günaydın hanımlar...
bakın bizde çalışıyo gibi açtık sizinle beraber:90:...
sibel bizimkiler bak şimdiden anlaşıyor sabah revnayıda makinanın başından zor ayırdım
valla erkenden uyandık...öğle oldu nerdeyse..işi gücü bitrdik...bi kahvaltı yapıcam o kaaa..Maşallah sana, ben evde olsam bu saatte asla açmam, açamam aslında
günaydın kızlar.
günaydın kızlar.
sibel bizimkiler bak şimdiden anlaşıyor sabah revnayıda makinanın başından zor
ayırdım
valla erkenden uyandık...öğle oldu nerdeyse..işi gücü bitrdik...bi kahvaltı yapıcam o kaaa..
sıpada oynuyo..bende buraya takılıyorum...
günaydın tatlım...
Günaydın
Benimki de bulaşık, çamaşır makina ve buzdolabı meraklısı, buzdolabını açınca içine giriyor sıpam:))
Günaydın, Yazılarını okudum çok hoşuma gitti, bunuda okuycam hemen, ellerine sağlık,
günaydınlar herkese
günaydın kızlargünaydın herkese..
paşalar okulda prenseside uyuttum şimdi sağol teyzesi,,,,iyidir canım..paşanın biri okula gitti..
biride şu an çamaşır makinesinin kapağını açmaya uğraşıyo:)
senin paşalarla prenses nasıl..
Günaydınlar
Geçmişe gideyim azcık.
günaydın kızlar.
ya şu elektrik süpürgesiyle, camaşır makinasına fena takık Doruk ta.... banyodan cıkaramıyoruz cam. mk. calısırken. oyle onu seyrediyor. camın üstünden tutmaya calışıyor camasırları.... elektrik süpürgesiylede resmen sohbet ediyor calısmaya başlayınca. bir bagrıyor el kol hareketleri.... ne anlıyorlar acaba ya?
Dizimi izleyemedim gidip bir yorumlara bakayım
hangi dizi kız...
öyle bir geçer zamanki mi?
benim kız uyuyorken bir kahvaltı edip geliyim....
bende gideyim kahvaltı yapayım
günaydın sevgili arkadaşlarımm nasılsınız
derinde çamaşır ve bulaşık makinası hastası hatta biz kızımla beraber boşaltıyoruz makinayı bayılıyo tabakları çıkarıp vermeyee küçükten alıştırıyorum ben
sibelcim herşeyi taklit ediyolar bu bücürlerr çokta tatlılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?