2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ok burcu bana uyar. ben 11.30 da esra ve özlemi alırım 12.15 gibi falan selda da oluruz.

çok dellendim kızlar benim süt izni günümü maaşımdan keseceklermiş neymiş ogün çalışmıyomuşuım çok dellendim valla

bu senin yasal hakkın
devlet vermiş
onlar mı çalacak
daha neler. itiraz et didem,böyle bişeye cüret edemezler. dava açsan haklı çıkarsın.

Esmacım para almadılar ordaki arkadaş tanıdık ya verdi valla
burcu dediğim yerlere bi bak canım sen

BAKICAM CANIM bu akşam halledeyim.

olsun kız Burcu adamın da gnlü olsun sizinle gitmek ister tabi istemez mi
valla çok merak ediyorum Pazartesi hemen yazarsın zati bekliyom

ama ben düğün sonrası Pazartesi-salı Çarşamba izin kullanıcam.2010 yıllık izinleri bitirin diyorlar.3 gününüde orda kullanayım dedim.anneme gider yazarım emme.

çok dellendim kızlar benim süt izni günümü maaşımdan keseceklermiş neymiş ogün çalışmıyomuşuım çok dellendim valla

o ne demekmiş öyle.günde 1,5 saat iznini kullanmayıp.haftalık kullanmıyormusun sen.neye istinaden kesecekelrmiş tam yazsana.

aaa didem salakmı bunlar. kanunları çıkar hemen önlerine. bir bilendende akil al. olurmu oyle şey. ayıp yaaaa hemde sen devlet memuru değilmisin?

zeynep biz seni nerde bekleyelim. arabayı senmi kullanıyorsun ersinmi bırakacak bizi.

canım onu konusuruz. esra yı alırım okmeydanında ama senın ewı bulamam sanırım...
senle de baska bı yerde buluşuruz.
ben kullanıyorum canım ersin de gelirse hiç sığamayız
merak etme acemi değilim

aa en cimri olan bizim patron bile böyle bişey yapmadı,özel sektör üstelik..devlette demi oluyor böyle şeyler? bence araştır bi neye istinaden kesiyorlarmış?

yazık kız, yalvartma adamı..boşver olumsuz bişey olursa da ses etme bence. sadece 1 gün nasıl olsa...

Didem kız nirdesin.

sinirden adamları yoluyor . takma bilmediklerinden konuşmuşlardır sen kanunda yazanları göster ilk doğum iznine çıkan senmisin orada

hoşgeldin kaçak.nerelerdesin sen? bayramda hastaymışsınız,geçmiş olsun.şimdi iyi mi ecenaz. diş çıktı mı diş? belki yazdın ama görmedim ben, bayram nasıl geçti diye yüzyüze görüştüğümde sorcam,sanırım anlatacakların var :))

QUOTE=yaren_h;16423386]aa en cimri olan bizim patron bile böyle bişey yapmadı,özel sektör üstelik..devlette demi oluyor böyle şeyler? bence araştır bi neye istinaden kesiyorlarmış?

yazık kız, yalvartma adamı..boşver olumsuz bişey olursa da ses etme bence. sadece 1 gün nasıl olsa...[/QUOTE]

yok orda zaten birşey dememde , etmemde rezil etmem küçük düşürmem kocişide bilmiyorum yaaa.
10 aydır sadece 2 kere gören dedesi , her görüşünde dede si kurban olsun başımın tacı falan diye yalandan sözler edince tutamıyorum kendimi yaa.babaanneside hemen ağlar çok iyi biliyorum hemde çok ağlar beter olsun..ama masama nasıl gelecekler acaba çünkü ben onların masaya yollamıycam gören gelip masamda görecek. .birde orda ben tek olacağım yani kendi akrabalarımdan kimse yok . bakalım kociş nasıl beni korayacak.tamam dövecek değillerde hani bi laf çarparlarsa falan suat ne diyecek bakmayın sakin durduğuma bunuda çok merak ediyorum.

hem sen nerdesin saat kaç oldu ancak geliyor.

alla allah nasıl olur ki, birleştirdiği için mi kesicez dediler acaba? çünkü birleştirilemez diye okumuştum ben bir yerde.

bizim patron da ilk mırın kırın etmişti ama ben hemen kanunen yasak diyince, tabi canım biliyorum diyip susmuştu..

huuu memur arkadaşlar bana cevap verin bakayım sizinde süt izinli olduğunuz günlerde ek ödeme kesiliyormu yarın çıngar çıkaracamda elimde koz olsun

evet ya bayramımız sümüklü geçti ana kız:)
çıktı dişimiz teyzesi yazdım evet ama hiçbi teyzesi görmedi malesef:)
yüzyüze anlatırım bayram detaylarını değişik oldu sefer ben konyaya gittim hehe:)
amaann daha 10 gün var yaa buluşmaya çok özledim sıpaları analarınıda tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…