Günaydın Aytencim, benim sıpada ilk baba dedi hatta ağlarken baba diye aglıyor, acıkınca mama, uykusu gelince eeee eeee diyor, dünden beride anne diyor çok mutlu etti beni danam. tabi dede yide unutmamak lazım
kızlar benim oğlum gece uykusunda çığlık atıyo fırlıyorum yataktan bakıyom dalmış dalmış hep böle yapıyor nerdeyse 2 aydır arada çok nadir uyuyor bağırmdan of bu ne demek oluyo yaa
sağol sibelcimbu arada ist buluşması harika olmuş yaaa...
bebişlerde analarıda muhteşem...
hepsi yemelik olmuş...
kıskandım valla:84:...
furkanada maşallah canım....herkese günaydın diyecem ama nerdeyse öğlen olmuş maşallah bebişler konuşmayada başladı bizimkide 3-4 kelime söylüyor canı isterse baba acıkınca mama birde dede gel diyor tam anlaşılmasada diyorlar artık bişeyler ama anne demedi henüz ilk baba dedi eşim havalara uçtu valla
kızlar benim oğlum gece uykusunda çığlık atıyo fırlıyorum yataktan bakıyom dalmış dalmış hep böle yapıyor nerdeyse 2 aydır arada çok nadir uyuyor bağırmdan of bu ne demek oluyo yaa
Maşallah Canım. Anne demesinden sıkılacağımız zamanalr da gelecek
maşallah canım bizimki anne dememekte inatçı ben anne dedikçe o baba diyor resmen inatlaşıyor benimle babasıda öğrendi baba desin diye anne dedirtmeye çalışıyor baba deyincede havasını atıyor bana
öle korkunç ruya görüyomu bücürler yaRüyasında korkuyodur Esma belki. ya da gaz sancısı gelip gidiyodur.
kız hiçbişiyden kokutmuyoruz karanlık yere girer çıkar oynar kaynanam mık dedirtmez gündüz bişiyden korkmuyor yanigündüz bişeyden korktuğu oluyormu canım benim yeğenim öyledi gündüz bişeyden korksun gece uykusunda ağlardı
Benimkisi diş çıkardığı dönemlerde öyle yapıyor ama bilemiyorum
Gelmez inş. Havvacım.
Bak sennn Annesine inat ta yaparmış kuşumhiç merak etme çok yakında söyler bizim ki gibi.
büyüklerimiz diyorya melekler ağlatıyordur belki bazen bizimkide ağlıyor ama bağıra bağıra değil içli içli ağlıyor
görüşürüz canım kolay gelsin,kızlar işlerimi yoluna koyup geleyim...
perdeleri falan yıkayacağım...
çamaşır atıcam makinaya..
öptümmm...mucukkkkkk...
öğleden sonra sizinleyim canlar...
gezdin gezdin şimdi iş peşine koşuyorsun bak bizi ihmal etmeye başladınkızlar işlerimi yoluna koyup geleyim...
perdeleri falan yıkayacağım...
çamaşır atıcam makinaya..
öptümmm...mucukkkkkk...
öğleden sonra sizinleyim canlar...
BEN GELDİM GİTTİM KIZÇEME AYAKKABI ALDIM SANKİ BÖYLE ÇORAPLA BASAMIYORMUŞ GİBİME GELDİ YÜRÜYECEKMİŞTE AYAKLARI RAHAT DEĞİLMİŞ GİBİ ZEYNEPTE İPEK AYAKKABIYLA RAHAT ETTİ DEYİNCE ALAYIM DEDİM AMMMMAAAA BİZİMKİLERDEN PAHALI VALLA GERÇİ NEVAYADA AYNI YERDEN ALIYORDUM 6 YILDA FİYATLARI DEĞİŞMEMİŞ BUDA bişey
güle güle giysin ayakkabılarını ayşecik, tıpış tıpış yürüsün inş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?