2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selda maşallah yiğite inş.hep böyle devam eder,

komşum kahveye çağırdı ona gittik zeynoyla, güya bugün evi süpürecektim şimdide zeynep uyuyor sonraya kaldı yine ....

Anam bu topikte yine mi sorun var ne habire çikariyo beni yada sayfalar ilerlemiyo noluyo yaaaa
iki laf edelim dedim ille bi sorun çikiyo zaten
Kekin tarifini aldim kizlar saolun yapicam aksam üstü

Bu 2011 anneleri de isin suyunu çikardilar resmen herseye ayri konu açiyolar bisey bulamiyoruz valla

hadi size iyi muhabbetler benim oğlan uyandı gidip çorbasını yedireyim bir dahaki uyku arasında görüşürüz

Aytencim Furkan'da 22 ocak doğumluymuş, şimdi 22 ocakta doğum günü kutlayacak olan üç bebişimiz var yani, Hülya'nın (yaren) oğlu Burak,senin oğlun Furkan ve benim kızım Zeynep ne güzel ya, bir sene ne çabuk geçti bir yaşında olacak bebişlerimiz,şimdide doğum günü heyecanı sardı beni, allah sağlık ve uzun ömürler nasip etsin hepsine inş.....

Anam bu topikte yine mi sorun var ne habire çikariyo beni yada sayfalar ilerlemiyo noluyo yaaaa
iki laf edelim dedim ille bi sorun çikiyo zaten
Kekin tarifini aldim kizlar saolun yapicam aksam üstü

afiyet olsun reyhancım, yapın kızlar gerçektende yumuşacık oluyor tadıda çok güzel , sedacım sağol canım ellerine sağlık, kıskandım bende yapıyım bari bu akşam çocuklar bayılır keke zaten

HEYYo ben geldim,

Selda allah razıolsun kız sebze falan yazmışsın tam onu okurken akılıma geldi ocakta sebze çorbası unuttum tam suyu bitmiş yetiştim.

keki şimdi bende yaptım ama 2,5 su bardağı un az mı dedim az daha kattım yine yumuşak oldu ama sedanınki kadar olmadı.2,5 dan fazla katmayın güzel oldu valla.daha duru ya yedirmedim bakayım yiyecek mi.

kızlar bu 2011 annelerini uyaran oldumu.oto b.ka topik açmayın diye merak ettim..

ben bi yumuşak dille yazmıştım konumuzu bulamıyoruz diye.1 kerede kazen e yazdım ama halen açıyorlar.

Dün aylık kontrole gittik kan verdik iyi düzelmiş 1 aydaha sabah akşam 15 damla ferrum ver sonra keseriz dedi.Ferro çok daha iyi ama içiremiyorsan yapacak yok dedi.ferro sanolda 1 ayda düzelirken ferrumla 3 aya yayayrsın dedi.
10800 gr ve 79 cm olmuşuz

selamlaarrr, ben geldimmm.
ama sorun üstüne geldim galibaa(

sakin , sakinnn...

(noluuuyor yaaaw, niye 2 kere çıktı buuuuu???)

Son düzenleme:

maşallah Duru'ya kilosuda boyuda çokiyi
düğününüz nasıl geçti burcu merak ettim canım.....

maşallah duruya.. medarı iftarımız durumuz:)

ya yazdım bir sürü tam gönderdim sayfa hata verdi uğraşamam bidaha..hem burcuda yazmış tınlamamışlar..
hülyacım hoşgeldin...

hülya anlatsana nasıl geçti düğün.Hayırlıolsun-gözün aydın canım getirdiniz sonunda nazlı gelini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…