maşallah duruya.. medarı iftarımız durumuz:)
ya yazdım bir sürü tam gönderdim sayfa hata verdi uğraşamam bidaha..hem burcuda yazmış tınlamamışlar..
hülyacım hoşgeldin...
seçil naber kuzum. sen bana çıktın biliyorsun çekilişte..
topicde yazdım bak bi.
herkeze selam giremiyorum yaa duru hasta dün sabaha kadar ateşlendi yavrum sabah hemen doktora gittik bademciklri iltahaplanmış bide grip olmuş ilaç verdi inşallah kısa zamanda iyileşir kuzum...
Masallah Duru ya kilosuda boyuda çok güzel aman nazar degmesin kuzumaHEYYo ben geldim,
Selda allah razıolsun kız sebze falan yazmışsın tam onu okurken akılıma geldi ocakta sebze çorbası unuttum tam suyu bitmiş yetiştim.
keki şimdi bende yaptım ama 2,5 su bardağı un az mı dedim az daha kattım yine yumuşak oldu ama sedanınki kadar olmadı.2,5 dan fazla katmayın güzel oldu valla.daha duru ya yedirmedim bakayım yiyecek mi.
ben bi yumuşak dille yazmıştım konumuzu bulamıyoruz diye.1 kerede kazen e yazdım ama halen açıyorlar.
Dün aylık kontrole gittik kan verdik iyi düzelmiş 1 aydaha sabah akşam 15 damla ferrum ver sonra keseriz dedi.Ferro çok daha iyi ama içiremiyorsan yapacak yok dedi.ferro sanolda 1 ayda düzelirken ferrumla 3 aya yayayrsın dedi.
10800 gr ve 79 cm olmuşuz
Ecem hanimi birazdan yatircam sonrada keki halledicem insallah bizim fistikta yerafiyet olsun reyhancım, yapın kızlar gerçektende yumuşacık oluyor tadıda çok güzel , sedacım sağol canım ellerine sağlık, kıskandım bende yapıyım bari bu akşam çocuklar bayılır keke zaten
herkeze selam giremiyorum yaa duru hasta dün sabaha kadar ateşlendi yavrum sabah hemen doktora gittik bademciklri iltahaplanmış bide grip olmuş ilaç verdi inşallah kısa zamanda iyileşir kuzum...
Slm canim nasilsin Oglusun nasilKızlar slm nasılsınız ?
geçmiş olsun durucuguma hemencecik iyileşir inşallah.
SELDACIM e postan dolu diyor silermisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?