2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hangi devam sütü ve kaşık maması kullanıyosun canım...
ayy aynı soruları soruyorum ama hep karıştırıyorum valla...

Alıyom zaten Burcu her gittiğimde birer tane .. iki aydır gitmemiştim aşı maşı yok diye ondan anneminki bitince mecbur eczaneden aldık..

Ablacım yarım ayva yarım elma yarım armutu iri rendeledim suya koydum pişiyo yumuşayınca 1 kaşık irmik atıcam azcık ta şeker gezdiririm kapatınca da biraz muz koyucam içine.. yarısını da dolaba koyarım yarın yer.. ben blendırdan geçirmiyorum sen istersen geçirirsin..

biz bunun sütle pişenini yapıyorduk kendimize tabi muhallebi kıvamında bayılırım

Son düzenleme:
eflalın dişi de sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün, hadi gözün aydın gülşahcım..

ilahi ayşegül kandırdın beni.. alırım ama öcümü görürsün

bileklik nasıl bişeymiş?

ayşegül bir elmayı(armutta olabilir) soyup küp küp doğruyosun içine biraz irmik gözkararı bu ölçüleri geçeçek şekilde suyla kaynatıyosun..biraz yumuşayınca ocaktan alıyosun blendırlıyıp bebişe yediriyosun..
ben siyah üzüm ve bazen incirde atıyom içine...

kızlar ne sıkıcı bir hava dimi?

zeynep sana sorayım dedim unuttum git ihep.hani sinemaya gittim demiştinya.ya bende zeyneple sinemaya gitmek istiyorum.winx ler sinemeda şuan.zeynepte çok sever.ilk kez ana kız sinemaya gitmek istiyorum ama defneyi ne etcem malum doruk gibi biberon almıyo.babaya bıraksam şimdi zorlanır diyom.ama babda ısrarlı ilk ben gdecgim kızımla sinemaya diyo şuan zenebi paylaşamıyorz ama ben ısrarlıyım.eşimde defne ne olacak diyo.nası ettin eşine nasıl bıraktın dorugu de bakalım bu pazar gitmek istiyorum..eşim ısrarcı olmazsa tabiii.

yağıza dün akşam bir muzla bir kiviyi çatalla ezdim yemez dedim.çünkü kiviyi ilk defa veriyordum.
ben daha kaşığı götürmeden ağzını açıyordu.çok sevdi kereta hayret..

Son düzenleme:

hımm ya hatırladım onu bende denedimm.ama suyunu fazlaca koydum sanırım pek sulu oldu...ama yemişti.tama bundan sonra daha sık yaayım bari.hemde yarından başlayayım.bugünün meyvesini yedirdim çünküm.
yarınada kalsa bişeycik olmazmı....

bir de debeleniyo artık sallarken de doğru durmuyo..ayaklarını havaya kaldırıyo..kıçını döndürüyo..üstünü açıyo..Allahtan öyle saatlerce sallamıyorum...

geceleri biberon olmadan Duru uyumuyor.
1 gece keçi sütüne 1 geçe devam maması ile hazırladığım mamaya kaşık maması ekliyorum ben.

200 cc süte yada mamaya 4-5 kaşık kaşık maması koyuyorum (bebelac-milupa kafama göre alıyorum hepsini yiyor şünkü. sütlü prinçli-sütlü meyveli-7 tahıllı-ballı irmikli) hangisi var ise evde.kıvamı ne çok katı ne çok sıvı .biberon ucunuda serce parmak ucu kadar kesmiştim ya ondan veriyorum yiyor.gecede beslemiyorum sabah saat 7 dede kahvaltısını kaşıkla veriyorum.

Ayşegül arada alıyorsa alır.yani Defne ilginç ama daha ağzına biberon koymamış çoçuk değil arada alıyor bak bence biraz ısrarcı ol.yoksa sen zayıf diye sıyıracaksın.bugün yap biberondan ver.hatta muhallebi yap var biberon kıvamında olsun yada sevdiği ne varsa tamam yine blendırdan geçir ama biberon alsın artık çok uğraşıyon sende ama alsa rahat edersin.geçen ben yaptım muhallebi yaptım uykusu geldi o ara daha erkendide sıvılaştırıp biberondan verdim.

ama bak bu 7 tahıllı olan varya pek tatsız yaban birşey onala verince içine 1 kaşıkta pekmez at.

Son düzenleme:
maşallah.olsun kız ne güzel işte.eflali merakettim bak degiştimi annesi..senin facede üyelign varmı enazından orda görsek..

Evet canım var.
Eflal'in son resimlerini eklemedim daha. Eşim ağırdan alıyor. Bilgisayara atsın ki ben ekleyeyim diye bekliyorum. Bluetoughtu çalıştıramadım ki. Benim telefonu görmüyor. En kısa zamanda eklerimAma çok zayıfladı teyzsi ya. 7 kilo hala düşünebiliyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…