2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu benimn kzıım beni çıldırtıcak resmen cep telefonu delisi bi çare bulmak şart oldu bende zeynep gibi maketmi istesemkii yanda bayiden

benmkini halletti burak sağolsun
yemek yerken müzik dinletiyodum..ağzına alıyodu bataryası ölmş..
kociş bugün alcak..telefonsuzum şu an...

inş. gelebilirsin tuğbacım,

benim bebelerde telefon ve bilgisayar meraklısı, ama küçüğe vermemeye çalışıyorum ikisinide, her ne kadar çıldırsada

çok uykum var yafff..
burağı yatıracağım arkidiş 2 de msn açacak çalışıyo..
bekle dedi onu bekliyorum..
uyusa bende yatcam..

selda ctesi baya misafirin var..
ev bebiş dolcak ne güzel..
bizim sadece ekranda görebildiğimizi sizin mıncıklama şansınız var..
ne güzel yaa..

Adım Hatice.Durunun yeme içmesi malesef cok ii değil.Zaten 2450 dogdu.Şİmdi kilosu 8 300 .
10 ayımız bitti.Kontrode doktor yasıtlarına göre kilosu düşük dedi.10 gün daha takip et yine kilo almazsa kan testi yapıcak.
Bize normal gibi geliyordu ama demek ki değilmiş.Ama hareketlerinde filan bir gerilik yok.Asırı hareketli hatta.
Alttan iki dişimiz cıktı.Baska yok.:86:

alır annesi şimdi diş zamanıda onunda sıkıntısı vardır.
maşallah zilli pekte güzel Allah bağışlasın.
benimde kızımın adı Duru.3. Duru bebek geldi topiğe.

Plajı saymıyorum hemen hatırlatmayın kızlar

vavelya hoşgeldin canım..
seninkide aceleci çıkmış
Hosbulduk canım.Evet biraz öyle oldu malesef :)
Ya bu benimn kzıım beni çıldırtıcak resmen cep telefonu delisi bi çare bulmak şart oldu bende zeynep gibi maketmi istesemkii yanda bayiden

Ay demek ki tek benik kızım değilmiş teknoloji delisi olan Daha şimdiden bilgisayarımı kırdı.Ekranı arkaya dogru bir itti vidaları yerinden söküldü.
Valla maket telefonlarda malesef hiç kesmiy.Çünkü onların ısığı yanmıyor.Duru onunla hiç oynamıyor sadece bizim elimizdekileri istiyor.
Bir de kumandalar resmen caktırmadan elimizden kapıyor.Bir de televizyona uzatıp tuslarına basıyor.Nasıl engel olucam hiç bilmiyorum

Çok tesekkür ederiz.Kızımın adaşı da cok güzelmiş masallah.
Umarım sadece diş sıkıntısıdır.BAska birsey olmasında ...

Ben Duru'yu düğüne götürüyorum kızlar.

benimki damardan girdi çok yalvardı sözde verdi , valla kimselere vermem masa masa götürmelerine falan izin vermiycem , ailemle kızımla gitmek istiyorum dedi.bakalım.ya Pazar günü ohh diyip döncem yada yolda dönüşte adamı yerim artık :):84:

Son düzenleme:
Esmacım para almadılar ordaki arkadaş tanıdık ya verdi valla
burcu dediğim yerlere bi bak canım sen

olsun kız Burcu adamın da gnlü olsun sizinle gitmek ister tabi istemez mi
valla çok merak ediyorum Pazartesi hemen yazarsın zati bekliyom

selda ctesi baya misafirin var..
ev bebiş dolcak ne güzel..
bizim sadece ekranda görebildiğimizi sizin mıncıklama şansınız var..
ne güzel yaa..
Evet canım kalabalık olacağız inşallah güzel ağırlayabilirim misafirlerimizi:)

Bizim kan değerlerimizde düşük çıkmıştı günde 20 damla ferro sanal kullanıyoruz..ve henüz 8 .100 gramız.. iştahsızlık kansızlığa bağlı sanırım..
üstelik dişimizde yok:)

çok dellendim kızlar benim süt izni günümü maaşımdan keseceklermiş neymiş ogün çalışmıyomuşuım çok dellendim valla

Herkes face de değiliz .şimdi Cumartesi nasıl yapıyoruz.

Zeynep sen Esra ve Özlemi alacaksın.
Havva selmayı alacak.
Didem bende metrobüs ile gideceğim eğer 11.45 gibi avcılar metrobüste olursak beraber gidebiliriz selda'ya.ben sana özelden gsm atayım .geldim geliyorum diye konuşalım.yada seni eşin mi bırakacak konuştunuzmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…