2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selda özlemin çektiği resimlerin içinde yeğitin bir resmi varya buradaki arkadaşlarım ve ben bayıldık ne kadar masum gülmüş öyle maşallaah o kadar güzel çıkmış

merhaba kızlar...
kaç gündür evde yoktum kayınvalidemde kaldık 2 gün kendi doktor kontrolüm vardı.. troid hastasıyım belki bilenler vardır. tsh değerlerim inanılmaz yükselmiş. kızdı doktor tabi benim ihmalkarlığımdan kaynaklandı.. oğlana sardığım için kendi ilacımı düzenli almadım. dozunu yeniden ayarladı 1 ay sonra kontrole çağırdı..bakalım inşallah normale döner yoksa hiptroidi olurmuş..

hangi resim acaba didemcim bakarım tekrar..

bu arada çekiliş için ayrı topiç açıldımı.. ben kime çıkmışım bi bakayım:)

Geçmiş olsun Seldacım. Aman aksatma bu sefer ilaçalrını. 2010 şubat bebişlerinin doğum günleri geldi çattı diye bir topik var liste orda

geçmiş olsun seldacım ilaçlarını ihmal etme canım inş.değerlerin normale döner canım......

dün nst iyi çıktı diye yazmıştı
kızlar kar geliyormuş napcaz biz bu çocuklarla nevada iyiydi eşim şilede kalıyordu bizde ciciannede kalıyorudk şimdi neva var kalamayızda

evet ya kar yağacakmış geçen sene de ne çok kar yağmıştı kızımın doğduğu gün başladı kar yağmaya ertesi gün hastaneden çıkarken arabaya zor binmiştim göz gözü görmüyordu valla.....

böyle tek başına masum masum güldüğü bir resim bencede sen kendini çok ihmal etmişsin bide ben seni çok stresli gördüm streste tiroid için hiç iyi değildir

[
canım geçmiş olsun ya inş. hemen iyilerşirsin ilerlemeden
lütfen kendine de dikkat et oğlunun sana ihtiyacı var

dün nst iyi çıktı diye yazmıştı
kızlar kar geliyormuş napcaz biz bu çocuklarla nevada iyiydi eşim şilede kalıyordu bizde ciciannede kalıyorudk şimdi neva var kalamayızda
inş. özlemcim kolay doığum yapar ve kurtulur güzel haberleri i alırız

didemcim herşeyin hayırlsıı cnm bulunur bu hal çaresi

Son düzenleme:
Kizlar merhabalar bende iki gün izinliyim oh bugün dinlenicem sefam olsun
Sizler nasilsiniz bebisler nasillar

bazen acaba bu bana aytenmi diyecek diye düşünüyorum

Sana anne denildiğini duymuyorsa isminle de hitap edebilir.

kızlar işlerimi yoluna koyup geleyim...
perdeleri falan yıkayacağım...
çamaşır atıcam makinaya..
öptümmm...mucukkkkkk...
öğleden sonra sizinleyim canlar...

çalışkan bacı kolay gelsin sana.

güle güle giysin kuşum...

Geçmiş olsun Seldacım, dikkat et kendine.

ben de kar yağarsa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum valla, çocukları götür getir çok zor olacak Allah yardımcımız olsun.

iyiyiz canım sen nasılsın, maviş kızın nasıl....

iyiyim cnm ne olsun aynen devam kızımda iyi şükür

sağol serapçım sen nasılsın. Derin nasıl. Kardeşin nasıl oldu

sağol havvacım iyiim esra kuşum nasıl,derin iyi şükür.kardeşimde düzeldi sayılır

saol teyzesi,

a.selam canım iyiyiz, sen ve derinim nasılsınız.

sağol cnm bizde iyiyiz

iyidir serap nasılsın kuşum..
Derincik nasıl...

sağol sibelcik derinde iyi yaramazlık peşinde

maşallah zeynepçiğe

günaydın cnm

hoşgeldin cnm kolay gelsin hadi

ii cnm seni sormalı kardaşın nasıl oldu

iidiri esma kardeşimde iyi şimdilik

geçmiş olsun cnm aman aksatma kontrollerini

geçmiş olsun seldacım çocuklarla ilgilenmekten kendimizi unuttuk bendede kansızlık var sürekli ilaç kullanıyorum ama 1 ayda 10 tane falan içmişimdir dikkat et kendine

seninle aynı gün doğum yapmışız canım benimde öyleydi kardan kimse bile gelemedi hastaneye ziyaretime çıkarkande çok soğuktu hava valla utanmasam dra diycektim ben birkaç gün daha kalayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…