Esmacim nasilsin canim gitme hemen dur kizslmlar ben geldim
Slm canim nasilsin Oglusun nasil
Slm canim nasilsin Oglusun nasil
oh uyusun yakisikli bizde iyiyiz bende yatiricam Ecemi birazdan mirin kirin etmeye basladiiyiyim canm oğluşum uyuyor mışıl mışıl bende cafedeyim işyerinde fırsat buldum bi bakayım dedim sen nasılsın ecem nasıl ?
canım iyiym sen nasılsın mesai bitsinde yavruma kavuşayım diomEsmacim nasilsin canim gitme hemen dur kiz
limit konmadı cnmKızlar hediye için bi limit varmıydı ?
cnm bende ayağımda sallıyorum bazen 45 dk yı bile geçiyo zor uyuyo bu aralar sallarken hop kaçıyo ayağımdan deli ediyo benisağolun kızlar valla uyutamıyom bile gece gündüz ayağımda sallıyom kalça kemiklerimi hissetmiyom ama artık aman iyi olsunda...
slm cnm nbr maviş oğluşun nasılselam kızlar akşam oldu tabi bu saatlerde herkes tek tek kaçıyor ben anca gelebiliyorum malesef(
Kızlar slm nasılsınız ?
geçmiş olsun durucuguma hemencecik iyileşir inşallah.
SELDACIM e postan dolu diyor silermisin :)
iyi akşamlar ..................
canım kan değerlerine baktırdınmı.esmacım sağol canımgencerde aynı bildiğiniz gibi uyku ve yemek namına bişiy yok alıştık artık hepimizde bu duruma sıradan gibi geliyor:)
azıcık geçmişe bakayım dedimsadece dün kaldığım yerden 3 4 sayfa okuyabildim kudurdu benimki( buraya yazamıycam yoksa diye bıraktım mertkan hastaymış çok geçmiş olsun..furkandan berkinden ipekten filn haberleri ouyabildim sadece malesef hastaların hepsine çoook geçmiş olsun yürüyenveya çabalayanlarada kocaman maşallah atladığım okuyamadığım varsa affettsinler beni (şuan pcyi kemiriyo benimki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?