2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar o zaman hediye çekilişimini 4 aralık yapıyoruz haberiniz olsun. son katılım 3 aralık...

bu arada eşli olmasın diyorum ben yaaa. sen bana ben sana alalım nebilim biraz karşılıklı gibi sanki

Sağol canım .Ama malesef benimki uyandı çok bile uyudu bunada şükür

canım buldum mesajını.... öncelikle doruk malesef hiç ne biberon ne emzik aldı. eşim anne sütünüde kaşıkla veriyor. ama zaten ben etrafta olmayınca anne sütüne fazla düşmüyor. ek gıda çorba, meyva bebe bisküvii falan yiyor. biliyorsun bizde süt alerjiside var o yüzden milupa falanda veremiyoruz. sadece anne sütü alıyor. uyuma problemimiz yok. uykusu gelince biraz sallıyoruz hemen uyuyor. altını zaten değiştirebiliyor. bence gidin valla. hatta zeyneple kendinize böyle zamanlar yaratın onada cok iyi gelir sanada. ben gün içinde sütümü sağıyorum buzluğa atiyorum. sabah cıkarkenden onlara bir tane cıkarıyorum buzluktan. doruk isterse eşim onu ısıtıp veriyor. bazen ondan mama yapıyor.

bu arada aysegulcum sen bilmiyorsun herhal. gündüzleri doruk a hep eşim bakıyor. benim eşim gece calısıyor. eve ben giriyorum o cıkıyor. dönüşümlü bakıyoruz. o yüzdende alışık yani....

meleksende böyle sorunlar yaşıyordu ayrıldı kendi evine çıktı şimdi daha rahata kavuştu.
umarım sende bir an önce ayrı eve çıkarsında sorunlar sona erer canım..
Ya çok sevindim onun adına .Ne diyeyim darısı bizim başımıza

H.buldum
kızlar o zaman hediye çekilişimini 4 aralık yapıyoruz haberiniz olsun. son katılım 3 aralık...

bu arada eşli olmasın diyorum ben yaaa. sen bana ben sana alalım nebilim biraz karşılıklı gibi sanki
Bana uyar canım

tugbacım iyi o zaman. sıkma fazla canını mertkanıda üzme... zamanla herşey düzelir...
İnş. canım düzelecek

defneyi uyuttumm.şükür..tabi uyanmazsa..
Hadi gözün aydın

Ya bu ne arkadaş site zaten karışık .Birde 2011 anneleri herşeye bir konu açmışlar .Ek gıda topiğimizi bulamıyorum .Niye bu arkadaşlar herşeye konu açıyorlar acep .hepsi bir başlık altında olamıyor mu acaba .

kız aradımda ben bulamıdm.ne zaman yazmışım.debelenip duruyordum.baktım bulmuşsun.
ya evet defnede ne emzik ne biberon.şimdi bide defne aşırı bana düştüa eşim ya çok aglarsa ya katılırsa ne ederim diyo.degilse alt degitirmeyide ilir.uyutmasınıda.ama emerek daha güzel uyuyo.ama eşim dandiniyi söyleyerek uyutmaktada başarılı.tek derdim beni görmeyince çok ağlarsa diye.ama zeyneplede gitmek istiorum.eşimde yazık bırakma .çok ağlarsa dayanamam bu sefer stres olurum diyo.ne zaman emmeyi bırakırsa git ben bakarım rahatlmıkla diyo.ama heves işte gitmek istiodum.aslında şu sinemanın süresini bi ögreniyim çokmu uzunki.uzunsa eşim gitsin kısaysa ben onu uyutayım.öyle gideyim.vall arıtık benimde ihtiyacım var bi yerlere gitmeye

bu arada aysegulcum sen bilmiyorsun herhal. gündüzleri doruk a hep eşim bakıyor. benim eşim gece calısıyor. eve ben giriyorum o cıkıyor. dönüşümlü bakıyoruz. o yüzdende alışık yani....

evet evet hatırladımm.senin bırakma işin daha rahat olur.

Ya çok sevindim onun adına .Ne diyeyim darısı bizim başımıza

H.buldum

Bana uyar canım

İnş. canım düzelecek

Hadi gözün aydın

sağol cancagızım

ayy aynen yaa. oka po...a açmışlar..bu ne yaa..bende bazen bulamıyorum

kızlar hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim...

BİR KADIN GİDERSE EVDEN HERŞEY GİDER..MUTFAKTAKİ TIKIRTILAR GİDER..GÜLE GÜLE DİYEN-HOŞGELDİN DİYEN SES GİDER...EVDEKİ SES --NEFES GİDER...BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN BİR ANNE GİDER....BİR EŞ GİDER..BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN DOST GİDER..ARKADAŞ GİDER...BİR KADIN GİDERSE HAYATINDAN...HERŞEY GİDER HAYATINIZDAKİ KADINLARA SAHİP ÇIKIN...

selam kızlar ben geldim ama birazdanda çocukları almaya okula gidecem inş ödevlerden vakit bulursam gelirim yine........

çok doğru bende çok beğendim....

ayşegül bence sen git bacım..yabancıya bırakmıyorsun ya,babasında bence durur..zeynep için de çok iyi olur..bu akşam prova yapın. yarım saat farklı odalarda durun defneyle bakalım ne yapacak :)

Güzelmiş canım gerçekten

doğru söze ne denirki

selam kızlar ben geldim ama birazdanda çocukları almaya okula gidecem inş ödevlerden vakit bulursam gelirim yine........
git bacım uşaklarınla ilgilen..

ayşegül bence sen git bacım..yabancıya bırakmıyorsun ya,babasında bence durur..zeynep için de çok iyi olur..bu akşam prova yapın. yarım saat farklı odalarda durun defneyle bakalım ne yapacak :)

ya hüyla adam bakacık gönüllüde.benim kzın huyu degişti.bazen babsında bile durmuyo.o derece yani.adamda çok ağlarsa ben ne yapayım biberonda almıyo..yaw keşke emzirebiyseydm der.ama bugün bi bırakıyım deneme usulü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…