2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

du bakalım gelir şimdi.hayır 1 gün olarak vermek iş veren insiyatifinde tamam ama maden verdin şimdi ne diyorsun.saatleri çok çıkıyorsa belki farkı kesmek ister.ayy komplo teorilere başladık.

düğünemi gidiyorsun burcu hadi iyi eğlenceler, anladığım kadarıyla eşinin tarafının düğünü bencede git canım eşinin hatırı için ...

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakiyim
hoşgeldin reyhancım nasılsın size kış gelmiş valla bizim burda havalar güzel sayılır....

valla sabah bi günaydın diyip kaçtım mecbur,aradakileri kaçırdım malesef. işlerim çok yoğun ya, elimdeki işi bitirmeden yeni bi proje daha yolda :) burak olmasa akşamları da çalışcam,ama müsade etmiyor. o uyuduğunda da bende hal kalmıyor..bu elimdeki iş çok zevkli, yeni gelecek olan proje de öyle..bakalım bol müşterisi olsun inşallah..
ne bu şevk diye sorarsanız, seviyorum bu ara çalışmayı..ha prim falan da yok bizde, sadece maaş..

oo hayırlı olsun dişiniz..nasıl bari biraz rahatladı mı kuşum? heee ima ettiydim, kaynanana gitti mi ecenaz? onun için sordum..parça parça okuyorum ya,bi ara bi daha ecenazı da göstermicem yazmışın..bişey mi oldu diye :) valla ya,acaba rüveydayı arasam da bu haftasonu mu yapsak diye düşünüyordum dün :) fatıma da gelicek müsait olursa..artık aktif olarak burda ya...

yirim ben onun minnacik dişleriniii.
sapasağlam inci gibi, yüzü gibi pırıl pırıl dişleri olsunnn.

bak Hülya ne diyor anlatacak çok şeyin varmış.bende geleyim bari kayseri buluşmasına.didikodu yapayımm:)

saol canım...
hayır artık göndermiyorum ecenazıda...haketmiyolar çünkü
oğullarını görsünler yeter onlara çok bile...
aa ne güzel develiden merkezemi taşınmış yoksa fatıma

Selma ben gidicem canım.düğünü olan çoçuk bizim düğün için yurtdışından gelmişti ama Duru yu götürmek konusunda kararsızdım eşim çok dil döktü götürücem bakalım nasıl geçecek.sağol canım.

saol BURCU teyzesi...
kız allaaahhh buluşmada neler birikiyo anlatacak bi duysan duramaz gelirsin valla kayseriye hehe:))
biz hacer rüveyda ben hülya burdada pek görüşemiyoruz ya ancak buluşmadan buluşmaya:)) o yüzden konuşucak çok şey oluyo bebelerden fırsat kalınca

saat 16.30-17.30 arası buraya bi durgunluk geliyor.bakıyom bakıyom aynı yerdeyiz.

bugün kumsal falan konuşuldu ya.yaz tatilini herkes aynı tarihe ayarlasın Antalya yapaılım kızlar. ne güzel olur dimi.adana-istanbul-kayseribursa -kocaeli buyrun hadi kızlar.

selam kızlar...
akşam oldu ben yeni girebiliyorum yaa ((
mirayın boğazı çok kötü hala, antibiyotik ishal yaptı bir de.. çok mız mız. ve hiç uyuyamıyor. gün boyu daha az evvel uyudu ama 2 kez kalktı. ben de salıncağa yatırdım, arada saalyıp geri geliyorum.

o kadar yorgunum ki, hamilelik günlerime geri dönesim geldi. o zaman ne güzel, netten alıkoyanımız yoktu.
geçmişe ancak gece bakabilirim, emin olmamakla birlikte.

biri tatil mi dedi???????
ne iyi olurrr...

eşim 4 aralık itibariyle 12 gün yıllık izinde ama bi yere gitmicez bu sefer. evde takılmaya karar verdik.

eee sizde ne var ne yok.

hakkaten kız Burcu
hatta sen ayarla bize sen turizmci değil miydin

ayarlayayım canım Mart ayı erken rezervasyon ayıdır.uçakta ayarlarım erken alırız valla gidiş dönüş otobüstende ucuz ayarlarım.indirimde veririm ayy ne güzel olur.
bu sene zaten biz çoçuklardan fırsat bulamayacağız koçişler bir takılır biz bir.temizlik yemek derdide yook ooh besle bebeleri sonrada muhabbet.1-2 kişi okey dese ben çok ciddiyim okey veririm gözüm karadır bu konularda.Bodrumda alternatif az.İzmir genelde yarım pansiyondur.Alanyaya uçak yok varda heryerden yok.en iyisi antalya işte hayde breee bayanlar.

gerçi sen izmir yazmamışsın ama ben üstüme alınmışım

ayy seni nasıl unuturum Fatoş ve sen izmir Tühh valla kasıt yok yavrumm.katılmasını istediğim kişilerin başındasın hoş kime diyorum zaten biliyorsun.

1-2 güne ançak etkisini gösteriyor. ama ishal yapması kötü olmuş.halsizliği ateşi devam ediyormu hülya.
bak az kaldı son 3gün .bende seninle gün sayıyorum.

sen yaptığın işi seviyorsun severek çalışınca zevk alınıyor.ama primide olaydı ne olurduuu.

Son düzenleme:
kafam kazan gibi oldu da canım ondan acık naz yapasım var o da sana denk geldi..
ay çok süper olur böyle denk gelse.. karı koca tatilimiz zor denk getiriyoz onca adam nasıl denk gelir bilmem
valla tatil planı yaparken önce sana gelcem zaten aklımda

Ay kıyamam kara kuzuma ya geçecek inşallah.. antibiyotik ancak etki gösterecektir..

ben de 5 gündür peditus vermeye devam ediyorum.. iki gün hafiften öksürük balgam burun akıntısı haşırık falan vardı, ama öyle çok değildi.. sabahları hafif öksürüyo diye devam ettim vermeye doktor ver zaten diş te huzursuz yapıyo huzursuzluğunu alır diyordu.. yarın vermicem artık..

Son düzenleme:
Sadece sabah öksürük varsa sabah az su ver sonrada burnunu aç dedi dr bana .boğaz kuruluğudur o demişti sabah olan öksürük için.

biz yokmuyuz( birazda ben naz yapayım ayol...
utku kusuyo deminden beri...midesi bulanıyo sapsarı kesildi yüzü...
canım sıkıldı..
eşim bu sene antalya sözü vermşti bakalım belki bi sürpriz yaparız bizde...
çalışırsam zor tabi...
ancak haziranda falan gideriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…