günaydın..
az önce yazmıştım ama gitti
ayşegül hoşgeldin canım evine..kardeşin için de iyi olmuş konuşman..hakkında hayırlısı olsun.defne kuşuma da inş fayda eder de kilo alır azcık..
özlem bu ara geneli böyle cocukların..dün burak da çok mızırdandı,çıksaydı bi şu dişler tamamen hayırlısıyla..
günaydın özlemcim bu huysuzluk bizde de var canım muhtemelen dişten huysuzluğu....günaydın kızlarrrrrrr bu sabah eşim getirdi beni işe erken geldim oyüzden , bugün eşim iş için istanbula gitti seminer varmış İSTANBUL VİAPORT OTEL uzun bır aradan sonra ilk defa ayrı kalıcaz 2 gün gerçi ama alışık olmadığım birşey olduğundan içim bir tuhaf ... Çınarda 2 gündür huzursuz dün gece yıkadık yıkanmak istemedi çok ağladı çırpındı çok tutmadan çıkarttık sudan dişmi çıkartacak anlamadım bir anda huzysuzlandı durmuyor yemek yemiyor anlamadım gitti bugün stress içindeyım...
günaydın esmacım07papatya+ yaren_h+ selmakerem ozlemzafer
günaydınlarrrrrrrrr
günaydın canım furkanın incisi hayırlı olsun....günaydın herkese
ayşegül merak etme bu mama iyi gelir alır kiloları belki kansızlık vardır ona baktırınca için rahatlar en azından kardeşin için hayırlısı olsun valla iyice düşünmeden olmuyor bu işler özlemcim çınarın dişi çıkacaktır merak etme furkanda çok huysuzdu dün ilk dişimiz çıkmış tabi baktırmıyor kıymetlisine artık elle baktım ele batıyor dişimiz
günaydın herkese
aysegul hoşgeldin. buluşma resimlerimize baktınmı? Picasa Web Albums - Özlem karasu - İstanbul Bulu...
bu arada hediye cekilişimizide yaptık. topikte görebilirsin.
ben okudum valla yazdıklarını. bence cok iyi bir konuşma yapmıssın kardeşinle.... sonucuda iyi olacaktır... bu evlilik denen şey zor bisey. hicbir soru işareti olmaması gerek.
slm kızlar herkeze günaydın
dişi cıkan bebişlerin yeni dişleri hayırlı olsun papatyacım hoşgeldin kardeşin için hakkkında hayırlısı olsun.
Kızlar evi toparlayıp ögle yemegi hazırlıyayım ve oğlusumu doyurayım geliorum .
sağol selmacım..amaan başlarım onun selvi boyundanAyşegül inş.mama iyi gelirde azcık kilo alır selvi boylu kızımız....
Günaydın kızlar
dün gece son 3-4 günün en iyi uykusunu uyudu Berkin de bu gece.. demiştim ya kucağımda uyumak istiyo beraber yatıyorduk bir kaç gecedir.. ağlıyordu uyanıp.. dün gece yatağında yattı 2 kere uyandı gece de çok şükür..
ablacım hoşgeldin.. hayırlısı olsun kardeşin için inş.. evlilik kolay iş değil.. ilki de ikincisi de aynı..
günaydın canım furkanın incisi hayırlı olsun....
slm kızlar herkeze günaydın
dişi cıkan bebişlerin yeni dişleri hayırlı olsun papatyacım hoşgeldin kardeşin için hakkkında hayırlısı olsun.
Kızlar evi toparlayıp ögle yemegi hazırlıyayım ve oğlusumu doyurayım geliorum .
valla bilmiyorum aytencim.umarım işe yarar..bu arada ilk dişiniz çıkmış.maşallah.inciler sağlam olsun inşallah.bide bize gelse şu dişler(
teşekkür ederiz teyzeleri darısı incisi olmayanların başına bir an önce çıkartsalarda kurtulsalar yavrucuklar
Günaydın kızlar
ben çıkıyorum oğlumla kahvaltı yapcaz sonrada evimizi toplayıp anneanneye gitcez bugün daha giremem size iyi muhabbetler
Günaydınlarrrr herkese.
geçmişe bakıp geleyim.
günaydın canım furkanın incisi hayırlı olsun....
valla bilmiyorum aytencim.umarım işe yarar..bu arada ilk dişiniz çıkmış.maşallah.inciler sağlam olsun inşallah.bide bize gelse şu dişler(
teşekkür ederiz teyzeleri darısı incisi olmayanların başına bir an önce çıkartsalarda kurtulsalar yavrucuklar
inşallahh..
Günaydın kızlar
günaydınn.
ben çıkıyorum oğlumla kahvaltı yapcaz sonrada evimizi toplayıp anneanneye gitcez bugün daha giremem size iyi muhabbetler
byyy
Günaydın hanımlar nasılsınızzz
ayşegül hoşgeldin cnm kaçak burcu nerelerdeee
benimde diyet aynen devam 5 kilocuk gitti daha şimdi yeni diyetisyene başladım dün iyi bir kadıncağız tüyoları paylaşabilirim isteyenleree
oh oh maşallah.darısı banaa..ben ben istiyorummm..haydi yaz yazzz:)))
Günaydınlarrrr herkese.
geçmişe bakıp geleyim.
günaydınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?