2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar zeynep artık bana anne diyor aslında tam olarak anne değil ama ,nenne diyor ama olsun bana bakıp diyor bilinçli söylüyor yani

Ayyy canım benim, benim oğluşumda dün bana sürekli anne dedi, kurban olurum sizi yaratana ben

Günaydı herkese...
Didemcim bana özelden bilgilerini gönderebilir msin

Günaydın....

kızlar nabersiniz...
bizde dün geldk.
mavi tur bitti
4gündür geziyorum...
arkadaş eş dost hepsini gezdm..
evdeyim..temizlk yapcam.burak izin verirse tabüü...

Oh ohhh ne güzel olmuş gezmişte gelmiş maşallah sana, aman ne temizliği ya sonra yaparsın boşverrr

bu arada ist buluşması harika olmuş yaaa...
bebişlerde analarıda muhteşem...
hepsi yemelik olmuş...
kıskandım valla:84:...

herkese günaydın diyecem ama nerdeyse öğlen olmuş maşallah bebişler konuşmayada başladı bizimkide 3-4 kelime söylüyor canı isterse baba acıkınca mama birde dede gel diyor tam anlaşılmasada diyorlar artık bişeyler ama anne demedi henüz ilk baba dedi eşim havalara uçtu valla

kızlar zeynep artık bana anne diyor aslında tam olarak anne değil ama ,nenne diyor ama olsun bana bakıp diyor bilinçli söylüyor yani
maşallah zeynepçiğe

Günaydı herkese...
Didemcim bana özelden bilgilerini gönderebilir msin
günaydın cnm

kızlar nabersiniz...
bizde dün geldk.
mavi tur bitti
4gündür geziyorum...
arkadaş eş dost hepsini gezdm..
evdeyim..temizlk yapcam.burak izin verirse tabüü...
hoşgeldin cnm kolay gelsin hadi

Selam kızlar nasılsınız
ii cnm seni sormalı kardaşın nasıl oldu

Günaydın Aytencim, benim sıpada ilk baba dedi hatta ağlarken baba diye aglıyor, acıkınca mama, uykusu gelince eeee eeee diyor, dünden beride anne diyor çok mutlu etti beni danam. tabi dede yide unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…