2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geçmesine sevindim burcucum, bakmaz rahat ol unutmuştur bile çok meraklı olmazlar genelde ama dediğin gibi bellide olmaz......

maşallah duruya.. medarı iftarımız durumuz:)

ya yazdım bir sürü tam gönderdim sayfa hata verdi uğraşamam bidaha..hem burcuda yazmış tınlamamışlar..
hülyacım hoşgeldin...

yooo ben okudum yazmışsın.gayette ılımlı yazmışsın.hata olmamış yanisayfada gözüküyor.

selda uyandırma bence.... uyku yemekten daha cok buyutuyormus bebekleri. bırak uyusun. yıkanmış ya onun icin rahatlamıştır kuzu.

selda sağol yavrum.
yok kız bırak uyusun azıkan adam uyanır.ama hazır et mamasını uyanıruyanmaz dayarsın.
Cumartesi varya eve bi geldim üzerimden dozer geçmiş gibiydim.acayip yorulmuşum.akşamı kına.ertesi gün düğün halen kendime gelemedim.yarında iş başı pehhh ne çabuk geçti.

slm nabersiniz hanımlar... ömür efendi 40 dk uyudu uyandı hemen. ben size bakamadım.. neyse bebişler nasıl?? sizler nasılsnız??

bende çıkıyorum yarın bol bol takılırım.bu hafta firemiz çok zaten geçmişe bakınca belli oluyor.hadi görüşürüz.

maşallah duruya, çok iyi bence,Allah nazarlardan esirgesin.

hulya düğün nasıl geçti anlatsana,miray iyileşti mi?sen nasulsunnnnnnnnn??????

herkeze selam giremiyorum yaa duru hasta dün sabaha kadar ateşlendi yavrum sabah hemen doktora gittik bademciklri iltahaplanmış bide grip olmuş ilaç verdi inşallah kısa zamanda iyileşir kuzum...

geçmiş olsun ebrucum..
bugünlerde ne çok duyuyorum boğaz ağrısını valla...

Kızlar slm nasılsınız ?

herkeze selam giremiyorum yaa duru hasta dün sabaha kadar ateşlendi yavrum sabah hemen doktora gittik bademciklri iltahaplanmış bide grip olmuş ilaç verdi inşallah kısa zamanda iyileşir kuzum...

geçmiş olsun durucuguma hemencecik iyileşir inşallah.

SELDACIM e postan dolu diyor silermisin :)

Masallah Duru ya kilosuda boyuda çok güzel aman nazar degmesin kuzuma

Ecem hanimi birazdan yatircam sonrada keki halledicem insallah bizim fistikta yer
gerçi artik herseyden yiyo sevdigi bisey oldumu hiç affetmiyo

Geçmis olsun canim insallah çabucak atlatir Durucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…