ayarlayayım canım Mart ayı erken rezervasyon ayıdır.uçakta ayarlarım erken alırız valla gidiş dönüş otobüstende ucuz ayarlarım.indirimde veririmayy ne güzel olur.
bu sene zaten biz çoçuklardan fırsat bulamayacağız koçişler bir takılır biz bir.temizlik yemek derdide yook ooh besle bebeleri sonrada muhabbet.1-2 kişi okey dese ben çok ciddiyim okey veririm gözüm karadır bu konularda.Bodrumda alternatif az.İzmir genelde yarım pansiyondur.Alanyaya uçak yok varda heryerden yok.en iyisi antalya işte hayde breee bayanlar.
ayy seni nasıl unuturum Fatoş ve sen izmir Tühh valla kasıt yok yavrumm.katılmasını istediğim kişilerin başındasın hoş kime diyorum zaten biliyorsun.
1-2 güne ançak etkisini gösteriyor. ama ishal yapması kötü olmuş.halsizliği ateşi devam ediyormu hülya.
bak az kaldı son 3gün .bende seninle gün sayıyorum.
kafam kazan gibi oldu da canım ondan acık naz yapasım varo da sana denk geldi..
ay çok süper olur böyle denk gelse.. karı koca tatilimiz zor denk getiriyoz onca adam nasıl denk gelir bilmem
valla tatil planı yaparken önce sana gelcem zaten aklımda
Ay kıyamam kara kuzuma ya geçecek inşallah.. antibiyotik ancak etki gösterecektir..
ben de 5 gündür peditus vermeye devam ediyorum.. iki gün hafiften öksürük balgam burun akıntısı haşırık falan vardı, ama öyle çok değildi.. sabahları hafif öksürüyo diye devam ettim vermeye doktor ver zaten diş te huzursuz yapıyo huzursuzluğunu alır diyordu.. yarın vermicem artık..
miray düzelmedimi ya tüh bak sen..
düğün üstü iyileşseydi bari...
şimdi düğündede hırpalanır ister istemez...
Miray geçmiş olsun kuşum...Ay GELDİ Mİ DE ÜST ÜSTE GELİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?