2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

miray düzelmedimi ya tüh bak sen..
düğün üstü iyileşseydi bari...
şimdi düğündede hırpalanır ister istemez...

ben de gideyim süt sağmaya.. bu sefer tuvalete.. yarım saatte güzel kitap okunuyo iyi tarafından bakmak lazım

Sibel her şehirşden bir iki olanı davet etmiyom anacığım siz zaten gelirsiniz diye :)) kıvırayım.kalabalık şehirlere gaz veriyorum dur siz azsınız ayartırız sizi.

yediği birşey mi dokundu acaba.yada midesinimi üşüttü.

Amin Havva amin kızımı özledim öp benim içinde zilli Zarifeyi.

halsizlik ve ateş yok cnm. calpol veriyorum düzenli.
antibiyotikle birlikte vitamin veriliyormuş aslında ishal olabilirdiye ama bizim dr vermedi. ptesi kontrole götüeünce sorcam bakalım.
evet yaa son 3 gün. cuma sabahtan gidiyorum ben tarsusa, pazar gece yada ptesi geliriz artık. kociş de evde, satarım mirayı, kavuşurum size

size de geçmiş olsun kuşum ama sabahsa sadece burcunun dediği gibi boğaz kuruluğu da olabilir. boşuna ilaç almasın kuzum

miray düzelmedimi ya tüh bak sen..
düğün üstü iyileşseydi bari...
şimdi düğündede hırpalanır ister istemez...

yok yaa, düzelmedi. dilinin üstü bile pütür pütür oldu.
ayy inş, ben de dua ediyorum: hasta masta dinlemiyor çocuğu kucaklaına almaya çalışıyorlar. kimseye elletmem valla
geçmiş olsun utkuya da.

Miray geçmiş olsun kuşum...Ay GELDİ Mİ DE ÜST ÜSTE GELİR

sağol cnm. öyle öyle. alah dermansızını vermesin: öyle öyle büyüyecekler işte.
esra kuşum nasıl oldu?? ishal durumları falan???
:84:

serap, kolay gelsin.
havva, iyi hasret gidermeler bacım.

bu arada boşuna maket tlf almayın. ışığı sesi yok: mümkün değil kandıramazsınız bu canavarları

sağolun kızlar bitti gitti geldim
tabi 10 dk sonra çıkıcam oğluma gidiyorum yuppiiii
ya hafta içi günde 2 saat görebiliyorum kuzumu of ya hafta sonu oynamaya öpmeye doyamıyorum ama napalım ki
süt izni de bitecek şurda 2.5 ayımız kaldı o zaman Cuma günleri de gidecek
neyseki cumartesi çalışması kaldırıldı

Hülya kız diyordun ya cumartesi için konuşalım edelim falan diye geçenlerde er ya da geç işe yarayabilir bacım bak yıllar sonra da olsa bizde işe yaradı

merhaba kızlaar!! Nasılsınız 100 yıldır giremiyorum valla..Bayrmdan önceysi son girişim...Çoook yogun geçti bişii yapmadım..Bayramda bi yere gidemedik yoldan döndük ömer hastalandı 2 hafta sadece emerek 500 gr verdi acile gittik mide blantısı grip vs. çıktı..Uykusu geceler geçirdik bayramda ardından o ara bi dişimiz daha çıktı..o da eklenmiş bu acılara..sonra annem geldi kayınvalidem geldi derken bu hafta dadımız başladı..uff zor yani.. iş fikri olan varsa bana fikir versin bebeişime en iyi ben bakarım ama işim param olması lazım yoksa bu dünyanın altından ben zor kalkarım..off off..
Geçmişi okuyum bakayım neler olmu.. Bu arada oyun grubu olanlar mı var? küçük pirensin bloğunda okudum..:) ne güzel haftasonu grubu olan varsa ben de katılayım yada izmit kocaeli de olur..
içim çok sıkılıyor girişimcilik fikri arıyorum resmen işe dönmemek için...ne yapsam acaba ya..

canım ben de işe başlayınca sağmak istiyorum bakalım olacak mı.. tuvalete gidecek vakit bulamasdm.. sağıp saklıyormusunuz atıyormusunuz? ne yapıyorsun?

nerelerdeydin sen Esra
geçmiş olsun kuzucuğa da yavrum kıyamam
sütü sağıp saklıyoruz tabi ki kız nimet atılır mı
ben sağmayı artık günde iki kereye düşürdüm çünkü işlerden ancak yetiyor
sağıp süt saklama kaplarına döküyorum buzdolabına koyuyorum
buzluğa da bi tane termojel koyuyorum akşam çıkarken termos çantaya termojel ve sütleri koyuyorum
eve getirip buzdolabına koyuyorum yine ertesi gün içiyor kuzucum
cuma izinli olduğum için yarın akşam buzdolabına değil buzluğa koyucam mesela çünkü pazartesi içecek onları
idare ediyoruz çok şükür

aa ne kadar güzel oturtmuşsunuz rutini..:) benim sütüm çıkacak mı bilmiyorum vallahi ya.. deneyeceğim sağmayı ama o makina benden hiç dogru durudt sut cıkaramadı yadaben de var acayiplik.. bebeğime kadar.. yine de deneyeceğim ..ömer biberon almadığından kadın nasıl içirir bilemiyorum atmayayaım dimi.. termojel hm..evet.. ee bizim laboratuvarda var bi tek buz dolabı ne yapsam ki kirlenmesin..kaç derecede saklamak gerek acaba??bilmiyorum bu iş benim için yaş galiba..ama gene de ne içerse kardır demeliyim yılmamalıyım.. sağol canım

aynen öyle canım ne kadar içse faydadır diye düşün

ayrıca niye kirlensin canım.. kabın dışı kirlenir ancak bişey olmaz..

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
kötü bi gece geçirdik yine.
burcu airus verdim ama yine uyumadı,hatta daha çok kalktı diyebilirim.
ne olucak bu hallerimiz bilmiyorum

Günaydın kızlar başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Geçmişi okuduö kahvaltı yaptık oğlumla başbaşa 7:30 da..Kocacım keyifsiz olduğu için kalkmadı bu sabah

Dün gece kocamı yalnız bırakmıyım diye film izledim tabi benim yatışım 1 i buldu haliyle..
Bütün gece huysuzduk... sebebini anlatim istiyorum.Akşam bi mızırdanmıştı yattıktan bi saat sonra babası ben bakayım dedi..Toprak korkmuştu rüya filan görmüş olabilir..Meme istedi haliyle.Sıkıntısın gidermek için,kendini iyi hissetmek için.Ben gelmeyince daha çok bağırmaya başladı.Gittim sonradan ama ne fayda içini çeke çeke ağlıyor.Bi türlü sakinleşmek bilmedi..Bende kalkmak istedim tuvaletim gelmişti ayıptır sölemesi sıkıntılıydım.İlk dalışta yatırdım tekrar mızırdandı,sonra bi kez daha...
Kendi kendine uyuyan çocuk,memede bile sakinleşip uyuyamadı.Neyse zor bela uyuttum.1 de ben yattım 2'de kalktı..En az bi yarım saat daha memede takıldı.Sonra 6 da tamemen ayaklandık..UYyandığını bile farketmediğimiz çocuk bu sabah ağlayarak uyandı.Bi saat memede yattık beraber,memeyi bırakınca ayaklandı tabi zatende uyumuyordu..

Ben bunları niye anlatıyorum sabah sabah
Dünki Sabiha PAkktuna'nın göğsün sakinleştirici etkisinin annenin sıkıntılarıyla bozulduğu fikrinin çok doğru olduğunu görmüş oldum,sizlerle paylaşmak istedim..Eğer hemen yanında bitip,iki kere çekmesine müsade etseydim sakinleşecek ve uyuyacaktı..
Çünkü her zaman böyle yaparım,oğlumu tanıyorum neyi ne zaman istediğini biliyorum..Ağladı diye mememi veriyon her seferinde diyebilirsiniz..Bu sorunun cevabı ne evet ne de hayır aslında..
Ay hep kafamı karıştırdı cümleleri tam toplayamıyorum
Biraz şunla ilgilenmem lazım..
Gelicem inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…