2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim başınız sagolsun...ailesine dostlarına sabir versin allah. bebegi icin cok üzüldüm şimdi bak... allah hicbir bebeği babasız annesiz bırakmasın.

sende kendine dikkat et...

Masalcı tırtıla esra da bayılıyo. Kalın koparamayacağı sayfaları olan kitapo var kızlar gördüler bebek duyuları diye onu çok seviyo ve bayılıyo. Artık ben göstermeden kendi başına oynuyo onla. Daha çok şey ama zaman olunca yazarım

Saolun kızlar Allah razı olsun..
Ben Sabiha Paktunaya bi çok açıdan katılmıyorum..
Ama burda göğsün psikolojisinin bozulmasından bahsediyor annenin yersiz disipline etmesi,sinirlerinin gerilmesi ve de bunun süte yansıması..Sütün sakinleştirici psikolojik etksinin bozulması...Gayet mantıklı geliyor..

Ama çocuğun talep ettiği herşeyin verilmesi ve disiplin uygulanmaya asla çalışılmaması fikirlerine katılmıyorum..Disiplin ve düzen aslında çocuğun talep ettiği ve kurulduğunda mutlu olduğu şeyler.Sadece çocuğunu iyi tanımak ve herçocuğun disipline edilişinin farklı olduğunu bilmek gerekir
bebek ve göğüste uyuma , Bebek Sağlığı, Anne ve bebek, Hamilelik Dönemi, Bebek Videosu izle. Bebek Sağlığı - Agubugu

Selam kızlar nasılsınız

Özlem çok üzüldüm canım Allah ailesine sabır ve dayanma gücü versin . Gerçekten çok zor bir durum başınız sağolsun

Özlem evet bu benim de kafamı karıştıran bir koınu. Bu konuda ;Paktıuna nın anlayışını benimsediimizde çocuğa nerede dur denecek. Talepler nereye kadar karşılanacak muamma. Benim arzuladığım TALEPLERİ karşılanan, tatminsiz biz çocuk değil. Bi,r eğitimci olarak okuttuğum çocuklarda en çok zorlandığım kısım bu zaten. Çocukların her istediği karşılandığından kural tanımamaları. Ayrıca hem anne hem öğretmen olarak şunu benimsiyorum ki çocuk çatışma yaşamalı,engellenmeli hatta psikolojisi de dozunu kaçırmadan bozulmalı. Hayat harikalar diyarı değil ne yazık ki

Merhaba arkadaslar ben aranıza gec katılan bir subat annesiyim.Eğer beni de sohpetlerinize katarsanız sizden öğrenebileceğim çok sey olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden herkese sevgiler :79:

ayy okuyorum yazamıyorum..
baydı burak...
birazdan gelirim..
beni özleyin anacım bayy..

burcu msn i açsana bi canım

açtım nirdesinnn????

bu kamyonet söförü Berkin in iç içe geçen dediğiniz nasıl birşey bi adını verin bakayım ya.

Allah geride kalanlara can sağlığı versin.
Mekanı cennet olsun.Giden gittiği ile kalıyor işte.Zoru sevenlerine.

Merhaba arkadaslar ben aranıza gec katılan bir subat annesiyim.Eğer beni de sohpetlerinize katarsanız sizden öğrenebileceğim çok sey olduğunu düşünüyorum.

selam hoşgeldin.

ay evet önümüzdeki yaz inşallah kımlarla oynadığını göreceğiz
puzzle ve legoya bayılıyorum 1 yaşına gelsin ona hedi olarak tahta veya küp şeklinde olanlardan alıcam.. ve de büyük parçalı bir lego..

gamyoncu berkin paşa

özlem çok üzüldüm ya
allah geride kalanlara sabir versin,mekanı cennet olsun

he gız gamyoncu oldu..

evet ben de şimdi çok ilgilendiğini görünce o kitaplardan almaya karar verdim.

Ben de senin gibi düşünüyorum canım.. hayır demek ona birşeyleri öğretmek demek bana göre.. bence karakteristik özellikler dışında bu hayata hiç birşey bilmeyerek gelior ve görerek yaşayrak öğreniyor.. o yüzden birinin ona yön vermesi gerekiyor diye düşünüyorum..
Ayrıca süt olayı da dediğin gibi çok mantıklı..

en iyi sizler görüyorsunuz bunları tabi ..
eskiler bişeyler biliyormuş diyorum bazen.. çocuğun her istediği yapılmaz derler.. annemin oğlumu nasıl baktığını nasıl oynadığını ve düzenli yatırıo kaldırdığını görünce onun annemin yanında ne kadar sakin olduğunu ve onu dinlediğini görüyorum daha şimdiden..

Özlemcim yazmayı unuttum galiba başınız sağolsun.. genç ani ölüm çok acı..

hoşgeldin vavelya.. herkese açık tabi ki sohbetimiz..

kendinden bahset miniğinden bahset bize

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?? bayram tatilini biraz fazla kaçırdık daha yeni döndüm eve.. umarım çok fazla birşeyler kaçımamışımdır..
ömür uyuyorken evi toplayayım biraz yine gelirim öpüldünüz...

slm kızlar umarım herkes iyidir.
geçmişi okuyamıyorum çünkü tek gözüm görmüyor.. mikrop kaptı. tek gözle dolaşıyorum:)
özlem başın sağolsun..
Yeni gelen arkadaşım hoş geldin..

Elektrşk prizlerinden nasıl uzak tutuyosunuz çocukları.. henüz kapak almadım.. geçici bir yöntem önerirmisiniz bana

15 dk daha size takılabilirim siz de susun anca

4 senedir ben öğle yemeğimi evden getiiriyorum dışarıda yemiyorum.. bugün de beraber yediğimiz arkadaşım yok seyahatte.. yemeğimi 45 dakikada yedim okucam da size çene yapçam diye..

Selda geçmiş olsun canım..

bizim prizler hep yüksek yere yakın yok o yüzden sorun olmuyor..

ama önüne çekemyeceği bişey koyabilir misin ağır bi sandalye ya da ağır bi eşya puf falan
ben ulaşmasını istemediğim yerin kapısını kapatıyorum veya odanın gitmemesini istediğim kısma ağır sandalye koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…