2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende geldim burdayımmmm sütümü sağıcam birazdan bende her nekadar az olsada eskiye göree
valla selda bende kapak almadım daha ama şuan için gitmiyor prizlere daha önceden parmak sokuyodu şimdi bıraktıı
özlemcim başınız sağolsun allah sabırlar versin
İSTANBUL BULUŞMASINI DÜŞÜNEMİYORUM CUMARTESİ SÜPER Bİ GÜN OLUCAK BAKALIM BEBİŞLER NELER YAPICAKKK

yürüteçte ya birkaç gündür benimki. tam kapının kenarında bir priz var parmağını sokmak üzereyken yakaladım birkaç kez.. yüksek sesle hayır diye bakırdım.. yüzüme baktı dudağını büzdü.. tamam annem özür dilerim deyince güldü tekrar aynı yere yönlendi.. disipline etmek konusunda nasıl yeterli olacağız bilmiyorum

Özlemcim yazmayı unuttum galiba başınız sağolsun.. genç ani ölüm çok acı..

hoşgeldin vavelya.. herkese açık tabi ki sohbetimiz..

kendinden bahset miniğinden bahset bize

Çok tesekkür ederim arkadasım.Ben 28 yasındayım.Çalısmıyorum evde cadı kızımla uğrasıyorum.Miniğimin adı Duru 28 ocak doğumlu.
Aslında 17 Şubatta doğması gerekiyordu ama dayanamadı :)

Gerçekten bu priz konusu çok tehlikeli.Yiğit alp yine parmagını sokmaya calısmıs Duru babasının anahtarını almıs onu sokmaya calısıyordu.Daha iletken ya :)
Ben aptamil mama bir ara priz koruyucu hediye vermişti onları taktın yerdeki uzatmalara.Ama yinede cok güvenmiyorum acıkçası çünkü bu seferde gidip onları sökmeye calıısıyor :97:

seldacım valla o disiplin konusunda bende muallaktayım ama bi şekilde öğrenmelirde lasım
vavelya aramıza hoşgeldin hangi şehirdesin

vavelya adın ne canım ben Serap oğlum da Berkin :)

ben gidiyorum kızlar saat 3 te yazıcam bi daha öyle karar verdim
bugün ve yarın tamamlamam gereken bi iş var.. yetişmesi lazım Cuma gelmek istemiyorum malum izin günüm.. anem hasta zaten fizik tedaviye falan gidiyor.. bi de babanem annemde ona bakmak zornda kalıyor bari Cuma evde olayım da kadıncağızın işi de yükü de azalsın..

Son düzenleme:
Demek oyalanıyor bunlarvla ee beyin cimlastiğide yapar du bende alayım bari.

ben dia dan almıştım priz koyuyucu daha 4-5 aylık hamileydim haa:)) ne biliyim öyle ucuz bulunca almıştım.şimdi işe yarıyor.
bizim prilerde hep yukarda ama uzatmalar aşağıda onunda önüne birşeyler koyuyoruz şimdilik onları kaldıramıyor..boş olanlaınada koruyucuyu takıyoruz.

serapcım ne güzel bir site burası bende oğluma oyuncak bakayım:)

bir durumuz daha oldu.. allah bağışlasın vivelda:) gerçek adınıda yaz bize..
nasıl yemesi içmesi dişleri umarım yolundadır hayatınız..

al al burcu bizde kula yapıyoruz devirmeye bayılıyor bazendeellerine birer tane alıp onları biribirine vurup hem çalıp hem söylüyor hızını alamayınca ellerini çırpıp totoyuda sallamaya başlıyor

Ya bu benimn kzıım beni çıldırtıcak resmen cep telefonu delisi bi çare bulmak şart oldu bende zeynep gibi maketmi istesemkii yanda bayiden

Offffffff bir açtım bir daha bakamadım ama aklım burda .Az işlerim var yapıp geri gelmek planım inş. gelebilirim :97:

benimki televizyondaki reklemları çok seviyor özellikle türkcelin vınn reklmındaki bebekle beraber gülüyo..
aslında içime hiç sinmiyor ama arada baby tvde seyrettiriyorum yoksa mümkün değil yemek yemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…