kızlar ne sıkıcı bir hava dimi?
2 dilimcikmi daha ne yesin kız.sende şişiricen çoçuğu.Söyleyene bak diyeceksin ama Duru fazla yemiyor ama alıyor işte gece yedirdiğim devam sütlü-kaşık mamasından şüheleniyorum onu yaptığımdan beri güzel kilo alıyor.
Serap yulaf unuylamı yaptın yavrum keki.öyle demiştin ya ondan soruyom yoksa bildiğimiz buğday unumu kattım.ben tlf duymuştur belkide keçiboynuzu tozu aldım.
Ãocuklara Tasma Takmak YaygınlaÅıyor - Haber Programı HaberProgram.com Türkiye'nin Haber Programı
olabılır
Süper Baba:) insan baba cocuk tasma komik insan manzaraları ilginç resimler komik olaylar insanlık hali en komik resim en iyi resim en komik resimler en iyi resimler komik resim komik resimler komik fotoÄraflar komik görüntüler ilginç görüntüler beda
ama benim dediğim 2. benzeyen.
�ocuklara Tasma Takmak Yaygınla�ıyor - Haber Programı HaberProgram.com Türkiye'nin Haber Programı
olabılır
Süper Baba:) insan baba cocuk tasma komik insan manzaraları ilginç resimler komik olaylar insanlık hali en komik resim en iyi resim en komik resimler en iyi resimler komik resim komik resimler komik foto�raflar komik görüntüler ilginç görüntüler beda
ama benim dediğim 2. benzeyen.
Alıyom zaten Burcu her gittiğimde birer tane .. iki aydır gitmemiştim aşı maşı yok diye ondan anneminki bitince mecbur eczaneden aldık..
Ablacım yarım ayva yarım elma yarım armutu iri rendeledim suya koydum pişiyo yumuşayınca 1 kaşık irmik atıcam azcık ta şeker gezdiririm kapatınca da biraz muz koyucam içine.. yarısını da dolaba koyarım yarın yer.. ben blendırdan geçirmiyorum sen istersen geçirirsin..
biz bunun sütle pişenini yapıyorduk kendimize tabi muhallebi kıvamında bayılırım
eflalın dişi de sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün, hadi gözün aydın gülşahcım..
ilahi ayşegül kandırdın beni..alırım ama öcümü görürsün
bileklik nasıl bişeymiş?
ayşegül bir elmayı(armutta olabilir) soyup küp küp doğruyosun içine biraz irmik gözkararı bu ölçüleri geçeçek şekilde suyla kaynatıyosun..biraz yumuşayınca ocaktan alıyosun blendırlıyıp bebişe yediriyosun..
ben siyah üzüm ve bazen incirde atıyom içine...
ebrucum ben ayağımda sallayarak uyutuyorum.. öyle yanına yatsam burak da hayatta uyumaz.
kaşık maması ne veriyon burcu.devam sütüylami karıştırıyorsun.ben geçen gece hani hastaydımya. ya hastalıktan o gece sütüm sanki yok denecek kadar azdı.baktım defnede çok sık kalkıyo .azten hastayım uyuma istiyorum aceba açmıki dedim.gitti biberona keçi sütü vardı onun içinede az şeker koydum alırmık idiye.inat etti almadı ısrar ettim resman agzana dayadım baktım çok zorluyorum içti.inanamıdım ama içti.ama öyle bi zorladımki.aceba arada böyle zorlayarak çirsemmiki diyom.ne veriyon gece de bakemm.sütüm var şükür ama böyle hasta oldummu azalıyo sankim.
maşallah.olsun kız ne güzel işte.eflali merakettim bak degiştimi annesi..senin facede üyelign varmı enazından orda görsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?