tugba senin eşinle baya bir problemlerin vardı ne oldu hallettinmi sorunları?
yaw çocuğun özgürlüğünü kısıtlamış gibi geliyor bana bu alet.tut elinden bırakma zaten kalabalıkta kaçmaz korkar.gideceği tek yer oyuncak tükyanı oradaki gözünle takip edersin.valla ben almam.ama sen bilirsin kararlıysan diyecek bişeyim yok bacım.
yaşına kadar yumurta beyazı,patlıcan,süt ve domates diye söylemişti bana da dr.geri kalan herşeyi yiyebilirmiş.
bende özellikle kivi diye sormadım ama yedi valla velet.bugünde yapcamtım acep yapmasam mı.neden verme didiki senin dr.
ohh sıhhatler olsun canım.uyanmasında az daha sohbet edelim.benim paşada yeni uyudu.bende dinleneyim az yaww..
zeynep sana sorayım dedim unuttum git ihep.hani sinemaya gittim demiştinya.ya bende zeyneple sinemaya gitmek istiyorum.winx ler sinemeda şuan.zeynepte çok sever.ilk kez ana kız sinemaya gitmek istiyorum ama defneyi ne etcem malum doruk gibi biberon almıyo.babaya bıraksam şimdi zorlanır diyom.ama babda ısrarlı ilk ben gdecgim kızımla sinemaya diyo şuan zenebi paylaşamıyorz ama ben ısrarlıyım.eşimde defne ne olacak diyo.nası ettin eşine nasıl bıraktın dorugu de bakalım bu pazar gitmek istiyorum..eşim ısrarcı olmazsa tabiii.
Ya çok sevindim onun adına .Ne diyeyim darısı bizim başımızameleksende böyle sorunlar yaşıyordu ayrıldı kendi evine çıktı şimdi daha rahata kavuştu.
umarım sende bir an önce ayrı eve çıkarsında sorunlar sona erer canım..
H.buldumhoşgeldin.
.
kızlar o zaman hediye çekilişimini 4 aralık yapıyoruz haberiniz olsun. son katılım 3 aralık...
bu arada eşli olmasın diyorum ben yaaa. sen bana ben sana alalım nebilim biraz karşılıklı gibi sanki
İnş. canım düzelecektugbacım iyi o zaman. sıkma fazla canını mertkanıda üzme... zamanla herşey düzelir...
Hadi gözün aydındefneyi uyuttumm.şükür..tabi uyanmazsa..
canım buldum mesajını.... öncelikle doruk malesef hiç ne biberon ne emzik aldı. eşim anne sütünüde kaşıkla veriyor. ama zaten ben etrafta olmayınca anne sütüne fazla düşmüyor. ek gıda çorba, meyva bebe bisküvii falan yiyor. biliyorsun bizde süt alerjiside var o yüzden milupa falanda veremiyoruz. sadece anne sütü alıyor. uyuma problemimiz yok. uykusu gelince biraz sallıyoruz hemen uyuyor. altını zaten değiştirebiliyor. bence gidin valla. hatta zeyneple kendinize böyle zamanlar yaratın onada cok iyi gelir sanada. ben gün içinde sütümü sağıyorum buzluğa atiyorum. sabah cıkarkenden onlara bir tane cıkarıyorum buzluktan. doruk isterse eşim onu ısıtıp veriyor. bazen ondan mama yapıyor.
bu arada aysegulcum sen bilmiyorsun herhal. gündüzleri doruk a hep eşim bakıyor. benim eşim gece calısıyor. eve ben giriyorum o cıkıyor. dönüşümlü bakıyoruz. o yüzdende alışık yani....
Ya çok sevindim onun adına .Ne diyeyim darısı bizim başımıza
H.buldum
Bana uyar canım
İnş. canım düzelecek
Hadi gözün aydın
Ya bu ne arkadaş site zaten karışık .Birde 2011 anneleri herşeye bir konu açmışlar .Ek gıda topiğimizi bulamıyorum .Niye bu arkadaşlar herşeye konu açıyorlar acep .hepsi bir başlık altında olamıyor mu acaba .
kızlar hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim...
BİR KADIN GİDERSE EVDEN HERŞEY GİDER..MUTFAKTAKİ TIKIRTILAR GİDER..GÜLE GÜLE DİYEN-HOŞGELDİN DİYEN SES GİDER...EVDEKİ SES --NEFES GİDER...BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN BİR ANNE GİDER....BİR EŞ GİDER..BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN DOST GİDER..ARKADAŞ GİDER...BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN...HERŞEY GİDER HAYATINIZDAKİ KADINLARA SAHİP ÇIKIN...
BİR KADIN GİDERSE EVDEN HERŞEY GİDER..MUTFAKTAKİ TIKIRTILAR GİDER..GÜLE GÜLE DİYEN-HOŞGELDİN DİYEN SES GİDER...EVDEKİ SES --NEFES GİDER...BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN BİR ANNE GİDER....BİR EŞ GİDER..BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN DOST GİDER..ARKADAŞ GİDER...BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN...HERŞEY GİDER HAYATINIZDAKİ KADINLARA SAHİP ÇIKIN...
git bacım uşaklarınla ilgilen..selam kızlar ben geldim ama birazdanda çocukları almaya okula gidecem inş ödevlerden vakit bulursam gelirim yine........
ayşegül bence sen git bacım..yabancıya bırakmıyorsun ya,babasında bence durur..zeynep için de çok iyi olur..bu akşam prova yapın. yarım saat farklı odalarda durun defneyle bakalım ne yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?