2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar valla uyutamıyom bile gece gündüz ayağımda sallıyom kalça kemiklerimi hissetmiyom ama artık aman iyi olsunda...

ebrucun allah yardımcın olsun cocuklar hasta oldumu cok kötü oluyor.Ben heop ahmet hasta olmasında ben olayıım diyorum.

Esmacim nasilsin canim gitme hemen dur kiz
canım iyiym sen nasılsın mesai bitsinde yavruma kavuşayım diom

Kızlar hediye için bi limit varmıydı ?
limit konmadı cnm

sağolun kızlar valla uyutamıyom bile gece gündüz ayağımda sallıyom kalça kemiklerimi hissetmiyom ama artık aman iyi olsunda...
cnm bende ayağımda sallıyorum bazen 45 dk yı bile geçiyo zor uyuyo bu aralar sallarken hop kaçıyo ayağımdan deli ediyo beni

selam kızlar akşam oldu tabi bu saatlerde herkes tek tek kaçıyor ben anca gelebiliyorum malesef(
slm cnm nbr maviş oğluşun nasıl

Kızlar slm nasılsınız ?

geçmiş olsun durucuguma hemencecik iyileşir inşallah.

SELDACIM e postan dolu diyor silermisin :)

sildim mesajlarımı canım.. ilk mesajını aldım cevapda verdim:)
limit konmadı ama herkes kendi bebeişine alır gibi alsın iişte aşırıya kaçmadan.. zorlamadan bütceleri..

bu arada seçil ekledim seni canım.. kız ne kadan güzel bir kızsın sen öyle burnun estetikmi:))))

yettim gariii...
yemeğim hazır..
işlerde btti sayılır..
sıpalrda içerde oyuna daldılar..
burak birazdan damlar..

esmacım sağol canımgencerde aynı bildiğiniz gibi uyku ve yemek namına bişiy yok alıştık artık hepimizde bu duruma sıradan gibi geliyor:)
azıcık geçmişe bakayım dedimsadece dün kaldığım yerden 3 4 sayfa okuyabildim kudurdu benimki( buraya yazamıycam yoksa diye bıraktım mertkan hastaymış çok geçmiş olsun..furkandan berkinden ipekten filn haberleri ouyabildim sadece malesef hastaların hepsine çoook geçmiş olsun yürüyenveya çabalayanlarada kocaman maşallah atladığım okuyamadığım varsa affettsinler beni (şuan pcyi kemiriyo benimki)

sütlaç yapıyodum tencerenin ağzını kapatmışım taşmış mübarek içinde pirinci kalmış sadece..
tekrar koydum da bidaha yaptım..
üzüldüm ama gitti caaanım sütlaç

canım kan değerlerine baktırdınmı.
kansızlık falan vardır belki ondan yoktur iştahı..
bizimki ilaçlara başladığımızdan beri biraz yiyor..
maşallah diyeyim..
en azından tadına bakıyo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…