2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol hülyacımm.dünürüm yaa bu gelinin deli edecek benisıfır beden bi gelinnin olacak ona göre:)))
ha bu arada ccık okuyayım dedim diyetemi girdim bacım.maşallahhh..bende başlayacagım en kısa zamanda..yahu neler yiyip neler içiyosun az bahsetme olanagın varmı bacım...

günaydın özlemcim bu huysuzluk bizde de var canım muhtemelen dişten huysuzluğu....

07papatya+ yaren_h+ selmakerem ozlemzafer
günaydınlarrrrrrrrr
günaydın esmacım

günaydın canım furkanın incisi hayırlı olsun....

günaydın özlemcim.....

slm kızlar herkeze günaydın
dişi cıkan bebişlerin yeni dişleri hayırlı olsun papatyacım hoşgeldin kardeşin için hakkkında hayırlısı olsun.
Kızlar evi toparlayıp ögle yemegi hazırlıyayım ve oğlusumu doyurayım geliorum .

Günaydın kızlar
dün gece son 3-4 günün en iyi uykusunu uyudu Berkin de bu gece.. demiştim ya kucağımda uyumak istiyo beraber yatıyorduk bir kaç gecedir.. ağlıyordu uyanıp.. dün gece yatağında yattı 2 kere uyandı gece de çok şükür..

ablacım hoşgeldin.. hayırlısı olsun kardeşin için inş.. evlilik kolay iş değil.. ilki de ikincisi de aynı..

hoşbuldukk.inşllah hayırlısı olur bakalım.yahu ben senin ismini unuttumm..çok özürrr:92:

Ayşegül inş.mama iyi gelirde azcık kilo alır selvi boylu kızımız....
sağol selmacım..amaan başlarım onun selvi boyundanaccıkta yesin yesin
yahu didem kullanıyorya sağolsun ondan esinlernerek söyledim zaten.

ay bacımm sağolasınn
kız tosunuma maşallah.inşallah hep devam etsin böyle..

bu arada bana kilo almışsın dedileryahu valla ne aldım ne verdimm.ablam kızdı bu ne hal kızı bi yaşına gelcek sen hala aynı kilodasın.artık verme zamanı geldi dedihaklılar..bende bir kaç gün içinde başlayabilirim diete..çok kilo var üzerimde çookkk

ben çıkıyorum oğlumla kahvaltı yapcaz sonrada evimizi toplayıp anneanneye gitcez bugün daha giremem size iyi muhabbetler

Günaydın hanımlar nasılsınızzz
ayşegül hoşgeldin cnm kaçak burcu nerelerdeee
benimde diyet aynen devam 5 kilocuk gitti daha şimdi yeni diyetisyene başladım dün iyi bir kadıncağız tüyoları paylaşabilirim isteyenleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…