Dila oda yürümeye başlamış canım face'te yazmıştı , yürüyen iki kızçemiz iki oğluşumuz var şimdilik

yaw bizdedemi var aceba.ateşi yok ama hafif öksürmeler var.salıyada çok var inşallah onun önesinde bişey çıkmaz.ee kiylosu iyimi paşanın.sağlık ocagından ne alıyonuz iz yaa.ben neden almıyorum.gerçi burda daha sağlık ocagı nerde bilmiyorum ama alanyadada bişey almıyordum ben.hep eczaneden alıyorum.hımm.

inş.ateşlenmeden kolayca çıkar dişleri tosunumun ....

aa hadi yaa.bak onuda ben bilmiyordum.maşallahh..evet çogalmiş yürüyenlerr..aman maşallah.

Kizlar ben çikiyorum keske biraz daha kalabilseydim muhabette özledim valla sizlerle konusmayi
gidip çamasirlarimi sereyim sonra Ecemi yedireyim sonra kendi karnimi doyurayim hazirlanip anca çikarim
öptüm hepinizi ve kuzucuklari
Hasta bebislerede çok geçmis olsun

kolay gelsin canım güle güle.

kolay gelsin reyhancım görüşürüz canım

tuğbacım geçmiş olsun canım, zeynepte geçen akşam ben mutfakta yemek yaparken yanımdaydı elini çekmeceye sıkıştırdı meraklı bücürler düşe kalka büyüyecekler inş.....
Sağol canım sizede. Ya tamam bebiş bu elbette yaramazlık yapacak ama benimki biraz abartılı ya Akşam aşağıda kaynanamlarda uzanıyorum kaynanamda oğlanla ilgileniyor nasılsa diye. Dergi vardı onun sayfalarını yırtıp duruyordu birde iyice parçalara ayırıyor .Bir ara gözümü açtım bişey yiyor sanki o kadar ağzının içine baktım ettim bişey yok .Neyse yukarı çıkmıştık bir ara eşim gel çocuk kustu dedi .Ağzında kağıt kalmış parmağıyla çıkarmaya çalışmış haliyle kusmuş .Beşiğin içi mahvoldu çarşafını çıkarayım dedim baktım kağıt falan var ordan anladım bende aşırı yaramaz ya .Nerde zarar ziyan orda benim sıpa .Yaramazlık yapamazsa mutlaka düşmeyi başarıyor .Çok beter çoooooooook :18:
Geçmis olsun canim evet hepsi üst üste gelmis kocisininde ellerine saglik
Sağol canım

canım ya geçmiş olsun.agrı kesici al istersin şu parol falan sütü etkilemiyo.

..
Ağrı kesici bilerek almadım canım. Bazen çoğaltıyor bazen azaltıyor adetim olunca pek kullanmam .Kociş krem sürüverdi sağolsun iyi geldi
Hoşbuldum canım

kızlar merhaba bitürlü geçmişi okuyamıyom yaa duru durmuyo bacaklarıma dolanıyo valla..

Merhaba canım hoşgeldin

canım salyalarını yutmayı bilmediği için balgam yapmıştır ondan öksürebilir dedi zaten burunları dolu hır hır
kilosu iyi maşallah bu sağlık ocağındaki doktorla hemşire takık kiloya yine gel tartalım ne yediriyosun sen buna falan diye irdeleyip duruyolar
ben de doktorumuz bizi takip ediyo deyip kestirip attım aaaa uğraşamam bi de onlarla
Sağlık ocağından Ferro Sanolla Devit3 ü ücretsiz veriyorlar canım 1 kere aldım eczaeden şimdiye kadar o da bi tanesi annemde bi tanesi evde duruyo diye

15 günde fazla kilo almaması şerefine oğluma şu Serabın irmikli meyvedan pişireyim bari hediye olarak uyanınca yesin

Sonunda uyudu bulaşıklarım var onları bari halledeyim .Sonra makineye çamaşır atacağım yetişirse birde duş alırım bakalım .Sonra tekrar burdayım nasılsa yemek derdim yok .Görüşmek üzere

benim oğlumda pazartesinden beri ayakta kendi başına 5 6 saniye duruyo sonra hoop popo üstü yere.
koltuğa dayadım dün ayakda duruyor karşısına geçtim gel oğlum gel dedim.iki atım attı kucağıma uçtu çok hoşuna gidiyor sürekli yapmak istiyor ama 2 adımdan fazlaya gidemedik henüz.
odasından mutfağa kadar tek elinden tutup çöpe bezini atmaya gidiyoruz.
sanırım yakında yürüyecek yağız paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…