yürüme konusunda unuttunuz sanırım.ilk yürüyen fatıma38 in ogul eymen var.sonrada maximen(öznur)un oglu ömercik var.ama kızceler içinde ilk ipek oldu
benimki adım atmaya korkuyo şimdilik.hemen kendini yere bırakıveriyo.düz duvara yürüyo ama destek olmadan yürüyemiyo..
ha ben hala defneyi uyutamadımya çocuk 12 de tam daldı bi öksürük koştum.az kustu.ne odu anlamadım hastamı olacak ne.sonrada çocugun uykusu kaçtı .az sonra bi daha deneeyim bari.
geleli bi saat oldu ama anca doyurdum ilaç verdim uyuttum anca geldim
Göğsünde ve boğazında bişey yok ama damağı biraz kabarmış dedi doktor da sabah öğle akşam peditus ver ateşi yok ama olabilir dedi..
Huzursuzluğunu da alır ağrısını da dedi..
damlalarımızı aldık ölçüldük biçildik geldik..
İpoşuma da maşallah2-3 haftaya geliştirir artık kendini..
geleli bi saat oldu ama anca doyurdum ilaç verdim uyuttum anca geldim
Göğsünde ve boğazında bişey yok ama damağı biraz kabarmış dedi doktor da sabah öğle akşam peditus ver ateşi yok ama olabilir dedi..
Huzursuzluğunu da alır ağrısını da dedi..
damlalarımızı aldık ölçüldük biçildik geldik..
İpoşuma da maşallah2-3 haftaya geliştirir artık kendini..
yediği fazlamı geldi acaba ayşegülcüm inş.hasta olmaz defnecik,Fatmanın kızı Ecrin Dila oda yürümeye başlamış canım face'te yazmıştı , yürüyen iki kızçemiz iki oğluşumuz var şimdilik
Kizlar ben çikiyorum keske biraz daha kalabilseydim muhabette özledim valla sizlerle konusmayi
gidip çamasirlarimi sereyim sonra Ecemi yedireyim sonra kendi karnimi doyurayim hazirlanip anca çikarim
öptüm hepinizi ve kuzucuklari
Hasta bebislerede çok geçmis olsun
kızlar merhaba bitürlü geçmişi okuyamıyom yaa duru durmuyo bacaklarıma dolanıyo valla..
Kizlar ben çikiyorum keske biraz daha kalabilseydim muhabette özledim valla sizlerle konusmayi
gidip çamasirlarimi sereyim sonra Ecemi yedireyim sonra kendi karnimi doyurayim hazirlanip anca çikarim
öptüm hepinizi ve kuzucuklari
Hasta bebislerede çok geçmis olsun
Sağol canım sizede. Ya tamam bebiş bu elbette yaramazlık yapacak ama benimki biraz abartılı yatuğbacım geçmiş olsun canım, zeynepte geçen akşam ben mutfakta yemek yaparken yanımdaydı elini çekmeceye sıkıştırdı meraklı bücürler düşe kalka büyüyecekler inş.....
Sağol canımGeçmis olsun canim evet hepsi üst üste gelmis kocisininde ellerine saglik
canım ya geçmiş olsun.agrı kesici al istersin şu parol falan sütü etkilemiyo.
..
Hoşbuldum canımAferin burağada
tuğba hoşgeldin tatlımm
reyhan sende hoşgeldinn
evet zeynep ne alıyolarsa kumandadan benden iyi kullanıyo geçenlerde annemlerinkini bir yere basmış kanal değişmiyo kapandı kaldı öle kardeşim yaptı gelince bide çok bağırıyo sözde şarkı söylüyooo bizde vuvuzela derin diyoruz
özlemcim yapıyorum valla anca yetişiyorum emeklerime değerde yer inş..
kızlar merhaba bitürlü geçmişi okuyamıyom yaa duru durmuyo bacaklarıma dolanıyo valla..
yaw bizdedemi var aceba.ateşi yok ama hafif öksürmeler var.salıyada çok var inşallah onun önesinde bişey çıkmaz.ee kiylosu iyimi paşanın.sağlık ocagından ne alıyonuz iz yaa.ben neden almıyorum.gerçi burda daha sağlık ocagı nerde bilmiyorum ama alanyadada bişey almıyordum ben.hep eczaneden alıyorum.hımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?