2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem bende medellayı satmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim karar verince senden destek alayım.

bilmiyorum beklemedeyim bi kesilsin atmaca gibi tepelerindeyim bacım ben normal keçi sütüyle yapıyorum ama anne sütüyle yapabilsem daha süper olacak ondan ama anne sütüyle tutumuyor

zeynepte aynı burak gibi, eren ödevlerini yaparken genelde delirtir beni bende bağırırım, kızdırma beni çabuk ödevlerini yap diye, zeynepte pür dikkat beni seyreder, bu aralar dvd ye taktı onu çekip düşürüyor bende hayır deyip ıhhhhh yapıyorum dudağını büzüp ağlamaya başlıyor nazlı kuşum, artık herşeyi anlıyorlar valla.....

selda rica ederim. valla burcu eger ctesi fırsat bulabilirsek göster bizede. şu yogurtu kaç kez yaptım sadece 1 kez tuttu. ondan sonrada doruk un alerjisi çıktı. tam bir fransızım yani bu konuda. satıcan zaman yardımcı olurmu tabiki.

ya dün aksam doruk agzına sokmaması gereken birşeyleri agzına sokmaya çalışıyor. ben "hayır" diye bagırıyorum. hemen duruyor bırakıyor elindekini ve oda "hayır" diyor. sonra 2 dk sonra tekrar deniyor. yine hayır diyorum duruyor oda hayır diyor. o kadar şekerdiki. baya bi konuşma çalışmaları başladı ya.

Selma günaydıın.onlarda işini biliyor dudak büzecekler bizde kıyamayacağız az zilli değil bunlar.

Yüksek sesten duru da çok korkuyor hemen ağlıyor birde yüzümüze bakıyor eğer biz bakıyorsak daha çok ağlıyor bakmıyorsakta emekliyerek yanımıza geliyor.

Özlem gösteririm canım.bende ilk defa mayaladım hatta muhtemelen çoğumuz.du göstereyim bend sana Cumartesi.

face de geziyor ama buraya neden gelmiyor bilmiyorum..sanırım cep telefonundan face e bağlanıyor..

burak tv nin orada her zaman. annemlerin ön kısım açık. gidip ordan receiver'ı kapatmayı öğrenmiş, kapatıyor, kafayı kaldırıp tv ye bakıyor :) neyse receiverı ulaşamaz hale getirdik, bu sefer de ayak parmaklarının üzerinde kalkıp, tv yi kapatmayı öğrendi..kapatıyo, bize dönüp gülüyo..

bizim evdekinde de ön kısım camla kapalı, parmağını receiverın düğmelerine uzatıyor ama cam engeline takılıyor,uğraşıyor olmuyo..öbür eliyle uğraşıyo olmayınca.daha bizim tv yi keşfetmiş değil..

Zeynep bu ipeğin bi derdi var ya.bi düzen oturtamadı tam hee oldu diyorsun birşey çıkıyor.

Bizde dün eşimle kadıköyde buluştuk.güya ben kendime birşeyler alacaktım.herzamankşi gibi ben o pahalı bu olmaz diye diye ben hiçbirşey almadım beyfendi kendine aldı yine ama benim için gitmiştik diyorumya güyaaa.
biraz dolaştık , birşeyler yedik içtik . eve geldiğimizde saat 10 du ve duru uyumuş huzursuzlanmış uyumuş.babam vermedi bize hadi gidin siz burda kalsın dedi.bıraktık ama saat başı uyandım uyudumu ne yaptı diye, evden çıkarken bile bi kötü oldum.sabah 7 de gittim annemlere uyuyordu.gece uyanmamış.sadece sabah 4 te uyanmış 6 ya kadar annem-babam ve kardeşimle evde oyun oynamışlar düdük çalmış .6 da da uyumuş.
babam artık kalsın burda götür getir yapma kızım diyor ama bırakmam banane ya.kızımı özlüyorum.gece uyutmasada yüzünü görüyorum.

bencede bırakma benim en karşı olduğum şey anası nerde danasıda olma kendi gece rahat uyusun diye çocuklarını nasıl bırakıyorlar anlamıyorum sinirdende kuduruyorum

haklısın Burcu bütün nazları bize zaten
annem diyo bütün gün hiç ağlamıyor mızıklanmıyo beni gördümü başlıyo

ayrıca şu alşveriş olayı da aynı bizim gibi olmuş.. gideriz ben bişey beğenemem bulamam alsam alsam bi t ane alırım bi bakarım benimki 3 tane bulmuş almış

ben de bırakamam gece uyuyo olsa bile yanımda olsun
ki eve gelirken veya gelir gelmez yatıyo kimi gece hiç kalkmıyo kimi gece bi kere ona rağmen istememyanımda olsun
şimdi hava soğuyacak git gel zor olacak sabahları.. sabah akşam eşya taşıyıp duruyoruz zaten.. yağmur çamur zor olacak diye annem gelecek bize..
kalırsın dedim git gel yapma ya da istediğin zaman götürür getiririz
bırakamam çünkü orda zaten meme emiyor ama emmese de bırakamam
hem annem de dinlensin biraz.. zaten hasta olduğuna inanmıyorlar bi de babanemi gönderiyorlar baksın diye iyice delleniyorum

Son düzenleme:
ay kızlar bu arada ben bu sabah adet oldum ilk kez
inşallah biraz rahatlarım
bu hafta beklediklerimin ikisi geldi: bi diş bi de adet

benim annem de çok diyor bırak, rahat rahat uyu, nasıl olsa emmiyor diye..ama ben de özlerim diye bırakmadım hiç. bir de sanki gece uyanınca, annem duymayacak, bakamayacak gibi geliyo, sanki gündüz kim bakıyosa :))

bir de burak o kadar alışmış ki bizim işten dönüş saatimizi bile biliyor. dün markete uğradık,15-20 dk geç gittik, annem diyor hemen geç geldiniz durmadı,anlıyor artık diyo..akşam hep benim ya da babasının kucağında zaten..

kuzum benim sabah en az 20 kere anne demiştir, yatağın içinde yorganla cee-e yapıyoruz..ben yüzümü kapatıyorum anne diyince açıyorum, nasıl gülüyo..sabah enerjimi almış oldum bugün :)

ya adet demişken,kızlar ben adet olduğumda kasıklarım da ağrıyor artık..belim karnıma ilave olarak doğumdan sonra bir de kasık ağrısı çktı.bir de adet döneminde zaman zaman ameliyat yerim ağrıyor? sizde de oluyor mu? 10 ay oldu hala dikişleri ağrıyan var mı?
benim doğumda bir de kist almışlar..ben tamamen unutmuştum, eşime diyince kasıklarım ağrıyor önceden ağrımıyordu diye, o da kisti aldılar ya, ondandır dedi. salladı ama alakası var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…