- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
Ben Duru'yu düğüne götürüyorum kızlar.
benimki damardan girdi çok yalvardı sözde verdi , valla kimselere vermem masa masa götürmelerine falan izin vermiycem , ailemle kızımla gitmek istiyorum dedi.bakalım.ya Pazar günü ohh diyip döncem yada yolda dönüşte adamı yerim artık :):84:
hoşgeldin reyhancım nasılsın size kış gelmiş valla bizim burda havalar güzel sayılır....Selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakiyim
huuu memur arkadaşlar bana cevap verin bakayım sizinde süt izinli olduğunuz günlerde ek ödeme kesiliyormu yarın çıngar çıkaracamda elimde koz olsun
evet ya bayramımız sümüklü geçti ana kız:)
çıktı dişimiz teyzesi yazdım evet ama hiçbi teyzesi görmedi malesef:)
yüzyüze anlatırım bayram detaylarını değişik oldu sefer ben konyaya gittim hehe:)
amaann daha 10 gün var yaa buluşmaya çok özledim sıpaları analarınıda tabi
ne iması kız
oo hayırlı olsun dişiniz..nasıl bari biraz rahatladı mı kuşum? heee ima ettiydim, kaynanana gitti mi ecenaz? onun için sordum..parça parça okuyorum ya,bi ara bi daha ecenazı da göstermicem yazmışın..bişey mi oldu diye :) valla ya,acaba rüveydayı arasam da bu haftasonu mu yapsak diye düşünüyordum dün :) fatıma da gelicek müsait olursa..artık aktif olarak burda ya...
hakkaten kız Burcu
hatta sen ayarla bize sen turizmci değil miydin
gerçi sen izmir yazmamışsın ama ben üstüme alınmışım
selam kızlar...
akşam oldu ben yeni girebiliyorum yaa((
mirayın boğazı çok kötü hala, antibiyotik ishal yaptı bir de..çok mız mız. ve hiç uyuyamıyor. gün boyu daha az evvel uyudu ama 2 kez kalktı. ben de salıncağa yatırdım, arada saalyıp geri geliyorum.
o kadar yorgunum ki, hamilelik günlerime geri dönesim geldi. o zaman ne güzel, netten alıkoyanımız yoktu.
geçmişe ancak gece bakabilirim, emin olmamakla birlikte.
biri tatil mi dedi???????
ne iyi olurrr...
eşim 4 aralık itibariyle 12 gün yıllık izinde ama bi yere gitmicez bu sefer. evde takılmaya karar verdik.
eee sizde ne var ne yok.
saat 16.30-17.30 arası buraya bi durgunluk geliyor.bakıyom bakıyom aynı yerdeyiz.
bugün kumsal falan konuşuldu ya.yaz tatilini herkes aynı tarihe ayarlasın Antalya yapaılım kızlar.ne güzel olur dimi.adana-istanbul-kayseribursa -kocaeli buyrun hadi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?