2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bacım bize tuba çıkmış.ne istiy.boyu kilosu .kışlıkmı yazlıkmı.1 yaşmı iki yaşmı.neyse ben ona özelden atarım.

ay kızlar aa kektemi yiyo sizin bebeler.offf off ben bu kızı ne edeyim.biz her bişeyi yedikte kekimiz eksikti

hoşgeldin canım inşallah yer defnede oğlumda kek poğaça kurabiye falan seviyor özellikle kakaolu keke bayılıyor bende sık sık yapıyorum ona sen gene ara ara dene istersen defneye bir günleri bir günlerini tutmuyor bu çocukların

ben defterime kaydetmiştim.. buyrun:)

Portakallı kekin tarifini yazıyorum kızlar...
3 yumurta
2 su bardağı şeker(normalde 1,5 bardak koyarım ama portakal tadını alıyor)
1 su bardağı sıvıyağ
2 portakal(kabuklarından biraz rendeleyin sonra soyun ve robottan geçirin komple)
2,5 su bardağı un(çok katı olmasın kıvamı)
1 paket vanilya
1,5 paket kabartma tozu

Karışımın kıvamı çok yoğun olursa kek sünger gibi olmaz,ben buna dikkat ediyorum yaparken.
Afiyet olsun hepinize..

-----------------------------
brokeliyi sebzeli yapıyorum kızlar.. yanına bide makarna yaarım akşam yemeğide çıkış olur aradan.
en alta soğan üzerine patates üzerine havuç sonra brokoliler en üte domates tuz ve zeytin yağı yarım su bardağı salçalı su gezdirdim üzerine..
mis gibi kokular geliyor mutfaktan:)..

hadir kızlar yazın yaa az durup çıkiciim ablam banyo ediy.o arada bende yazayıorum.ablam diyo şuna üyeligi banada gösterde bende arkadaş bulayım diyo.atlatıyom
kız ne edem bildik birisi olursa böyle rahat yazamam ben valla.derhel çıkarım üyelikten.az çok bişey yazıyoz şurda.ablam duysa furur beni

defne yi doktora götrdünmü kız..
nasılmş merak ediyodun kilo aldımı diye..

aaa çok merak ettim, devamını bekliyoruz ayşegül..yazık zeynep kuzuma ama ya..

seldacım geçmiş olsun,ben de herkes gibi ihmal etme diyorum :) herşeyin başı sağlık şekerim. brokoli ben hiç sevmem, burağa ilk aldığımda sadece haşlamıştık, yağ tuz ekledik yemedi, yoğurt kattık yemedi. sonraki aldığımda annem patates,havuç,brokoli,pirinç i haşladı,az yağ,az tuz.. bayıla bayıla yedii...

aman yok benim cadı hep böyle.yemiyo yaa..çok dertliyim çookkk....

kız selda yigit yiyomu yaa.maşallah nasıl başardınız.benimki neden yemiyooo..

defne yi doktora götrdünmü kız..
nasılmş merak ediyodun kilo aldımı diye..

ahh ahah anlatacak çok şey var.ondanda dertliyim yaaa..yarın bacular yarın.

ayşegülcüm dene ağızda hemen dağıldığı için yedi yiğit belki defnede sever.

ne bileyim yaa ben brokoliyi çorbaya katıom blendırdan geçirip .yiyo..

kız iki kerem yazmışsın sen merik etmişsin..yazarım yazarım..yaruuunnn...

ha bide yoldan gelecegim ya.yorgun olurum.artı bide abimle gelecegim.çok girememe ama defne uyuyana kadar falan girer yazarım olan biteni..abim çok kalmayacak zati..

aman yok benim cadı hep böyle.yemiyo yaa..çok dertliyim çookkk....

kız selda yigit yiyomu yaa.maşallah nasıl başardınız.benimki neden yemiyooo..

benim yeğenimde 1,5 yaşında 8 kiloda kalmıştı dra götürdüler dr bir şurup vermiş iştah açıcı falan değilmiş ama alerji şurubu herhangi bir yan etkisi yok demiş sadece uyku ve iştah açma gibi yan etkisi varmış onu kullandıktan sonra kilo lamya başladı şimdi 9,5 kilo sende bir dra götür istersen

ayşegül yemiyodu biliyosun benimki.. birkaç gündür bişeyler oldu.. sanki sihirli bir el değdi:)) aman maşallah diyelim yaa ne olur kahroluyodum o yemeyince..
ama yatarak yediriyodum ogünden beri oturarak yiyor onun etkiside var.. dene sende..

hım hadi bakalım..

maşallahhh
onlar yemeyince üzülüyoruz yaa..
ben kesinlikle ne zeynebi ne defneyi asla yatırarak yedirmedim zatenn.ben korkarım bogazına kaçar diye..oturarak yiyo zaten...bide bize sihirli el değse ne olur((

kızlar aklıma gelmşişken söyleyeyim kahvaltıda cicibebeyediriyorsanız eğer yedirmeyin dr demişti aşırı doygunluk hissi verdiği için çocuk başka şey yemek istemezmiş

kızlar aklıma gelmşişken söyleyeyim kahvaltıda cicibebeyediriyorsanız eğer yedirmeyin dr demişti aşırı doygunluk hissi verdiği için çocuk başka şey yemek istemezmiş

bende yediriyorum ama banada doktoru verebilirsin demişti zaten çok koymuyorumki ben içinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…