Merhaba arkadaslar ben aranıza gec katılan bir subat annesiyim.Eğer beni de sohpetlerinize katarsanız sizden öğrenebileceğim çok sey olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden herkese sevgiler :79:
burcu msn i açsana bi canım
ben şu içiçe geçen küplerden aldım Berkin bayıldı onlara.. ben içiçe koyuyorum o tek tek çıkarıyo.. ben diziyorum o deviriyo.iki tane alıyo birbirinin içine geçirmeye çalışıyo baya oyalanıyor..
Merhaba arkadaslar ben aranıza gec katılan bir subat annesiyim.Eğer beni de sohpetlerinize katarsanız sizden öğrenebileceğim çok sey olduğunu düşünüyorum.
serap o kamyonları bende seviyorum. şu bir yaşını geçsin alıcam bende erkek cocugunun bu tarz oyuncaklarıda cok güzel ya... kamyonlar, vinçler ambulanslar traktörler var kocaman kocaman bayıldım valla. Doruk tan sonra farkettim ne kadar güzel olduklarına..... zaten hayalimdede hep deniz kenarında küregiyle kamyonuna kum doldururken kuruyorum cok hoşuma gidiyor yaaa :)))
bir süre sonra mesela puzzle ve legolarla ilgili konuşmaya başlayacağız. onlarda şahane şeyler.... ben bile bayılıyorum oynamaya.
gamyoncu berkin paşa
özlem çok üzüldüm ya
allah geride kalanlara sabir versin,mekanı cennet olsun
Masalcı tırtıla esra da bayılıyo. Kalın koparamayacağı sayfaları olan kitapo var kızlar gördüler bebek duyuları diye onu çok seviyo ve bayılıyo. Artık ben göstermeden kendi başına oynuyo onla. Daha çok şey ama zaman olunca yazarım
Saolun kızlar Allah razı olsun..
Ben Sabiha Paktunaya bi çok açıdan katılmıyorum..
Ama burda göğsün psikolojisinin bozulmasından bahsediyor annenin yersiz disipline etmesi,sinirlerinin gerilmesi ve de bunun süte yansıması..Sütün sakinleştirici psikolojik etksinin bozulması...Gayet mantıklı geliyor..
Ama çocuğun talep ettiği herşeyin verilmesi ve disiplin uygulanmaya asla çalışılmaması fikirlerine katılmıyorum..Disiplin ve düzen aslında çocuğun talep ettiği ve kurulduğunda mutlu olduğu şeyler.Sadece çocuğunu iyi tanımak ve herçocuğun disipline edilişinin farklı olduğunu bilmek gerekir
bebek ve göğüste uyuma , Bebek Sağlığı, Anne ve bebek, Hamilelik Dönemi, Bebek Videosu izle. Bebek Sağlığı - Agubugu
Özlem evet bu benim de kafamı karıştıran bir koınu. Bu konuda ;Paktıuna nın anlayışını benimsediimizde çocuğa nerede dur denecek. Talepler nereye kadar karşılanacak muamma. Benim arzuladığım TALEPLERİ karşılanan, tatminsiz biz çocuk değil. Bi,r eğitimci olarak okuttuğum çocuklarda en çok zorlandığım kısım bu zaten. Çocukların her istediği karşılandığından kural tanımamaları. Ayrıca hem anne hem öğretmen olarak şunu benimsiyorum ki çocuk çatışma yaşamalı,engellenmeli hatta psikolojisi de dozunu kaçırmadan bozulmalı. Hayat harikalar diyarı değil ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?