2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim oğlum gece uykusunda çığlık atıyo fırlıyorum yataktan bakıyom dalmış dalmış hep böle yapıyor nerdeyse 2 aydır arada çok nadir uyuyor bağırmdan of bu ne demek oluyo yaa

Günaydın Aytencim, benim sıpada ilk baba dedi hatta ağlarken baba diye aglıyor, acıkınca mama, uykusu gelince eeee eeee diyor, dünden beride anne diyor çok mutlu etti beni danam. tabi dede yide unutmamak lazım

maşallah canım bizimki anne dememekte inatçı ben anne dedikçe o baba diyor resmen inatlaşıyor benimle babasıda öğrendi baba desin diye anne dedirtmeye çalışıyor baba deyincede havasını atıyor bana

kızlar benim oğlum gece uykusunda çığlık atıyo fırlıyorum yataktan bakıyom dalmış dalmış hep böle yapıyor nerdeyse 2 aydır arada çok nadir uyuyor bağırmdan of bu ne demek oluyo yaa

gündüz bişeyden korktuğu oluyormu canım benim yeğenim öyledi gündüz bişeyden korksun gece uykusunda ağlardı

bu arada ist buluşması harika olmuş yaaa...
bebişlerde analarıda muhteşem...
hepsi yemelik olmuş...
kıskandım valla:84:...
sağol sibelcim
furkanada maşallah canım....

Benimkisi diş çıkardığı dönemlerde öyle yapıyor ama bilemiyorum

Maşallah Canım. Anne demesinden sıkılacağımız zamanalr da gelecek

Gelmez inş. Havvacım.

maşallah canım bizimki anne dememekte inatçı ben anne dedikçe o baba diyor resmen inatlaşıyor benimle babasıda öğrendi baba desin diye anne dedirtmeye çalışıyor baba deyincede havasını atıyor bana

Bak sennn Annesine inat ta yaparmış kuşum hiç merak etme çok yakında söyler bizim ki gibi.

Rüyasında korkuyodur Esma belki. ya da gaz sancısı gelip gidiyodur.
öle korkunç ruya görüyomu bücürler ya
gaz sancısı olurmuki 10 aylık nerdeyse

gündüz bişeyden korktuğu oluyormu canım benim yeğenim öyledi gündüz bişeyden korksun gece uykusunda ağlardı
kız hiçbişiyden kokutmuyoruz karanlık yere girer çıkar oynar kaynanam mık dedirtmez gündüz bişiyden korkmuyor yani

Benimkisi diş çıkardığı dönemlerde öyle yapıyor ama bilemiyorum

Gelmez inş. Havvacım.

Bak sennn Annesine inat ta yaparmış kuşum hiç merak etme çok yakında söyler bizim ki gibi.

bazen acaba bu bana aytenmi diyecek diye düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar işlerimi yoluna koyup geleyim...
perdeleri falan yıkayacağım...
çamaşır atıcam makinaya..
öptümmm...mucukkkkkk...
öğleden sonra sizinleyim canlar...

büyüklerimiz diyorya melekler ağlatıyordur belki bazen bizimkide ağlıyor ama bağıra bağıra değil içli içli ağlıyor

aynen bazen zeynepte öyle içli içli ağlıyor uykusunda, bazende gülümsüyor, bizdede öyle derler melekler ağlatıyor yada güldüğünde de melekler güldürüyor diye....

BEN GELDİM GİTTİM KIZÇEME AYAKKABI ALDIM SANKİ BÖYLE ÇORAPLA BASAMIYORMUŞ GİBİME GELDİ YÜRÜYECEKMİŞTE AYAKLARI RAHAT DEĞİLMİŞ GİBİ ZEYNEPTE İPEK AYAKKABIYLA RAHAT ETTİ DEYİNCE ALAYIM DEDİM AMMMMAAAA BİZİMKİLERDEN PAHALI VALLA GERÇİ NEVAYADA AYNI YERDEN ALIYORDUM 6 YILDA FİYATLARI DEĞİŞMEMİŞ BUDA bişey

güle güle giysin ayakkabılarını ayşecik, tıpış tıpış yürüsün inş ...

bide sen niye beni bu kadar sıkıyorsun yapmazsam öğretmen bana kızacak sana kızmayacakya demiyormu o zman kopuyoryum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…