Hoş geldin Reyhancım. Nasılsın
Didm ve aykız sizler nasılsınızzz
didem kar yağmasını bende istemiyorum hiç valla
Hosbulduk Havvacim iyiyiz saol siz nasilsiniz bakalim Esra kusum nasil
Masallah afiyet seker olsun Yigit pasamasağolun kızlar.. dikkat ederim tabi hem oğlumun hem sizin ihtiyacınız var bana:))
didem streli mi gördün beni.. acaba sizi iyi ağırlamak için girdiğim stresten mi bahsediyorsun yoksa genel halim mi stresli..
bu arada size bomba gibi bir haberim var..
yiğit büyük buluşmadan beri öyle güzel yiyorki maşallah süpanallah .... kaşıdım:))
bir rahatladım anlatamam.. brokoli ağzına sürmezdi dün pazardan aldım.. söyleyin bakayım nasıl yapayım o brokoli yemeğini.
sağolun kızlar.. dikkat ederim tabi hem oğlumun hem sizin ihtiyacınız var bana:))
didem streli mi gördün beni.. acaba sizi iyi ağırlamak için girdiğim stresten mi bahsediyorsun yoksa genel halim mi stresli..
bu arada size bomba gibi bir haberim var..
yiğit büyük buluşmadan beri öyle güzel yiyorki maşallah süpanallah .... kaşıdım:))
bir rahatladım anlatamam.. brokoli ağzına sürmezdi dün pazardan aldım.. söyleyin bakayım nasıl yapayım o brokoli yemeğini.
Kizlar ne zamandir dogru düzgün takip edemiyorum topigi ama merak ettim
Fatostan haberi olan varmi nasil olmus Arasin ameliyat isi nolmus
Portakallı kekin tarifini yazıyorum kızlar...
3 yumurta
2 su bardağı şeker(normalde 1,5 bardak koyarım ama portakal tadını alıyor)
1 su bardağı sıvıyağ
2 portakal(kabuklarından biraz rendeleyin sonra soyun ve robottan geçirin komple)
2,5 su bardağı un(çok katı olmasın kıvamı)
1 paket vanilya
1,5 paket kabartma tozu
Karışımın kıvamı çok yoğun olursa kek sünger gibi olmaz,ben buna dikkat ediyorum yaparken.
Afiyet olsun hepinize..
selam kızçeler.nörüyonuz.defne uyuyo accık baktım bende..herbişeyimiz hazır eve gitmeye hazırız.ama zeynep ağladı burda kakalım diyo.( ablamın kızı varya (idil) .idilde kalacagım diyo.ah ah..
ee sizler ne yapıyonuz yaa.
iyidir canım...
demek ağlıyo ya kıyamam..
zamanla alışır oda..
defnecik nasıl iyimi..
damat adayını beyendinizmi...
anlatacaklarım var tabi yarın.anlatırım..damatla görüşmedik.özet size.yarın yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?