ok burcu bana uyar. ben 11.30 da esra ve özlemi alırım 12.15 gibi falan selda da oluruz.Herkes face de değiliz .şimdi Cumartesi nasıl yapıyoruz.
Zeynep sen Esra ve Özlemi alacaksın.
Havva selmayı alacak.
Didem bende metrobüs ile gideceğim eğer 11.45 gibi avcılar metrobüste olursak beraber gidebiliriz selda'ya.ben sana özelden gsm atayım .geldim geliyorum diye konuşalım.yada seni eşin mi bırakacak konuştunuzmu.
çok dellendim kızlar benim süt izni günümü maaşımdan keseceklermiş neymiş ogün çalışmıyomuşuım çok dellendim valla
Esmacım para almadılar ordaki arkadaş tanıdık ya verdi valla
burcu dediğim yerlere bi bak canım sen
olsun kız Burcu adamın da gnlü olsun sizinle gitmek ister tabi istemez mi
valla çok merak ediyorum Pazartesi hemen yazarsın zati bekliyom
çok dellendim kızlar benim süt izni günümü maaşımdan keseceklermiş neymiş ogün çalışmıyomuşuım çok dellendim valla
zeynep biz seni nerde bekleyelim. arabayı senmi kullanıyorsun ersinmi bırakacak bizi.
Ben Duru'yu düğüne götürüyorum kızlar.
benimki damardan girdi çok yalvardı sözde verdi , valla kimselere vermem masa masa götürmelerine falan izin vermiycem , ailemle kızımla gitmek istiyorum dedi.bakalım.ya Pazar günü ohh diyip döncem yada yolda dönüşte adamı yerim artık :):84:
hoşgeldin kaçak.nerelerdesin sen? bayramda hastaymışsınız,geçmiş olsun.şimdi iyi mi ecenaz. diş çıktı mı diş? belki yazdın ama görmedim ben, bayram nasıl geçti diye yüzyüze görüştüğümde sorcam,sanırım anlatacakların var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?