2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Serap senin göğüsler dolmuş ben burdan farkettim koş bi odayada süt sağ sen.

ayy bu arada sen wc de mi sağıyordun orda pc nin ne işi var kız bak aklıma geldi.

evet bende sokağa salmam diyorum Esma nasıl olacak bilemem.site de değilimki çıkartalım.2 günde bir 1 saat dedesi parka götürür artık.birde babamların teras var balkon kocaman.2-3 arkadaş bulurum balkonda seksek top oynasınlar.kenarları çam kapalı nede olsa.ama sokakta daha eğlenceli ya cazip olacak tabii .birde yasak olunca dahada cezbedecek.ama planım bu sokak yasak malesefff.

bu arada Cumartesi kıran olmasın lütfen valla ben nerelerden geliyorum siz yakındaolup ta gelmezseniz kızıcam artık.

http://**********.com/files/12581661/bebek_programi*****

kızlar bu programı ındırdım sımdı.
bebekler ıcın 0-3 yaş dıye gecıyor.
programı acıp ıpegın onune laptopu koydum zaten dunden hazır
her bastığı tuşta farklı bi ses ve goruntu cıkıyor
bırınde muz cıkıyo
bırınde salyangoz
bırınde bebek
3-5 tane goruntu tuşlara kayıtlı basınca degısıyor,sesler de var
su sesi çan sesi gibi
bastı bastı guldu baya eglendı :)
aklınızda bulunsun. bızımkı laptop delısı. kaçırsan daha kıymetli oluyor. bari günde 10-15 dk buna bassında bi işe yarasın

Son düzenleme:
Serap iyiydi canım sağol.saat 7 de uyandı cadı.sonra biraz oynadık babası ile 9 da bi yattılar 11 e kadar tabii bu arada yamak burcu evi temizle çamaşır as ütü falan derken biz 12 de ancak kahvaltı yaptık.sonrada dışarı çıktık.Düğün varya babamız kendine birşeyler aldı.
bu arada kızlar yeni biryer keşfettik balık alıyorsun + 4 tl karşılığı kızartıp +5 tl karşılığıda kacaman bir salata yolluyorlar artık evde kızartma yapmam valla.çok bi rahat ettim.hem evimde , hem kokusuz balık :) ama duru hanım yemedi ben zahmet etmedim ya yese şaşardım.

özlem gelicemde kararsızım babası nevaya turkuaza götürücek metrobüsle daha çabuk gelirim diye düşünüyorum o tarfa çok trafik oluyor kararsızım yani

turkuaz ne bilmiyorum. ama istersen senide bir yerlerden alalım zeyneple. ben onunla gelicem. sanırım senide alabiliriz sıkışırız olmassa bisey olmaz.

Zeynep geç kağıdımı kime göndereyim

kız Burcu afferin kız ne bildin bak.. göğüslerim dolmuş hakketen geldim süt sağmaya ve hooooop buraya tabiii
toplantı odası boşsa(şu anki gibi) veya müdürüm yoksa onun odasında sağıyorum o zaman makinam yanımda oluyo
tuvalette de faydalı oluyor çünkü orda da kitap okuyorum

ben şu içiçe geçen küplerden aldım Berkin bayıldı onlara.. ben içiçe koyuyorum o tek tek çıkarıyo.. ben diziyorum o deviriyo.iki tane alıyo birbirinin içine geçirmeye çalışıyo baya oyalanıyor..

bi de kitap gibi şeyleri seviyo malum ağzına soktuğu için kağıt türevi veremiyorum ama şu fisher price masalcı tırtıl var ona da bayılıyo.. sayfalarını çeviriyo.. şarkılarına bayılıyo resimlerini inceliyor.. dün yarım saat onun üzerindeki hayvanları anlattım saydım falan pür dikkat dinledi beni..

ikeaden bi geyik kuklası almıştım o da hoşuna gidiyo

artık öğrendi bizim gibi tüm oyuncakların düğmelerine sadece işaret parmağıyla basıyo

kocaman bi kamyonu var babam almış küreği falan da var.. onunla inanılmaz zaman geçiriyo.. pazartesi anneme gittiğinde görür görmez deliriyo özlüyo galiba o kamyonu ters çeviriyo tekerlekleriyle oynuyo.. kendi içine oturabiliyo bildiğiniz koca kamyon yani.. kasasına topları dolduruyo boşaltıyo.. kasaını kaldırıyo benzin deposu var onun kapağıyla oynuyo

Merhaba kızlar
Sabah yazdım ama gelmemiş ya da yollayamamışta olabilirim

Herkesler iyidir umarım..Arkadaşımız vefat etti solunum fişini çektiler dün,aslında geldiğinde ölmüş makinayla yaşıyormuş..Bugün cenazesi var cesaret edip gidemedim..Herkes perperişan,eşim bütün gece sayıkladı
Kontrolüm var birazdan çıkıcam herkesse kolay gelsin canlar

serap o kamyonları bende seviyorum. şu bir yaşını geçsin alıcam bende erkek cocugunun bu tarz oyuncaklarıda cok güzel ya... kamyonlar, vinçler ambulanslar traktörler var kocaman kocaman bayıldım valla. Doruk tan sonra farkettim ne kadar güzel olduklarına..... zaten hayalimdede hep deniz kenarında küregiyle kamyonuna kum doldururken kuruyorum cok hoşuma gidiyor yaaa :)))

bir süre sonra mesela puzzle ve legolarla ilgili konuşmaya başlayacağız. onlarda şahane şeyler.... ben bile bayılıyorum oynamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…