2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Facede görmüştüm ama burada daha çok resim varmış hepiniz harikasınız bir cumartesı anadolu yakasında olursanız bizde gelırız :) cok gelmek isterim Pınarda gelmek ister eminimki arika bir ortam bravo size kızlar...

sizlerede günaydın selma yazıcam unutuyorum senin sakinliğine hayran kaldım yüce rabbim yarısınıda bana versin inşallah zeynoda bu rasimde ne güzel gülmüş oysaki bize hiç pas vermedi

didemcim sen beni birde erenle birlikte ders yaparken gör canım :95:
zeynep biraz yabancıladı kendisi gibi bebişlerle olmaya alışkın değil teyzesi şaşırdı biraz şaşkın

günaydın,

selmacım cidden bencede cok sakin bir insansın. ama zeynep tam bi anne kuzusu kesin arkadaşlarıyla zaman geçirmesi gerek. abileri bi taraftan sen bi taraftan tam kuzu olmuş zeynepcik. özelliklede ipekle görüşsünlerde cadılık ogrensin azcik :86:

sağol özlemcim, haklısın zeynepin arkadaşlarıyla vakit geçirmesi lazım, şaşırdı bebişleri görünce bizim ailenin en küçüğü zeynep şimdilik, diğer çocukların hepsi ondan büyük, cadılık konusuna gelince bakma öyle göründüğüne zeynoda çok cadıdır evde bazen kök söktürüyor bize ama cadılığı sadece bize nazlı kuşumun

kızlar zeynep artık bana anne diyor aslında tam olarak anne değil ama ,nenne diyor ama olsun bana bakıp diyor bilinçli söylüyor yani

kızlar nabersiniz...
bizde dün geldk.
mavi tur bitti
4gündür geziyorum...
arkadaş eş dost hepsini gezdm..
evdeyim..temizlk yapcam.burak izin verirse tabüü...

kızlar zeynep artık bana anne diyor aslında tam olarak anne değil ama ,nenne diyor ama olsun bana bakıp diyor bilinçli söylüyor yani

Maşallah Sarı Zeynep e. Esra da ses tonlarını taklit etmeye başladı ben annemm diyorum o da aynı tonda nneemmm diyo. Bu sabah da her soruma farklı bir tonda sesle cevap verdi çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…