2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yoğurt makinası deyince özlem hiç anne sütüyle makinada yoğurt yaptınmı

Kesinlikle anlıyorlar %100 katılıyorum Özlem sana..Ben suratımı asiim ya da ağlıyim Toprakın yüzünde tarifsiz bi ifade oluyor..O da anlam veremiyor çünkü tahminim
Günaydın Burcucum

Ya Zeynepcim Toprakta öyle 3 kilo doğdu aynı İpek gibi hastaneden çıkarkende vermişti..Bi anda toplandı..
Ama işte benim mevzular ayrı biliyosun ikisini birden emzirmek istiyorum,ay zayıf kaldı şöle oldu böle oldu bi de bu laflarla uğraşmak istemiyodum ama napalım bende anne karnında aldıramıyorum arkadaş bebikler kilo

Benide kaynanam çağırdı kızlar gelirim birazdan inşallah görüşmek üzere

Özlem niye sattın beşiğini falan canım hani sen hemen istiyorsun ya ikinciyi kullanıp öyle satsaydın daha iyi olmaz mıydı

günaydın kızlar

didemcim makinada değil ama kendim yaptım anne sütüyle bence olmadı. sarı sulu bisey oldu direk attım valla.....
yogurt makinamıda kullanamıyorum malum alerjimiz var. yogurt yiyeceği günleri bekliyoruz sabırla....

Günaydın kızlar..Herkesler iyidir inşallah.
Dün bizim evlilik yıldönümüzüdü yemeğe çıktık kocam oğlum ve ben..Yiğit alp mama sandelyesinde bir güzel yedi anlatamam.. salatasının suyuna ekmek bandım bandım verdim.. hiç hayır demedi yuttu lüp lüp bugün ilk işim internetten ona bir mama sandalyesi almak olacak.. ama elimde patlama riskine karşı ikinci el alayım diyorum ne dersiniz.. cocuktançocuğa.com diye bir site var orada temiz kullanılmış bebk ürünleri satılıyor..normal fiyatının üçte bir fiyatına veriyorlar üstelik..
bu arada özlem hangi sitede sattın sen doruğun beşiğini?

serapcım o besigi annem almıştı. ilk 6 ay beşik sonra mama sandalyesi olarak 3 yaşına kadar kullanılıyormuş. doruk dogunca annemin yanında 3 hafta kalmıştım orda yatırmıştık. ama şimdiki aklım olsa aldırmazdım onu. cünkü bence cok hantal bir şeydi. 6 ayda yatıramadık cünkü hep korktum düşecek diye. e şimdi 2. için park yatağımız var zaten. ayrıca anneme gidip kalmam artık 2. de inşallah mecbur kalmassam. mama sandalyesi olarakta doruk oturmadı. zaten kumaştı oturağıda şimdiye kadar leş gibi olmuş olurdu hala kullanıyor olsaydık. şu kraftın dondileri varya ondandı işte. neyse koydum internete hemen almak isteyen hamile bir bayan cıktı. 400 e aldık. 200 e sattım. böyle şeyleri alan bulunuyor gercekten.

didemcim makinada değil ama kendim yaptım anne sütüyle bence olmadı. sarı sulu bisey oldu direk attım valla.....
yogurt makinamıda kullanamıyorum malum alerjimiz var. yogurt yiyeceği günleri bekliyoruz sabırla....

sen benim için bir denermisin oluyorsa bende yoğurt makinası alayım sütümden mayalayayım bende normal yolla denedim olmadı sulu oldu

ya seldacım ben hamileyiz.com diye bir derginin sitesi varya oraya koymuştum. bide kk da aralık, kasım 2010 ve ocak 2011 annelerinin sayfalarına notlar bıraktım. nerden buldu o bayan beni bilmiyorum. hamileyiz com da artık yok malesef. ama cok site var bulursun mutlaka... hatta nurturia da bile not birakabilirsin. mama sandalyesi arıyorum diyerek. belki biri cıkar kullanmayan.

didemcim şu an sütüm biraz azaldı benim. eskisi gibi değil. biraz sabredersen bir ara denerim. hemen denerim desem yalan olur valla..... yada bir ara vereyim makinayı sen dene istersen.

alıntılar çıkmamış kime ne yazacağımı unuttum.

çok özeniyorum size emzirme olayınıza ama kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın.inşallah bol bol sütünüz olurda 2 yaşlarına kadar az da olsa emerler.bende arada göysüme vuruyorum çıkartmaya çalışıyor ,ben çıkartıyorum ısırıyor.canım çok yanıyor ama olsunnnn o bile güzel.

Esra anlat bakalım nasıl dadınız.kaç saat geliyor ? ne zaman işe başlayacaksın?

Özlem daha 4 haftan mı var şimdi doğuma.bi aksilik olmazsa erken doğum yapmazsan 3 kilo olur inşallah.meyve ye bence meyve bebekte güzel kilo yapıyor.herşeyi ihmal ediyordum ama günde en az 1 kilo meyveyi hiç ihmal etmezdim...
ilk aylar kızımız az emer toprağada yeter sanırım.ama ilerki aylarda nasıl olur zaman gösterecek.

Didem ne yaptın süt izni maaşında kesileck mi şimdi?

birde sen halen yoğurt tuturamıyormusun?ya ben sana seldada göstereyim nasıl yapacağını.dümenden su ile yaparız :)
ben kızlar bana geldiğinde yapmıştım 5 tane 5 i de güzel tuttu ve 5 bebeğimizde yedi.hani tek benimkinin yediği kıvam değil güzel oluyor.makinaya falanda hiç gerek yok ya çok basit ve 2 dk lık iş.

ya günaydın yazmıştım gelmemiş

bu gece bebişler genel olarak huysuz demekki..ne zaman tam anlamıyla normal düzene geçecekler yahuu..

burak da yeğenlerim yüksek sesle kavga edince hemen başlıyor ağlamaya..dün eşimle şakalaşırken, bizi de kavga ediyor sandı sanırım, bi bağırıyor ki,görmeliydiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…