sıkıldım ya..yarın da çalışcam üstelik..:93:
Bencede çok doğru Pınar. (yine alıntı çalışmıyor)
Ayşegül bencede sen git içimiz rahat etmiyor ama uyusun uyansın mamasını yedir ve tam o seans a bilet al.uyuyup uyanınca daha rahat olacak karnıda tok.uyurken ya sen çıkar çıkmaz huysuzlanırsa.aman merak etme bu kadar bakar bence eşin.hee alışveriş merkezi falansa zaten beraber çıkarsınız mağaza gezerek dolaşarak bile oyalar eşin madem havalar güzel değerlendirin.
cumartesi çalışmayı bende semezdim.o zaman başka bi sıkıcı oli.ama sıkma canını yarım ğün dimi.bizim babamız burda saat 4 e kadar çalışıyo.yani gidiyo canıım cumartesi.zaten 4 tede hava kararmış oluyo..anca pazar kalıyo bize.insan ene decegini şaşırıyo.sıkıldım ya..yarın da çalışcam üstelik..:93:
ayy arabada uyuyomuyettim kızlar..pazara iğne atsan yere düşmez..koşa koşa geldm geri..alacaklarımı aldım geldim tabüüü...
eeee nerde kalmıştık...burak arabada uyudu hiç çıkarmadım içinde yatıyo halaa...
ciğeri yemedi..karnı çok aç değildi..uyanınca bende yoğrtla denicem...
hülya burak zayıflamış gibi demişsin fotoda essahmı gı..üzüldüm bak şimdi
ama kilo alımı iyi boyumu uzadı acep..75 olmuş
burda da o civarda somon fiyatı..
ya şimdi şöyle, face.e bayram resimlerini koymuşsun ya, o zaman dicektim ki, boyu çok uzamış, büyümüş, ama demeyi unuttum..:) o resimlerden sonra bu resmi görünce bana zayıf geldi bacım,ne biliyim..sağlığı yerinde olsun da,bizim burak da hasta olunca küçülüveriyo hemen..
kız gerçekten bu 2011 şubat anneleri amma abartmış ha...
bebişin ağırlığı kendilerinin ağırlığı tetanoz aşısı isimleri bunların hepsini bir topikte konuşsalar valla şikayet edelim haaa...
evet ya 2 ay sonra tamamen başlıcam cumartesi çalışmaya, yarım gün ama yine de evde olmak gibisi yok..şimdiden düşünüyorum valla,nasıl olcak diye. şirkettekileri ayaklandırıp, cumartesileri tüm kaldıralım diyorum ama herkes onaylıyo da patrona söylemeye gelince herkes tırsıyo tabi :)
sibel bak iki resmi yanyana getirip baktım,burdaki resimde daha zayıf çıkmış,çok tatlı gülmüş ama sıpa.
kız gerçekten bu 2011 şubat anneleri amma abartmış ha...
bebişin ağırlığı kendilerinin ağırlığı tetanoz aşısı isimleri bunların hepsini bir topikte konuşsalar valla şikayet edelim haaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?