bide sen niye beni bu kadar sıkıyorsun yapmazsam öğretmen bana kızacak sana kızmayacakya demiyormu o zman kopuyoryum
esmacım rüyasında korkuyordur belki canım....
aynen bazen zeynepte öyle içli içli ağlıyor uykusunda, bazende gülümsüyor, bizdede öyle derler melekler ağlatıyor yada güldüğünde de melekler güldürüyor diye....
esmacım rüyasında korkuyordur belki canım....
aynen bazen zeynepte öyle içli içli ağlıyor uykusunda, bazende gülümsüyor, bizdede öyle derler melekler ağlatıyor yada güldüğünde de melekler güldürüyor diye....
Kızlar Özlem girmedi mi bugün Zeyl. Aralıktaydı ya onun doğumu
merhaba kızlar...
kaç gündür evde yoktum kayınvalidemde kaldık 2 gün kendi doktor kontrolüm vardı.. troid hastasıyım belki bilenler vardır. tsh değerlerim inanılmaz yükselmiş. kızdı doktor tabi benim ihmalkarlığımdan kaynaklandı.. oğlana sardığım için kendi ilacımı düzenli almadım. dozunu yeniden ayarladı 1 ay sonra kontrole çağırdı..bakalım inşallah normale döner yoksa hiptroidi olurmuş..
hangi resim acaba didemcim bakarım tekrar..
bu arada çekiliş için ayrı topiç açıldımı.. ben kime çıkmışım bi bakayım:)
dün nst iyi çıktı diye yazmıştı
kızlar kar geliyormuş napcaz biz bu çocuklarla nevada iyiydi eşim şilede kalıyordu bizde ciciannede kalıyorudk şimdi neva var kalamayızda
merhaba kızlar...
kaç gündür evde yoktum kayınvalidemde kaldık 2 gün kendi doktor kontrolüm vardı.. troid hastasıyım belki bilenler vardır. tsh değerlerim inanılmaz yükselmiş. kızdı doktor tabi benim ihmalkarlığımdan kaynaklandı.. oğlana sardığım için kendi ilacımı düzenli almadım. dozunu yeniden ayarladı 1 ay sonra kontrole çağırdı..bakalım inşallah normale döner yoksa hiptroidi olurmuş..
canım geçmiş olsun ya inş. hemen iyilerşirsin ilerlemedenmerhaba kızlar...
inş. özlemcim kolay doığum yapar ve kurtulur güzel haberleri i alırızdün nst iyi çıktı diye yazmıştı
kızlar kar geliyormuş napcaz biz bu çocuklarla nevada iyiydi eşim şilede kalıyordu bizde ciciannede kalıyorudk şimdi neva var kalamayızda
bazen acaba bu bana aytenmi diyecek diye düşünüyorum
kızlar işlerimi yoluna koyup geleyim...
perdeleri falan yıkayacağım...
çamaşır atıcam makinaya..
öptümmm...mucukkkkkk...
öğleden sonra sizinleyim canlar...
BEN GELDİM GİTTİM KIZÇEME AYAKKABI ALDIM SANKİ BÖYLE ÇORAPLA BASAMIYORMUŞ GİBİME GELDİ YÜRÜYECEKMİŞTE AYAKLARI RAHAT DEĞİLMİŞ GİBİ ZEYNEPTE İPEK AYAKKABIYLA RAHAT ETTİ DEYİNCE ALAYIM DEDİM AMMMMAAAA BİZİMKİLERDEN PAHALI VALLA GERÇİ NEVAYADA AYNI YERDEN ALIYORDUM 6 YILDA FİYATLARI DEĞİŞMEMİŞ BUDA bişey
merhaba kızlar...
evet ya kar yağacakmış geçen sene de ne çok kar yağmıştı kızımın doğduğu gün başladı kar yağmaya ertesi gün hastaneden çıkarken arabaya zor binmiştim göz gözü görmüyordu valla.....
Kizlar merhabalar bende iki gün izinliyim oh bugün dinlenicemsefam olsun
Sizler nasilsiniz bebisler nasillar
iyiyiz canım sen nasılsın, maviş kızın nasıl....
sağol serapçım sen nasılsın. Derin nasıl. Kardeşin nasıl oldu
saol teyzesi,
a.selam canım iyiyiz, sen ve derinim nasılsınız.
iyidir serap nasılsın kuşum..
Derincik nasıl...
maşallah zeynepçiğe
günaydın cnm
hoşgeldin cnm kolay gelsin hadi
ii cnm seni sormalı kardaşın nasıl oldu
merhaba kızlar...
Kaç gündür evde yoktum kayınvalidemde kaldık 2 gün kendi doktor kontrolüm vardı.. Troid hastasıyım belki bilenler vardır. Tsh değerlerim inanılmaz yükselmiş. Kızdı doktor tabi benim ihmalkarlığımdan kaynaklandı.. Oğlana sardığım için kendi ilacımı düzenli almadım. Dozunu yeniden ayarladı 1 ay sonra kontrole çağırdı..bakalım inşallah normale döner yoksa hiptroidi olurmuş..
Hangi resim acaba didemcim bakarım tekrar..
Bu arada çekiliş için ayrı topiç açıldımı.. Ben kime çıkmışım bi bakayım:)
merhaba kızlar...
evet ya kar yağacakmış geçen sene de ne çok kar yağmıştı kızımın doğduğu gün başladı kar yağmaya ertesi gün hastaneden çıkarken arabaya zor binmiştim göz gözü görmüyordu valla.....
hoşgeldin canım iyiyiz biz, siz nasılsınız kızçenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?