kız sütlacı yapta ye..içime dert olur valla söylediğime pişman oldum:26:sibelcim öncelikle geçmiş olsun sütlaçına:)) kız az önce yayla çorbası yaptım görüntüsünden dolayı aklıma sütlaç gelmişti yapsammı diye gencer izinvermedi yapamadım iyice canım çekti bak şimdi napsamki(
gencerin kanı evet düşük çıkmıştı geçen ay ferroyu arttırdık ondanda kapanıyomuymuş iştah bilmiyordum bak kesin ondaandır bizimde ozaman siz ayrıca ilaömı kullanıyosunuz???
Sibel bende sütlaç koydumHerkeşi dürttün akşam akşam
Merhaba kızlar anca girebildim bugün..Merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim çok kibarsınız
Nevresim takımı filan diktirdim bugün kızın yatağı için..Eksik kalmadı diyom ama boyna alıyom ne iş anlamadımFermuarlı bi battaniye daha aldım bişiyler bişiyler...Çantam eksiksiz tamam artık kapandı fermuarlar, kapının önüne kondu Çok çok çok heyecanlıyım..
Sağlık ocağına uğradık bugün sabahtan 10 aylık oldu oğulcanım
Sadece 200 gr almışız bu ay bi cmde boy uzamış..Sanırım gece beslenmesi ve sabah sütünü kestiğimizden ve de kuduruk gibi yerinde duramamaktan kaynaklı böyle..
Üzülmedim aslında yediğini görüyorum ondan herhalde...
Toprak huysuzlandı bebek arabasında durmak istemedi,hep yere inmek istedi..
Artık doğursam iyi olcak galiba..
Bende deniyim portakallı kek bakalım bizim Teke sevecek mi ...
kuru meyveli havuçlu filan yapıyorum çok seviyor keki gördü mü koşa koşa geliyor..
Sizler nasılsınız bakalım gerçi eminim ben bu mesajı yazıp yollayana kadar herkes gitmiş olucak ama yine de sormuş olayım
Merhaba kızlar anca girebildim bugün..Merak eden arkadaşlara çok teşekkür ederim çok kibarsınız
Nevresim takımı filan diktirdim bugün kızın yatağı için..Eksik kalmadı diyom ama boyna alıyom ne iş anlamadımFermuarlı bi battaniye daha aldım bişiyler bişiyler...Çantam eksiksiz tamam artık kapandı fermuarlar, kapının önüne kondu Çok çok çok heyecanlıyım..
Sadece 200 gr almışız bu ay bi cmde boy uzamış..Sanırım gece beslenmesi ve sabah sütünü kestiğimizden ve de kuduruk gibi yerinde duramamaktan kaynaklı böyle..
kuru meyveli havuçlu filan yapıyorum çok seviyor keki gördü mü koşa koşa geliyor..
Sizler nasılsınız bakalım gerçi eminim ben bu mesajı yazıp yollayana kadar herkes gitmiş olucak ama yine de sormuş olayım
seldacım yemiş işte bak ne güzel maşallah güleç yüzlü paşama ....bir daha yiğit yemek yiyor dersem ağzıma vurun emi..
yedi sibelcim yedide öyle ham ham götürmedi.. bir mama kavanozu kadar brokoli bir kavanozda yoğurt yedi.. akşam üstüde meyve püresi yaptım irmikli içine pekmez tahin kattım onuda yedi.. şimdi sızdı yine uyuyor uyansın keçi sütünden muhallebi yapcam ona:)
slm kızlar ay cok fena yogunum
Sizinle konustuktan sonra cafede temizlik yaptım.18:30 da eve geldim.taze fasulye yaptım lahana sarması için iç hazırladım.Eşimin doğum günü yarın ama ben saat 12 yi gecince kutlarım onun için pasta yaptım hediye olarakta mont aldım. Şuanda hem yazıyorum hem ahmeti emziriyorum.Yaprak dökümünü izlerkende lahanamı sararım . kacıyom yarın sabah görüşürüz.cok yorurm yapacak konuvar ama yarına artık neysee byeee kızlar.
pijama partisine varım kızlar...
sibel varım diyyooooo....
ama yaprak dökümünden sonra gelrim..
sıpalrda uyur ohhh muhabbet ederiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?