2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım gereksiz diye bişey yopk bence önemli olan sıkmadan az az alıştırmak
deneyelim bakalım sonuç ne olacak :)
bızımkıde gece 4 kez uyandı sabahta 6.30 da kalktı. ah esma ah ben senı anlıyorum arkadaşım
cogunu bende yapıyorum. cee-e oyunu
gıydırırken el kol kaldır
agzın nerde yuzun nerde gıbı
oyuncak saklama ıyı fıkır hepsı ortada oldumu yuzune bakmıyor
3-4 tane kaldı ortada kalanını dolabın ustune kaldırdım. 3-4 gunde bı degıstırıcem. boylece ılgısınıde kaybetmez sanırım.
az once de mutfaktan plastık kap kaçak çıkardım onune. kendı odasındakı alttan 2-3 cekmeceyıde ona gore ayarladım. karıstırsın ses cıkarmıyorum.
yksa zaptolmuyor bucurukler...
 
Aslında bi karton üzerine bu hayval şekillerini yapıştırıp yapabiliriz hem para vermemiş oluruz hemde bakarız ilgisini çekiyormu diye
aynen oyle.
benım resmım fecıdır karbon kagıdı falan baska bı yolla yapmayı dusunuyorum.
bıde guzelce boyarız onları sıyah-beyaz olmak zorunda degıller sanırım.
aksam deneyecegım bakalım yarın gosterıyım ılgısını cekıcekmı...
 
zeynep cok güzel bu kartlar. ben kendim yaptım bu kartlardan. bir site buldum. renkli print aldım. sonra kimlik gibi naylonla kaplattım. daha başlamadık dorukla oynamaya ama aklımda benimde. ctesi getirip göstereyim sizede o zaman.

bu arada evdeki aktivitelere mesela su bidonu varya. onun pompasını taktırma ve salonun ortasına yan yatırıp koy. ipekide yanına koy. ittir. cok egleniyorlar.

ayrıca yazmıştım. tchiboda entsruman seti var bu hafta. kacırmayın. içinde 5 çeşit müzik calan alet var. biz aldık cok güzel. 35 tl.
 
Aslında bi karton üzerine bu hayval şekillerini yapıştırıp yapabiliriz hem para vermemiş oluruz hemde bakarız ilgisini çekiyormu diye

canım hangı sıte hatırlıyomusun
ersıne soylıyım aksam prınt alsın getırsın madem.
su pompasıyla ıpek oynuyor akıllı bıdık pompaya basmaya calısıyor bıde ucuna bakıyo bısey gelıyomu dıye.
ya bızım yanda tchıbo war dun cıktıgımda baktım ama yoktu orda. sordum kasadakı kız haberım yok dedı. nasıl işse...
getırsene cmt cok agırlık yapmazsa.
 
bide tahta oyuncaklar istiyorum. hf sonu onada bakıcam. zeynep sizin boncuklu tahta bı atınız wardı sallanan,ona bayıldım mesela o tarz şeyler araştırıyorum.
 
zeynepcim istersen ben nevzata söylim varsa bizim burdaki tchiboda alsın ipek icin bi tane. kartlarıda getireceğim ctesi o zaman.
 
Günaydın kızlar.


iyi akşamlar bende 9 şubat 2010 annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? Burdayı takip etmek zor oluyor ama yaa
hoş geldin gel gel.kızımla oğlun aynı gün doğmuşlar.


Geçmiş olsun canım.

Ya bende Hülyaya katılıyorum bende ne zaman resim koysam akşamına , en geç ertesi sabahına başımıza iş açılıyor.buraya yazmaya gerek yok ama bi içimizden maşallah diyelim.kimsenin kötü gözü -kötü niyeti demiyor da annnenin babanın nazarı değerken teyzoşlarında deyebilir çok normal yani.
BENDE BAZEN UNUTUP SAYFA KAPATIYORUM SONRA AÇIP TEKRAR MAŞALLAH DİYİP KAPATIYORUM.

evet erkekler çok karışıyolar hatta saçmalıoylar
kızlar oğlumun üst tarta 4 dişi birden patlıyo yerleri çıkmış iyce

AMANINNNN 4 dişmi.Emir huysuz olmasında kim olsun.bak çıktı huysuzluğunun sebebi.biran önce patlatsada rahatlasa.


çok biliyorsa yapsın, çoçuğu tek başınamı yapmışsın....icraat olmadan lafta kaynana gibi konuşan adamlarda tam sopalık.arada bnimkide bıdı bıdı yapıyor offf karışma diyorum 2 takışıyoruz sonra rahatlayıp susuyor.üşenmekten değil ama terli çoçuğu soy giydir oda iyi değil.ben bazen hırka giydirip 5 dk yorgan battaniye altında bekletip değiştiriyor.laf laf laf sanki 10 çoçuk büyükmüşler.



Çok geçmiş olsun Gülşah.inşallah biran önce toparlar.


başladılar başladılar Duru da Burcu gelll diyor.babam öğretmiş göbeğimi kesti ya Burcu diyor.

zeynepcim eskiye göre dilimi ısırayım çok iyiyiz şükür düzeldi uyansada dolaşıyo odanın içinde nereye bulursa yatıyo şimdide o var bakalım o ne zaman geçicekkk ipek nasıl pekiii

ayy düşünemiyorum Derini odada nereye bulsa kafa koyan bir keşşş. benimkide öyle ama beşik içinde bi o yana bi bu yana düşüyor.
 
evet o cok güzel zeynep. parmak gelişiminide saglıyor. onuda burda tahta oyuncaklar satan bir yerden aldım. en cok sevdiklerimden biridir. şimdi bide büyük abaküs almak istiyorum. erken biliyorum ama ikeada görmüştüm sanırım. oda ilgisini çeker sanırım.
 
ben jokerdende önceden bi tef ve paşabahçedende batuşka almıştım. bulamassanız oralardada var. dur onlarıda getireyim ctesi. oynarlar görürsünüz sizde.
 

Güzell paylaşımlar saol zeynepcim,

Ben oğlum ayakta sallamadan asla uyumaz, ayakta bile zoraki uyuyor. bende artık dayanamıyorum ağırlaştı ayaklarım agrıyor ama başka alternatifim yok maalesef.


Eğitici uğraşlar ama vakit lazım bacılar.


Ben 9 aydır uykusuzum Esmacım, artık alışkanlık oldu bende
Allah yardımcın olsun.
 
sağol özlem ersıne yolladım alıcak cıktısını.
serap sende ıyısın kocişe çizdir biz ailecek çöp adam çizemeyiz :)
 
zeynepcim istersen ben nevzata söylim varsa bizim burdaki tchiboda alsın ipek icin bi tane. kartlarıda getireceğim ctesi o zaman.
meydanda bı tchıbo daha war bugun cıkıcam oraya da bakıyım eger bulamazsam cok ıyı olur ozlemcım ya...


ben jokerdende önceden bi tef ve paşabahçedende batuşka almıştım. bulamassanız oralardada var. dur onlarıda getireyim ctesi. oynarlar görürsünüz sizde.
getır bakalım agır olmazsa ne yapıcaklar:)

jokerde super seyler war ama habıre alıp doyumsuz etmek te ıstemıyorum cocugu
 
kızlar oyun kartları bende alıyım bari yapmakla uğraşıcak vaktim yok çünkü
benimki ağzım burnum nerde öğrenmedi daha sölüyom ama tepki yok bu aralar sıkıntısı var üstüne varmıyorum

bucu sorma valla 4 tane kabarmış dişi gece acı acı ağlayıp tekrar uykusuna dönüyo ee tabi bende ateşi çıkarmı terlermi drken zombi gibim oldum şükür ama gene Allah ım başka dertler vermesi
 

günaydın esmacım uykusuzluk zor valla allah yardımcın olsun canım,diş çıkarıyormuş emir hayırlı olsun huysuzluğu ondandır fitil atsaydın rahatlatırdı biraz.....
 
45 dk dır uyuyor kızlar.
ilk deneme için iyi bi zaman sanırım...
artık sallamak istemiyorum. kucagımda uyusun besıgıne bırakayım.
salla salla sonu yok. az daha buyususn dırek besıkte kendı uyusun onuda denıcem.
gunduzlerı hıc besıgınde yatmıyor ıpek artık orda yatırıcam. besıgın uyku ıcın oldugunu anlasın. oraya yatınca uyuması gerektıgını anlasın.cocuk belkıde besık-uyku kavramını bagdastıramıyor
aman ne bıleyım uykuuzluktan napıcagımı sasırdım işte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…