ya günaydın yazmıştım gelmemiş
bu gece bebişler genel olarak huysuz demekki..ne zaman tam anlamıyla normal düzene geçecekler yahuu..
burak da yeğenlerim yüksek sesle kavga edince hemen başlıyor ağlamaya..dün eşimle şakalaşırken, bizi de kavga ediyor sandı sanırım, bi bağırıyor ki,görmeliydiniz..
Zeynep bu ipeğin bi derdi var ya.bi düzen oturtamadı tam hee oldu diyorsun birşey çıkıyor.
Bizde dün eşimle kadıköyde buluştuk.güya ben kendime birşeyler alacaktım.herzamankşi gibi ben o pahalı bu olmaz diye diye ben hiçbirşey almadım beyfendi kendine aldı yine ama benim için gitmiştik diyorumya güyaaa.
biraz dolaştık , birşeyler yedik içtik. eve geldiğimizde saat 10 du ve duru uyumuş huzursuzlanmış uyumuş.babam vermedi bize hadi gidin siz burda kalsın dedi.bıraktık ama saat başı uyandım uyudumu ne yaptı diye, evden çıkarken bile bi kötü oldum.sabah 7 de gittim annemlere uyuyordu.gece uyanmamış.sadece sabah 4 te uyanmış 6 ya kadar annem-babam ve kardeşimle evde oyun oynamışlar düdük çalmış .6 da da uyumuş.
babam artık kalsın burda götür getir yapma kızım diyor ama bırakmam banane ya.kızımı özlüyorum.gece uyutmasada yüzünü görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?