2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

seldacım biz kullanıyoruz,annem gündüzleri bazen koyuyor, sana geçen de yazacaktım,alacam demiştin ya,bence bu zamandan sonra gerek yok ki, 2 ay sonra yürüyecek nasıl olsa, evde kalabalığı olacak..bi de zaten sürekli durmuyorlar onda, hemen sıkılıyorlar..hiç alma derim ben.

ula ben geldim herkes gitti
kuzucum kaptırdı kendini 2 koltuk arası baya baya gidiyo sonra hop koltuğa tutunuyor.
yürüteci kaldırıyoruz bugun itibariyle. madem başladı,kolayına kaçmasın artık...

derkennn uyandı gene of annecim offfff

erkek anneleri yürüteç kullandınız mı?
kullandık canım...ama pek durmuyo zaten..yerde çekmece ve dolap karıştırmak varken...
artık duramaz yernde o yürümeyi öğrendi ya..

gördüm çok tatlı ya,maşallah..

hırs yaptım bugün burağa yürümeyi öğretmem lazım :) sabaha kadar yolu var :))

durun bişe anlatıyım..benim kayınvalide öğretmen ya, oğlu(şimdi eşim olur :))) ile aynı yaşıt öğretmen arkadaşının çocuğu varmış..arkadaşı bi anlatmış(abartmış), işte benim oğlum şöyle iyi okuyor, böyle iyi okuyor diye..daha onun da oğlu o zaman okumayı sökmemiş..kaynanam hırs yapmış, oğluna sabaha kadar başında bekleyip, okumayı söktürmüş..çok despotmuş yahuu..sonra ama oğlu hasta olmuş stresten..

vay be kafaya koyduğunu yapıyomuş desene...
kız hülya sende koysana burak paşanın bayram fotolarını..
hatta koymayan kim varsa koysunda bakalım ayol byram şekerlerine...

bu hasta olan oğul senin kociş oluyor yani.

bırak ya ne zaman yürüse yürüsün.annem bırak elleşme geç yürüsün diyor biliyor tabii başına gelecekleri.eteğini bırakmayan bir bebek.yada arkasını toplayan bir anneanne.

çıkıyorum kızalr herkese iyi tatiller ben bu hafta çalışmıyorum.
yarında direksiyon sınavı var ya Allah diyip koyulalım yollara.
öptüm sizi ve kuzucukları.

annem aradı bu arada Duru üstten bir diş daha patlatmış.5. dişimizde geldi böylece maşallah kızıma.

Son düzenleme:
ay bi gittim gelemedim
annem fizik tdaviye başladı ordan çaya geldi
o gitti yemek yaptım tospiş uyudu uyandı
sofram da hazır kocişi bekliyom:87:

yemeğimi yaptım kociş gelmedi daha
bi geziniym dedim....
sıpalarda odalarında kuduruyolar dediiiiimmm yetiştiler...

kendimize yaptığım yeşil mercimek yemeğinden verdim yiğite nasıl yedi görseniz.. baharatlı tuzlu ya onu yer..
ne maymun bunlar yaa

Kızlar ya Eflal ne yese çıkarıyor bazen biberonu içerken daha çıkarıyor bazen kısa bi süre sonra. Diş çıkarırken sizde de bu boyutta mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…