arkadaşım geldi ben kaçtım kızlar sonra yine görüşürüz
bizde hırıltı yok ama arada öksürüyo.uyamaya yatırdım kustu.anlamadım.neyse salıya bakarlar.canım salyalarını yutmayı bilmediği için balgam yapmıştır ondan öksürebilir dedi zaten burunları dolu hır hır
kilosu iyi maşallahbu sağlık ocağındaki doktorla hemşire takık kiloya yine gel tartalım ne yediriyosun sen buna falan diye irdeleyip duruyolar
ben de doktorumuz bizi takip ediyo deyip kestirip attım aaaa uğraşamam bi de onlarla
Sağlık ocağından Ferro Sanolla Devit3 ü ücretsiz veriyorlar canım 1 kere aldım eczaeden şimdiye kadar o da bi tanesi annemde bi tanesi evde duruyo diye
15 günde fazla kilo almaması şerefine oğluma şu Serabın irmikli meyvedan pişireyim bari hediye olarak uyanınca yesin
kolay gelsin git anam.çarçabuk yap gel.Sonunda uyudu bulaşıklarım var onları bari halledeyim .Sonra makineye çamaşır atacağım yetişirse birde duş alırım bakalım .Sonra tekrar burdayım nasılsa yemek derdim yok .Görüşmek üzere
benim oğlumda pazartesinden beri ayakta kendi başına 5 6 saniye duruyo sonra hoop popo üstü yere.
koltuğa dayadım dün ayakda duruyor karşısına geçtim gel oğlum gel dedim.iki atım attı kucağıma uçtu çok hoşuna gidiyor sürekli yapmak istiyor ama 2 adımdan fazlaya gidemedik henüz.
odasından mutfağa kadar tek elinden tutup çöpe bezini atmaya gidiyoruz.
sanırım yakında yürüyecek yağız paşa
Biz daha yeni başladık emeklemeye siz yürümeye geçtiniz.Hasta ya ben emeklemesinin bile tadını çıkaramadım. Özledim bak bebeğimi şimdi
canım salyalarını yutmayı bilmediği için balgam yapmıştır ondan öksürebilir dedi zaten burunları dolu hır hır
kilosu iyi maşallahbu sağlık ocağındaki doktorla hemşire takık kiloya yine gel tartalım ne yediriyosun sen buna falan diye irdeleyip duruyolar
ben de doktorumuz bizi takip ediyo deyip kestirip attım aaaa uğraşamam bi de onlarla
Sağlık ocağından Ferro Sanolla Devit3 ü ücretsiz veriyorlar canım 1 kere aldım eczaeden şimdiye kadar o da bi tanesi annemde bi tanesi evde duruyo diye
benim oğlumda pazartesinden beri ayakta kendi başına 5 6 saniye duruyo sonra hoop popo üstü yere.
koltuğa dayadım dün ayakda duruyor karşısına geçtim gel oğlum gel dedim.iki atım attı kucağıma uçtu çok hoşuna gidiyor sürekli yapmak istiyor ama 2 adımdan fazlaya gidemedik henüz.
odasından mutfağa kadar tek elinden tutup çöpe bezini atmaya gidiyoruz.
sanırım yakında yürüyecek yağız paşa
maşallah.olsun kız ne güzel işte.eflali merakettim bak degiştimi annesi..senin facede üyelign varmı enazından orda görsek..
Pınar hoşgeldin cnmm maşallah yağızaa
srpp adaşım yap berkine yesin tontişimmm öpsün teyzesi totosundan onunn
kızlar kızımın 5,6,7.dişi geliyo patlamışş
ha bide benim kızım yemiş irmikli tatlıyı annem içine muzda koymuş bayağı yemiş kektende 2dilimcik yemiş bundan daha fazla ne yesinki demiii
bizimkinin hala 2 dişi var üstdekiler bi çıkamadı gitti..Pınar hoşgeldin cnmm maşallah yağızaa
ha bide benim kızım yemiş irmikli tatlıyı annem içine muzda koymuş bayağı yemiş kektende 2dilimcik yemiş bundan daha fazla ne yesinki demiii
ayşegül bizimkinin severek yediği tek şey o meyveli irmik..
Allah seraptan razı olsun..
günlük yapıyorum onu..çorba falan içmiyo..
Serap söyle annemde kalıyor de 2 tane.al yada haftayada git 1 tane daha al.ben annemde veriyor arada diyorum 2 şer 2 şer alıyoruz.
benimki ayakta durmayı başaramıyor ama acayip güzel tutunurken düşer üstünüze afiyet çok iyi başarırız.
maşallah yiğit yürü yakında Pınar sende peşinde gezersin.
Duru yürümeye başlayınca ben hemen şu anne ile çoçuğa takılan bileklik varya ondan alıcam.bende ona çok özeniyor az tasma gibi ama olsun güvenlik.
yok anam yok gülşah göstermiyor bize kızını.buluşma olacakta ançak ordan göreceğiz.
aman aman maşallahhh..dişler çogalmışş.Pınar hoşgeldin cnmm maşallah yağızaa
evet ayşegülcüm acayip bi duygu gerçekten...
yürüyerek sana ulaşmaya çalışıyo kucağına atlıyo.hepimiz tadıcaz bu duyguları tarifi yok
ayşegül bizimkinin severek yediği tek şey o meyveli irmik..
Allah seraptan razı olsun..
günlük yapıyorum onu..çorba falan içmiyo..
Serap söyle annemde kalıyor de 2 tane.al yada haftayada git 1 tane daha al.ben annemde veriyor arada diyorum 2 şer 2 şer alıyoruz.
benimki ayakta durmayı başaramıyor ama acayip güzel tutunurken düşer üstünüze afiyet çok iyi başarırız.
Duru yürümeye başlayınca ben hemen şu anne ile çoçuğa takılan bileklik varya ondan alıcam.bende ona çok özeniyor az tasma gibi ama olsun güvenlik.
yok anam yok gülşah göstermiyor bize kızını.buluşma olacakta ançak ordan göreceğiz.
2 dilimcikmi daha ne yesin kız.sende şişiricen çoçuğu.Söyleyene bak diyeceksin ama Duru fazla yemiyor ama alıyor işte gece yedirdiğim devam sütlü-kaşık mamasından şüheleniyorum onu yaptığımdan beri güzel kilo alıyor.
Serap yulaf unuylamı yaptın yavrum keki.öyle demiştin ya ondan soruyom yoksa bildiğimiz buğday unumu kattım.ben tlf duymuştur belkide keçiboynuzu tozu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?