2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çok heyecanlıyım Didem valla hiç doğurmamış gibiyim kimseye de pek çaktırmıyorum delirdi herhalde diye düşünmesinler:)
Bi de hamilelik yükünden kurtulmak heyecanlandırıyor Allah başka sıkıntı vermesin ama hamile olmak çok sıkıcı..

Otistik çocukların izleme şekli çok daha farklı Didemcim iki sene çalıştım ben onlarla saatlerce hiç kalkmadan izlediklerini anlatırdı velilerim,sakinleştiriyor çocukları Allah sabır versin çok zor

Evet ya Toprak nasıl tepki vericek bende çok merak ediyorum inşallah oğlum için sıkıntı yaratmaz bu durum

amin canım amin...
yatmadan tahıl yiyor canım.
bazende çorba içiyor
bazen yemek yiyor
ne olursa...
biberon almıyor alıştırma bardagıda istemiyor artık,normal bardaktan döke saça içiyoruz. ama meyve suyu gibi leke yapan şeyler çok ama çok zor oluyor kaşıkla veriyorum o tip şeyleri...

seda gelicek (canbahar) o da kek yapıcak pişti olmayın kız :)

özlemcim sabah çayı dediğin, normal bildiğimiz çay mı bitkisel çaylar mı? normal açık çay veren varmı? ben 1-2 defa verdim, ıhlamur falan hazırda yoktu o ara. şirketten bi arkadaşın cocuğu ana okuluna başladı, geçen anlatıyor, cocuğu çok sevinçliymiş, okulda ilk defa çay içmiş !..bu zamana kadar vermicez mi yahu???abartmışlar dimi?

günaydın kızlar,

özlem sen telini verdinmi birilerine dogum yaparsan merak ederiz seni.

zeynepcim babaannen hasta sanırım. acil şifalar diliyorum... umarım saglığına yeniden kavusur sizinle daha uzun zaman birlikte olur.

sibelcim bisey olmaz. hepsi c.mak ve elekt. süp. ile aşk yaşıyor. rahat bırak cocugu....

hülya ben cay vermeyi düşünmüyorum. bitki cayı veririm ama bizim caylardan vermem... okula başlasın ancak o zaman.... süt içse sabah süt veririm ben kahvaltıyla.... şu anda hiçbirini veremiyorum o ayrı. bazen ıhlamur veriyor eşim mamasının yanında.

ben nevaya hala çay vermiş değilim ayda yılda bir cicicannesinde istiyormuş sütü çok sevdiğinden aklına gelmez ama benim iş yerime geldiğinde soruyorlar ne içersin diye hemen türk kahvesi istiyor

hülyacım burağa hiç vermedim daha annmin ısrarlarına rağmen direniyorum:))
hattaa abarttım ama utkuyada içirmedim daha..önceleri ben vermiyordum şimdide kendi içmiyo..arada dolduruyorum al oğlum iç diye yok diyo..süt içiyo genelde..

benim çocuklarda süt içerler kahvaltıda çay vermem,babaanneleri sever çay içirmeyi onlardaysak anca öyle içmelerine izin veriyorum o da arada bir yani,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…