2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydn kızlar

Zeynepçim diş sıkıntısı mı acaba ya da bi yeri mi ağrıyor ki.. kıyamam ne zaman düzene gireceksiniz artık yaa

Özlemcim günaydın.. ana oğul mamalarınızı yemişiniz hani minik hanıma çok hareketli mi özlemcim sıkıştırıyor mu artık

Özlemcim kesinlikle haklısın bizim huzurumuz onları da etkiliyor. bazen ben oğlanı uyutup uzanıp erken uyuya kaldığımda ağladığında kociş gidiyor pışpışlamaya..
ama meme istiyorsa mümün değil uyutamıyor 1 saat uğraştığını biliyorum.. ben gidiyorum iki emiyor küt uyuyor.. ben de her ağladığında meme vermiyorum ama her meme istediğinde veriyorum.. ki zaten oğlum başka sebepten ağlıyorsa memeyle hiç bir zaman kanmıyor..

Günaydın kızlar başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Geçmişi okuduö kahvaltı yaptık oğlumla başbaşa 7:30 da..Kocacım keyifsiz olduğu için kalkmadı bu sabah

özlemcim arkadaşınız için çok üzüldüm başınız sağolsun,allah mekanını cennet etsin,geride kalanlara sabırlar versin canım....

günaydın kızlar.
kötü bi gece geçirdik yine.
burcu airus verdim ama yine uyumadı,hatta daha çok kalktı diyebilirim.
ne olucak bu hallerimiz bilmiyorum
günaydın zeynep huysuzluğunun nedeni diş olabilir belki canım,zeynepte dün, gece uykusuna geçemedi bir türlü,hem uykusu var hem uyuyamıyordu,emmekte istemedi diş jeli sürdüm birde fitil attım rahatladı anca sonra uyuyabildi ...

günaydın serap kolay gelsin canım....

Evet tebrik ederim Serapçım doğru cümleyi sen kurdun..Her ağladığında meme değil,her meme istediğinde meme.İlk meme çocukluğu döneminden sonra değişen ve gelişen isteklerini yavaş yavaş keşfetmesi gerekiyor annenin..O dönemdeki gibi hala gak dediğinde meme gug dediğinde memeyle devam edersen olmuyor bi yerlerde kopuyor.Farkına varmadan anne çocuğa bu imajı veriyor..Sonra da saat başı kalkıp meme istiyor gibi sorunlar ortaya çıkıyor..Her talep ettiğinde meme verin diyen uzmanlar,anneleri bilinçlendirmiyorlar konuda..Çocuğum gerçekten ne talep ediyor mühim soru bu..
kız durmuyor hiç,kanala sokmuş kafasını zaten..Eğip,büküyo karnımıBen kontrole gittim dün onuda anlatıcam daha

günaydın herkese
bende dün zaten sinirliydim akşamda kızlar evde delirtti beni ama öyle böyle değil revnaya yatarak yemeğini yediriyorum diye inat etti zorla kendini kusturdu bende kızdım aman bi ağladı bi ağladı içli çocuk susturamadım neva günlüğünü yazmak istemedi çıldırttı sonra ikisinide oturttum masaya şapur şupur yedile yemeklerini anladımki benim kızın masada yeme zamanı gelmiş boşuna çocuğa eziyet emiycem artık mama sandalyesinde yediricem sonra ikisinide uyuttum bende doldurdum küveti girdim ayyy bi iyi geldi rahatladım eşimde benim tatile ihtiyacım olduğuna karar verdi SELMA AYŞEGÜL VE SİBEL anacım ellerinizden öpüyorum allah yardımcınız olsun hem ev işi hem çocuklar ben bunların üstüne bide ev işi yapsam kesin mashar osmanlık olurum bende esra gibi dolmuşum
ayyyyy en önemlisi benim dün avent pompam geldi veeee medula 2 seferde ancak sağabildiğim sütü tek seferde kolaycacık sağdım kendimede çok kızdım niye avent almadım diye kendi kendime sütümü azalttım inşallah bundan sonra çoğalır

günaydın kızlar,

Doruk ta aynı. dün gece dogru düzgün uyumadı. hep emmek istedi. kıpır kıpırdı. gözü kapalı ama cocuk kalkıp kalkıp agladı. hatta arada uyurken inliyordu bile... ben diş oldugunu sanıyorum. bide dün aksam bir kabak dolması yedi afiyetle. ama ondan bisey olamaz herhalde.

gördügüm kadarıyla hepimizinki dün geceyi zor geçirmiş..... havalarda garip sıcak falanya ondandamı etkileniyorlar acaba.

medula ile medela demek istiyorsun değil mi canım
bende de ondan var da
peki sen aventin elektriklisini mi aldın manuelini mi
Allah Allah o kadar farkediyor mu ya

Son düzenleme:
Özlemcim diştir herhalde
Annem hep uykuda inlerse diştendir der.. geçen hafta bizimki öyleydi annem demişti inanmamıtım.. ilk dişimiz geldi..

Günaydın Selmacım,Zeynepçim,Didemcim
Didem bacım hadi yürü seni kim tutar
avent pompa alıcam diyince ilkin dedim ne gerek var bu saatten sonra masrafa Sonra da yok ya dedim kızın parası var alıyor,neler için para gitmiyor düşününce,evladım biraz daha fazla anne sütü alsın diye neden gitmesin ? helal olsun kıza dedim içimden..Bu kadar uğraşıyor sütü gelsin diye..Bakalım artış olucak mı olur inşallah

medula ile medela demek istiyorsun değil mi canım
bende de ondan var da
peki sen aventin elektriklisini mi aldın manuelini mi
Allah Allah o kadar farkediyor mu ya

medela demek istedim medula bizim programın adı ne kadar tırlatmışım yok mauelinin aldım daha öncede mauel kullanmıştım elektrikli birazda pahalı diye almadım

öyle özlemcim valla süt gelsin inan yapmadığım kalmadı 2 yıl emmesini çok isiyorum hem emir hem ona faydalı inşallah faydası olur

serap bizim arka dişler geliyor o zaman sanırım. hadi hayırlısı.

zeyl özlem gercekten cocuklar sadece sütten değil bence vucut dilimiz ve bakışlarımızdan, ses tonumuzdan bile sıkıntılarımızı anlıyorlar. cok dikkat etmek gerekiyor. etkileniyor huzursuzlanıyorlar bence.

ya arkadaşlar bence süt makinasına ihtiyacınız varsa bu saatten sonra bile olsa boşuna para değil. cünkü bu makinaların 2. eli var. işiniz bittiginde satabilirsiniz. ben Doruk un beşigini sattım mesela. süt makinamın işi bitince onuda satacağım. 2. düşündügüm için herşeyi satamıyorum ama sırada park yatak, yogurt makinam, belki mama sandalyem var.... :)

desenize dün gece herkes ayakataymış... ama bizim genel halimiz bu maalesef.
selma jel sürüyorum
fitil atıyorum,yada calpol
ilaçta veriyorum
ama yok,yok,yok...

Günaydın Özlemcim..
Diş konusunu bilemiycem biliyosun bu konuda en tecrübesizlerdeniz

Bizim kız 2600 olmuş daha,aslında haftasına göre normal ama erken gelirse bi zayıf bebekle daha uğraşıcaz demektir.Benim plasenta yine nerde koğuşlanacağını bilememiş
Rahim ağzına yakınmış ben sorun etmiyorum Toprakta öyleydi ama doktor bunu sezeryan için sebep bilebilir.Doktorla görüşemedim zaten.Sadece ultrasona girdim.Malum devlet hastanesi randevuyla giriyosun ultrasona

aşşağı iniyorum kahvaltıya gelince konuşuruz kızlar.
ipeği uyutup anca gelirim zaten.
bende sızmazsam tabi

özlem sıkma canını canım ya. ipekte 2900 dogdu
2650 çıktık hastaneden
ama cok cabuk toparladı. gercekten de zayıf bebekler cabuk toparlanıyorlar...
3 kılo dogsa bile hemen kendıne gelır.
soylemeden cıkamadım haydı gorusuruz bacılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…