2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar.. dikkat ederim tabi hem oğlumun hem sizin ihtiyacınız var bana:))
didem streli mi gördün beni.. acaba sizi iyi ağırlamak için girdiğim stresten mi bahsediyorsun yoksa genel halim mi stresli..
bu arada size bomba gibi bir haberim var..
yiğit büyük buluşmadan beri öyle güzel yiyorki maşallah süpanallah .... kaşıdım:))
bir rahatladım anlatamam.. brokoli ağzına sürmezdi dün pazardan aldım.. söyleyin bakayım nasıl yapayım o brokoli yemeğini.

Masallah afiyet seker olsun Yigit pasama
onlar yedimi nasil seviniyoruz valla

Valla Esra da Sedanın kekine bayıldı. Yarım dilimden fazla yiyo.
Balkabağı çorbasını da denedim bayıldı.
Selda haşla ve zeytinyağı limonla terbiyeleyip ver.
Yoğurt yiyosa yoğurtlayabilirsin. İnternette çok güzel çorba tarifleri de var.

Kizlar Sedanin kekinin tarifi nerde ben kaçirdim galiba
bilen varsa yazabilirmi bi zahmet
bende yapayim bidigima

maşallah diyelim nazar değmesin bende brokoli denemedim henüz ama istiyorum sen dene bizimle paylaşta bende alıp bir gün deneyeyim bakalım bizimki çorbaları çok seviyor özellikle yoğurtlu olanaları

Son düzenleme:
Kizlar ne zamandir dogru düzgün takip edemiyorum topigi ama merak ettim
Fatostan haberi olan varmi nasil olmus Arasin ameliyat isi nolmus

selam kızçeler.nörüyonuz.defne uyuyo accık baktım bende..herbişeyimiz hazır eve gitmeye hazırız.ama zeynep ağladı burda kakalım diyo.( ablamın kızı varya (idil) .idilde kalacagım diyo.ah ah..
ee sizler ne yapıyonuz yaa.

buldum reyhancım..
deniyelim hemen...

iyidir canım...
demek ağlıyo ya kıyamam..
zamanla alışır oda..
defnecik nasıl iyimi..
damat adayını beyendinizmi...

ay kızlar aa kektemi yiyo sizin bebeler.offf off ben bu kızı ne edeyim.biz her bişeyi yedikte kekimiz eksikti

kızlar burda yapamıyorum.şu kek tarifini bide ek gıdaya topigine ekleyinde .benim bogazlı kızım varya.kek yemezse duramaz.onada yaparım.allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…