2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bahar da uyuyor şu an...iyiyiz biz de...ben de her an gidebilirim....bu çocukların herşeyi aynı...aynı ay olunca böyle oluyormuş demek...
kimsecikler de yok burada,ben de yatıcam birazdan,yarın akşam yemeğe misafir davet ettim bir de...

günaydın...
kimse yok ama ben accık yazayım..neyse evimizdeyiz.insan düzenini arıyo:))
çok yorgunum uyumak istiyorum.ama benim iki kızda cin gibi tabi onlar uyudular.uykularını aldılarya ben.gözümden uyku akıyo.şunlar uyusa diye gözlerine bakıyorum..
neyse ben yazayım bari..

günaydın ayşegül hoşgeldin, nasıl geçti alanya ziyaretiniz.....

alanyaya neren gittigimi anlatmaştım.ama alanyaya gidence şöyle topluca bi konuşayım dedim.ve kardeşimle konuştum herşey içine siniyormu diye.yani rahatmı anlamında.oda bi kaç kafamda soru işareti var ama onun haricinde çok iyi birisi.efendi terbiyeli.ama neden bi kaç soru işareti olmamalı dedim.içinde accık bi şüphe veya bi soru varsa tanışmamak daha doğru dedim.tanışınca accıkta olsa resmiyete adım atmış oluyorsun.kimse üzülmesin dedim.oda o günü nöbete gitmeşti.ertebi gün geldi abla çok düşündüm heklısın dedi.benim kafamdaki herşey gidene kadar gelmese iyi olacak dedi.ailece kabul ettik.tabi özür diledi seni boşa getirdim diye.hiç olurmu öyle şey bizler ne için varız.iyi ettimde sizleri eş dostu gördüm banada iyi oldu..ha benim yüzümden gelmemiş gibi oluyo ama öyle degil.bizim başımızda annemiz yok bize yol gösterecek kimse yok.onun için büyükleri olarak ablam ben babam falan var tabi abimde.ama kadın olarak iki kişiyiz.az çok bişey dememiz gerekio.hem bu ikinci evliliği olacak iyi düşünmesi gerekiyo.tekrar hüsrana uğramasını istemiyorum.o bizim kıymetlimiz
defneye gelince geldigiminin ertesi günüdoktora götürdüm.doktor bi hafta dolu olmasına rağmen sağolsun aldı bizi.kızları bi öptü sevdi.benim civelek zeynebim sizi çok özledim diye hemen damardan girdi.neyse zeynep maşallah çok iyi.ama bu defne varya bu defne hiiç kilo almamış.ya şok oldum çocugu kaldırıp bi kez daha tarttırdım yanlış olmasın diye ama aynı.7.800 kg..olmazz böyle şey nasıl olurr..o kadar üzüldümkii.boyumuzda 76cm olmuş.ki boyu bile hoşuma gitmedi..resmen mor kesildim.doktora girdik yok ben yorulmdum artık.hiçmi almaz bu çocuk .ben 200gr ları begenmezken onu bile alamamıştık.doktor geniş çaplı bi kan tahlili istedi.yani böbrek.ciger.falan..ama 15 gün sonra çıkıyormuş sonuçlar biz bi hafta sonra gidecegiz dedim.artık maraşta yaptırırız dedim tamam dedi.dedim benim bi arkadaş var onunda kızı zayıf ona doktoru fantomalt önermiş.bizde kulansak ne dersiniz dedim.olur dedi.siz bi kutu alın eger yerse gelin ben bi rapor yazayım.o kadar para ödemiyin dedi(sağolsun).aldık emen.yogurduna kattım.yedi.ertesi günü doktora gidip raporumuzu aldık.hemen tekrar yazdırıp 5 kutumu aldım.allahım inşallah bi işe yarar.tabi bide çok yemiyo zaten o yüzdende kilo almıyo.ne diyeyim sağlık olsun...tabi kan testini yaptırmadan rahat etmeyecegim.
mutlu eden tarafı ise.geldigimiz günün akşamı tesadüf gördüm ellerini bırakarak ayakta durmaya başladı.sık sı yapınca mutlu olduk.bide iki gün öncebaktım bir iki adımladı pat düştü.maşalllah çok sevindik.artık 3-5 adımk atıyo.sonra kendini emekleme pozisyonuna alıyo.gidecegi yere emekleyerek devam ediyo.sabah babasınada marifetini gösterdi kucak öpücükleri aldı.bilmeyiromu bi yandan sevindiriyo.bi yandan üzüyo işte.yavrum boyunu bile doğru dürüst göstermiyo.zayıf oldugu için pek kuş cücüğü gibi duruyo.sanki minyon
valla kızlar başka ne yazacaktım unuttum.çok yorgunum.ah evde kocam olsaydı satırdım uşakları bi uyurdum.ya çok degiy bi saat uyusam yeter baana

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrr bu sabah eşim getirdi beni işe erken geldim oyüzden , bugün eşim iş için istanbula gitti seminer varmış İSTANBUL VİAPORT OTEL uzun bır aradan sonra ilk defa ayrı kalıcaz 2 gün gerçi ama alışık olmadığım birşey olduğundan içim bir tuhaf ... Çınarda 2 gündür huzursuz dün gece yıkadık yıkanmak istemedi çok ağladı çırpındı çok tutmadan çıkarttık sudan dişmi çıkartacak anlamadım bir anda huzysuzlandı durmuyor yemek yemiyor anlamadım gitti bugün stress içindeyım...

günaydın kızlar.......

günaydın canımm.

günaydın..amman bizim defnenin her zamanki hali oldugu için bana artıkın normal geliyo:))
şaka bi yana doktorumuzda diş çıkartacak dedi.bizim bi tene bilem yokta diş(
senin stresin bence eşin gittiya tek kaldım çocuk hasta olursa tek ne yaparım falan olmuş gibi geldi bana.rahat ol kız bişeycik olmaz hem tek başınada evelallah başedersin sen:))

ayşegülcüm hoşgeldin cnm
kızlaraına maşalah inş. ilaçda iyi gelir defneye kardeşin içinde hayırlısı olsun cnm

özlemcim çınara diş geliyo olabilkir huysuzluk varsa

günaydın herkese
ayşegül merak etme bu mama iyi gelir alır kiloları belki kansızlık vardır ona baktırınca için rahatlar en azından kardeşin için hayırlısı olsun valla iyice düşünmeden olmuyor bu işler özlemcim çınarın dişi çıkacaktır merak etme furkanda çok huysuzdu dün ilk dişimiz çıkmış tabi baktırmıyor kıymetlisine artık elle baktım ele batıyor dişimiz

Son düzenleme:
günaydın ilk inciniz hayırlı olsun inci gibi dizilsin bütün dişleri

günaydın herkese

aysegul hoşgeldin. buluşma resimlerimize baktınmı? http://picasaweb.google.com/115402339516568328947/IstanbulBulusmas?locked=true#

bu arada hediye cekilişimizide yaptık. topikte görebilirsin.

ben okudum valla yazdıklarını. bence cok iyi bir konuşma yapmıssın kardeşinle.... sonucuda iyi olacaktır... bu evlilik denen şey zor bisey. hicbir soru işareti olmaması gerek.

günaydın..

az önce yazmıştım ama gitti

ayşegül hoşgeldin canım evine..kardeşin için de iyi olmuş konuşman..hakkında hayırlısı olsun.defne kuşuma da inş fayda eder de kilo alır azcık..

özlem bu ara geneli böyle cocukların..dün burak da çok mızırdandı,çıksaydı bi şu dişler tamamen hayırlısıyla..

sağol canım geç geldiye incilerimiz kıymetli göstermiyoruzda kimseye
elletmezde göstermezde :)

günaydınn

ayşegülcüm hoşgeldin cnm
kızlaraına maşalah inş. ilaçda iyi gelir defneye kardeşin içinde hayırlısı olsun cnm

özlemcim çınara diş geliyo olabilkir huysuzluk varsa

inşallah canım.sağol.

valla bilmiyorum aytencim.umarım işe yarar..bu arada ilk dişiniz çıkmış.maşallah.inciler sağlam olsun inşallah.bide bize gelse şu dişler(

istanbul buluşmasına sabah baktım canım.hipside harika .nede güzel vakit geçirmişsiniz:))
hedyelişmeyi biliyorum bize tuba çıkmış.bizde zeynebe:)).bu arada liste çok güzel olmuş ellerine sağlık..
evet bencede aklında soru kalmamılı.umarım herşey yolunda olur:))

günaydın cnm
benim oğlumda dün çok mızmız mış bu dönemde hepsi öle galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…