yağıza dün akşam bir muzla bir kiviyi çatalla ezdim yemez dedim.çünkü kiviyi ilk defa veriyordum.
ben daha kaşığı götürmeden ağzını açıyordu.çok sevdi kereta hayret..
eflalın dişi de sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün, hadi gözün aydın gülşahcım..
ilahi ayşegül kandırdın beni..alırım ama öcümü görürsün
bileklik nasıl bişeymiş?
ay anca geldim kızlarr yazıcam tarifleri birazdan ek gıda topiğinde irmikli tarif var canlarım ama burayada yazarımm
Gülşah adını soyadını edit kalkmadan sil kız sonra silemezsin.
geceleri biberon olmadan Duru uyumuyor.
1 gece keçi sütüne 1 geçe devam maması ile hazırladığım mamaya kaşık maması ekliyorum ben.
200 cc süte yada mamaya 4-5 kaşık kaşık maması koyuyorum (bebelac-milupa kafama göre alıyorum hepsini yiyor şünkü. sütlü prinçli-sütlü meyveli-7 tahıllı-ballı irmikli) hangisi var ise evde.kıvamı ne çok katı ne çok sıvı .biberon ucunuda serce parmak ucu kadar kesmiştim ya ondan veriyorum yiyor.gecede beslemiyorum sabah saat 7 dede kahvaltısını kaşıkla veriyorum.
Ayşegül arada alıyorsa alır.yani Defne ilginç ama daha ağzına biberon koymamış çoçuk değil arada alıyor bak bence biraz ısrarcı ol.yoksa sen zayıf diye sıyıracaksın.bugün yap biberondan ver.hatta muhallebi yap var biberon kıvamında olsun yada sevdiği ne varsa tamam yine blendırdan geçir ama biberon alsın artık çok uğraşıyon sende ama alsa rahat edersin.geçen ben yaptım muhallebi yaptım uykusu geldi o ara daha erkendide sıvılaştırıp biberondan verdim.
ama bak bu 7 tahıllı olan varya pek tatsız yaban birşey onala verince içine 1 kaşıkta pekmez at.
Evet canım var.
Eflal'in son resimlerini eklemedim daha. Eşim ağırdan alıyor. Bilgisayara atsın ki ben ekleyeyim diye bekliyorum. Bluetoughtu çalıştıramadım ki. Benim telefonu görmüyor. En kısa zamanda eklerimAma çok zayıfladı teyzsi ya. 7 kilo hala düşünebiliyor musun?
ay anca geldim kızlarr yazıcam tarifleri birazdan ek gıda topiğinde irmikli tarif var canlarım ama burayada yazarımm
kızlar ben pazara gidiyorum...
sebze neyin kalmadı evde gidip alayım...
hem hava almış oluruz..
pazar yakın zati....
kız ne şaka yapcam valla ben yürümeye başlasın alıcam hemen ilk işim belkide.ama benim gördüğüm bileklik gibiydi.o daha güzel.valla alış veriş merkezleri kim kime dum duma ee çoçuk aklı yanımdan ayrılma desem ne olacak.Suat hatta geçenlerde alacaktıda dur daha erken dedim.bayram arifesinde kuzenim 2,5 yaşında oğlunu alış veriş merkezinde kaybettilerde sok girmişiş halam anlatıyor , hafızası gitti şoka girdi diyo.dondum kız.güvenlikler bulmuş mağzanın birinde elbiselerin araya girmiş.
aa unlarda şaka diyo adı tasma bile olsa ben takarım valla.
kız ne şaka yapcam valla ben yürümeye başlasın alıcam hemen ilk işim belkide.ama benim gördüğüm bileklik gibiydi.o daha güzel.valla alış veriş merkezleri kim kime dum duma ee çoçuk aklı yanımdan ayrılma desem ne olacak.Suat hatta geçenlerde alacaktıda dur daha erken dedim.bayram arifesinde kuzenim 2,5 yaşında oğlunu alış veriş merkezinde kaybettilerde sok girmişiş halam anlatıyor , hafızası gitti şoka girdi diyo.dondum kız.güvenlikler bulmuş mağzanın birinde elbiselerin araya girmiş.
aa unlarda şaka diyo adı tasma bile olsa ben takarım valla.
Bizim doktorumuz 1 yaşına kadar kivi vermeyin demişti.
Teşekkür ederim canım. Çıkışı baya bay zor olu umarım devamı iyi olur.
İşlerimi hallettim duşumuda aldım geldim :126: Hayretlerim şaştı sıpa hala uyuyor azıcık daha rahat rahat sohbet edebilirim
tugba senin eşinle baya bir problemlerin vardı ne oldu hallettinmi sorunları?
Konuşarak çözemiyoruz canım sorunları bizimki belli aileye fazla bağlılık.Çok yoruldum aynı şeyleri konuşmaktan saldım gitti bende.Çok çok iyiyiz diyemem ama idare ediyoruz işte . Ailesi konusunda konuşmaya başlayınca hep tartışmaya dönüyor .Bende artık anlatmıyorum tavır koyuyorum canım isterse barışıyorum istemezse uzatıyorum.O kendisi bazı şeyleri anlayana kadar böyle gideceğiz ama umrumda değil valla .Kendim yıpranıyorum çocuğuma bir faydam dokunmuyor ozaman da .Her an patlamaya hazır bomba gibiyim bende sorun yaratmamaya çalışıyorum artık .Bir süre böyle devam edicem bakalım
Herkesin evliliğinde geçirdiği bir dönem olabilir bizimkiside atlatacağız inş. Oda ilerde anlayacak ailesinin kıymetini şuan anne babasıyla beraberiz ya tam olarak
idrak edemiyor bence .Onlardan ayrı kaldığımızda herşey çok güzel olacak bunada eminim .Allahım bize en yakın zamanda bir ev nasip ederde rahat ederiz inş.
Aklımızda varda kendimize ait bir ev bakalım herşey nasip kısmet :97:
kivi artık verilebilir bence 6 aydan sonra püre şeklinde verilebiliyor bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor,kanı temizliyor,bide soğuk algınlığına iyi geliyo kızlarr tabi karar sizin hımm kividende güzel tatlı olabilir dur ben bi araştırayımmm
İşlerimi hallettim duşumuda aldım geldim :126: Hayretlerim şaştı sıpa hala uyuyor azıcık daha rahat rahat sohbet edebilirim
işte bahsettiğim bu bak Zeynep sözde konuşsak koca kız deriz ama çoçuk yani bi anda güzel bir bebek görse gider mağzaya gezer bakar aklı tam kesmiyor ki.
ondan canım alacağım işte.evde tamamda sokakta çoçuğu yanından alıp kaçıyorlar be.ayy Allah korusun.
Serap sağol canım bak bu daha bi kek olmuş.ama yağsız yaban olmadı mı.su yerine yağmı katsam.önce seninki gibi yapayım sonra yağlada denerim sağol canım.
valla burcu ee süttede yağ oluyo ya ben koymadım suda yağı alıyo yumuşak oluyor dene bakalım bi nasıl olucak ben yedim güzel oluyo valla
EBRU VALLA BU TARİFLERİN ÇOĞU DENEME YANILMA YOLUYLA OLUYOR YİYİNCE SİZLEDE PAYLAŞIYORUM TABİ SİZLERİN TARİFLERİDE DENİYORUM
BU AKŞAMDA ESMANIN EMİRE VE BENİM KIZIMA SULU KÖFTE YAPICAM YARIN İÇİN BAKALIM NASILOLUCAKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?