Günaydın kızlar başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Geçmişi okuduö kahvaltı yaptık oğlumla başbaşa 7:30 da..Kocacım keyifsiz olduğu için kalkmadı bu sabah
günaydın zeynep huysuzluğunun nedeni diş olabilir belki canım,zeynepte dün, gece uykusuna geçemedi bir türlü,hem uykusu var hem uyuyamıyordu,emmekte istemedi diş jeli sürdüm birde fitil attım rahatladı anca sonra uyuyabildi ...günaydın kızlar.
kötü bi gece geçirdik yine.
burcu airus verdim ama yine uyumadı,hatta daha çok kalktı diyebilirim.
ne olucak bu hallerimiz bilmiyorum
Günaydn kızlar
Zeynepçim diş sıkıntısı mı acaba ya da bi yeri mi ağrıyor ki.. kıyamam ne zaman düzene gireceksiniz artık yaa
Özlemcim günaydın.. ana oğul mamalarınızı yemişiniz hani minik hanımaçok hareketli mi özlemcim sıkıştırıyor mu artık
Özlemcim kesinlikle haklısın bizim huzurumuz onları da etkiliyor. bazen ben oğlanı uyutup uzanıp erken uyuya kaldığımda ağladığında kociş gidiyor pışpışlamaya..
ama meme istiyorsa mümün değil uyutamıyor 1 saat uğraştığını biliyorum.. ben gidiyorum iki emiyor küt uyuyor.. ben de her ağladığında meme vermiyorum ama her meme istediğinde veriyorum.. ki zaten oğlum başka sebepten ağlıyorsa memeyle hiç bir zaman kanmıyor..
medula ile medela demek istiyorsun değil mi canım
bende de ondan var da
peki sen aventin elektriklisini mi aldın manuelini mi
Allah Allah o kadar farkediyor mu ya
Günaydın Selmacım,Zeynepçim,Didemcim
Didem bacım hadi yürü seni kim tutar
avent pompa alıcam diyince ilkin dedim ne gerek var bu saatten sonra masrafaSonra da yok ya dedim kızın parası var alıyor,neler için para gitmiyor düşününce,evladım biraz daha fazla anne sütü alsın diye neden gitmesin ? helal olsun kıza dedim içimden..Bu kadar uğraşıyor sütü gelsin diye..Bakalım artış olucak mı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?