2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerin yaptıklarından bahsetmişsiniz valla dedğiniz herbişeyi bizimkide yapıyo genelde aynı şeyler ipek yürümeyemi başladı hadi darısı bizimkilere.yaa bişey sorcam şimdi ben durunun uykusu gelmişti biraz böyle sakinlesin felan n diye müzik açtım yere yorgan serdim yanına yattım hani özlem bahsediyo ya müzik dinlerken kucağımda uykuya daldı felan diye bende acayip özendim ama benimki yere yatınca kıpır kıpır kendini ordan oraya atıp oyun yapıyo sakinlemek yerine daha beter azıyo yaa siz nasıl uyutuyonuz öyle geçen kitağ okıyım dedim elimdeki kitabı alana kadar kıyametleri kopardı neyapsamki şaşırdım?

arkadaşım geldi ben kaçtım kızlar sonra yine görüşürüz

görüşürüz canım

bizde hırıltı yok ama arada öksürüyo.uyamaya yatırdım kustu.anlamadım.neyse salıya bakarlar.
ya boşver sen sağlık ocagını ne edceklermiş.
bize taa 3 aylıkken bıraktırdı doktorumuz devit3 ü.onun yerine acd damlası kullandk.artık onuda vermiyoruz gerek yok demişti.hım biz ferra sanol yerine santafer kullanırozu.onda demek.

15 günde fazla kilo almaması şerefine oğluma şu Serabın irmikli meyvedan pişireyim bari hediye olarak uyanınca yesin

meaşallah..hadi gözcegizin aydın ..yaww şu tarifi ikide bana anlatın nasılmış şu meyveli..

Sonunda uyudu bulaşıklarım var onları bari halledeyim .Sonra makineye çamaşır atacağım yetişirse birde duş alırım bakalım .Sonra tekrar burdayım nasılsa yemek derdim yok .Görüşmek üzere
kolay gelsin git anam.çarçabuk yap gel.

oo maşallah yagızda ilk adımlarını atti demek..bayagı çokmuş yaa..

Biz daha yeni başladık emeklemeye siz yürümeye geçtiniz. Hasta ya ben emeklemesinin bile tadını çıkaramadım. Özledim bak bebeğimi şimdi

Biz daha yeni başladık emeklemeye siz yürümeye geçtiniz. Hasta ya ben emeklemesinin bile tadını çıkaramadım. Özledim bak bebeğimi şimdi

maşallah.olsun kız ne güzel işte.eflali merakettim bak degiştimi annesi..senin facede üyelign varmı enazından orda görsek..

parça parça yazıym off..
bizimki konuşma konusunda geri gibi...baba dede diyo..gelgel diyo.
koltuklara tutunup kalkıyo inerkende elini yere deydiriyo yere değince bırakıyo kendini..
abisinin söylediği şarkkılarda sallanıyo..ağzının içine bakıyo..abiye aşığız zaten...

Pınar hoşgeldin cnmm maşallah yağızaa
srpp adaşım yap berkine yesin tontişimmm öpsün teyzesi totosundan onunn

kızlar kızımın 5,6,7.dişi geliyo patlamışş
ha bide benim kızım yemiş irmikli tatlıyı annem içine muzda koymuş bayağı yemiş kektende 2dilimcik yemiş bundan daha fazla ne yesinki demiii

evet ayşegülcüm acayip bi duygu gerçekten...
yürüyerek sana ulaşmaya çalışıyo kucağına atlıyo.hepimiz tadıcaz bu duyguları tarifi yok

ayşegül bizimkinin severek yediği tek şey o meyveli irmik..
Allah seraptan razı olsun..
günlük yapıyorum onu..çorba falan içmiyo..

Serap söyle annemde kalıyor de 2 tane.al yada haftayada git 1 tane daha al.ben annemde veriyor arada diyorum 2 şer 2 şer alıyoruz.

benimki ayakta durmayı başaramıyor ama acayip güzel tutunurken düşer üstünüze afiyet çok iyi başarırız.
maşallah yiğit yürü yakında Pınar sende peşinde gezersin.
Duru yürümeye başlayınca ben hemen şu anne ile çoçuğa takılan bileklik varya ondan alıcam.bende ona çok özeniyor az tasma gibi ama olsun güvenlik.

maşallah.olsun kız ne güzel işte.eflali merakettim bak degiştimi annesi..senin facede üyelign varmı enazından orda görsek..

yok anam yok gülşah göstermiyor bize kızını.buluşma olacakta ançak ordan göreceğiz.

hoşbulduk serapcım.sağol

afiyet bal şeker olsun güzel kızına yedikleri.

bizimkinin hala 2 dişi var üstdekiler bi çıkamadı gitti..

bende dün yaptım elmayla kuru kayısı koydum hanım yemedi ...

bileklikmi o nasıl bişey öyle bee..

2 dilimcikmi daha ne yesin kız.sende şişiricen çoçuğu.Söyleyene bak diyeceksin ama Duru fazla yemiyor ama alıyor işte gece yedirdiğim devam sütlü-kaşık mamasından şüheleniyorum onu yaptığımdan beri güzel kilo alıyor.

Serap yulaf unuylamı yaptın yavrum keki.öyle demiştin ya ondan soruyom yoksa bildiğimiz buğday unumu kattım.ben tlf duymuştur belkide keçiboynuzu tozu aldım.

aman aman maşallahhh..dişler çogalmışş.
yaw serapp şu meyveli tatlını banada deyiver bacım benimki zaten bişeycik yemiyo bide ben deneyeyim.afiyet olsun kuzuma.

evet ayşegülcüm acayip bi duygu gerçekten...
yürüyerek sana ulaşmaya çalışıyo kucağına atlıyo.hepimiz tadıcaz bu duyguları tarifi yok

tabiki erken yada geç.zeynepte 10 aylıkken desteksiz yürüyordu.bu bakalım ne zaman oacak.

yaa..maşallah.banada deyin.

sorma canım ya şimdi bile peşindeyim yağızın fır dönüyo evi.
şu an bi oyuncağı var caillou şarkı söyleyip yürüyo.
yerde oturuyo kendisine doğru yürümesini bekliyo yanına gelincede kafasından tutup kakılmış gibi evirip çeviriyo.

bizim burdaki sağlıkocağı vermiyo..
önce veriyodu ogün gittm..
reçeteye yazdırın alın dedi...
artık vermiyoz dedi..
iyi halt ediyonuz dedim bende içimden..
hangi işiniz düzgünki...

kaşık maması ne veriyon burcu.devam sütüylami karıştırıyorsun.ben geçen gece hani hastaydımya. ya hastalıktan o gece sütüm sanki yok denecek kadar azdı.baktım defnede çok sık kalkıyo .azten hastayım uyuma istiyorum aceba açmıki dedim.gitti biberona keçi sütü vardı onun içinede az şeker koydum alırmık idiye.inat etti almadı ısrar ettim resman agzana dayadım baktım çok zorluyorum içti.inanamıdım ama içti.ama öyle bi zorladımki.aceba arada böyle zorlayarak çirsemmiki diyom.ne veriyon gece de bakemm.sütüm var şükür ama böyle hasta oldummu azalıyo sankim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…