günaydın...
kimse yok ama ben accık yazayım..neyse evimizdeyiz.insan düzenini arıyo:))
çok yorgunum uyumak istiyorum.ama benim iki kızda cin gibi tabi onlar uyudular.uykularını aldılarya ben.gözümden uyku akıyo.şunlar uyusa diye gözlerine bakıyorum..
neyse ben yazayım bari..
günaydın kızlar.......
günaydın kızlarrrrrrr bu sabah eşim getirdi beni işe erken geldim oyüzden , bugün eşim iş için istanbula gitti seminer varmış İSTANBUL VİAPORT OTEL uzun bır aradan sonra ilk defa ayrı kalıcaz 2 gün gerçi ama alışık olmadığım birşey olduğundan içim bir tuhaf ... Çınarda 2 gündür huzursuz dün gece yıkadık yıkanmak istemedi çok ağladı çırpındı çok tutmadan çıkarttık sudan dişmi çıkartacak anlamadım bir anda huzysuzlandı durmuyor yemek yemiyor anlamadım gitti bugün stress içindeyım...
07papatya+ yaren_h+ selmakerem ozlemzafer
günaydınlarrrrrrrrr
günaydın ilk inciniz hayırlı olsun inci gibi dizilsin bütün dişlerigünaydın herkese merak etme ilaçlar iyi gelir alır kiloları belki kansızlık vardır ona baktırınca için rahatlar en azından kardeşin için hayırlısı olsun valla iyice düşünmeden olmuyor bu işler özlemcim çınarın dişi çıkacaktır merak etme furkanda çok huysuzdu dün ilk dişimiz çıkmış tabi baktırmıyor kıymetlisine artık elle baktım ele batıyor dişimiz
günaydın ilk inciniz hayırlı olsun inci gibi dizilsin bütün dişleri
elletmezde göstermezde :)sağol canım geç geldiye incilerimiz kıymetli göstermiyoruzda kimseye
günaydınngünaydın herkese
aysegul hoşgeldin. buluşma resimlerimize baktınmı? Picasa Web Albums - Özlem karasu - İstanbul Bulu...
bu arada hediye cekilişimizide yaptık. topikte görebilirsin.
ben okudum valla yazdıklarını. bence cok iyi bir konuşma yapmıssın kardeşinle.... sonucuda iyi olacaktır... bu evlilik denen şey zor bisey. hicbir soru işareti olmaması gerek.
ayşegülcüm hoşgeldin cnm
kızlaraına maşalah inş. ilaçda iyi gelir defneye kardeşin içinde hayırlısı olsun cnm
özlemcim çınara diş geliyo olabilkir huysuzluk varsa
günaydın herkese
ayşegül merak etme bu mama iyi gelir alır kiloları belki kansızlık vardır ona baktırınca için rahatlar en azından kardeşin için hayırlısı olsun valla iyice düşünmeden olmuyor bu işler özlemcim çınarın dişi çıkacaktır merak etme furkanda çok huysuzdu dün ilk dişimiz çıkmış tabi baktırmıyor kıymetlisine artık elle baktım ele batıyor dişimiz
günaydın herkese
aysegul hoşgeldin. buluşma resimlerimize baktınmı? Picasa Web Albums - Özlem karasu - İstanbul Bulu...
bu arada hediye cekilişimizide yaptık. topikte görebilirsin.
ben okudum valla yazdıklarını. bence cok iyi bir konuşma yapmıssın kardeşinle.... sonucuda iyi olacaktır... bu evlilik denen şey zor bisey. hicbir soru işareti olmaması gerek.
günaydın cnmgünaydın..
az önce yazmıştım ama gitti
ayşegül hoşgeldin canım evine..kardeşin için de iyi olmuş konuşman..hakkında hayırlısı olsun.defne kuşuma da inş fayda eder de kilo alır azcık..
özlem bu ara geneli böyle cocukların..dün burak da çok mızırdandı,çıksaydı bi şu dişler tamamen hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?