2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defneyi uyuttum.amaa uyuyamaamm.çocuklara çorba yapmalıyım.bide v darmadagınık.şu makineyi çalıştırayım.valiz kalkacak.off çok iş var ayşegül nasıl uyusun..anca bana ya ögleden sonra defne uyurken yada gecee.yine defne izin verirse.gelirim.şu işlere başlayayım.off bi yerden gelirken ev düzenleme işi olmuyomu insanı yoruyo.
hee burcu nirde.bide didemmmm

herkeze selam giremiyorum yaa duru hasta dün sabaha kadar ateşlendi yavrum sabah hemen doktora gittik bademciklri iltahaplanmış bide grip olmuş ilaç verdi inşallah kısa zamanda iyileşir kuzum...

Bu ara bu boğaz enfeksiyonu pek bi meşhur.geçmiş olsun Ebrucuğum antibiotikle 1-2 güne iyi olur.

HAYIRLI OLSUN İNCİNİZ AYTENCİĞİM.GERİSİDE KOLAYCACIK GELSIN İNŞALLAH.
iki kez yazmışım yaa..
AYŞEGÜL HOŞGELDİN CANIM.
KARDEŞİN İÇİN HAYIRLISI OLSUN CANIM .GERÇEKTENDE TANIŞMA OLDUMU CİTTİYET OLACAKTI VE SONRADAN HOŞLANMADIĞI BİRŞEYDE OLSA AİLEM TANIŞTI BİRKERE DİYİP SİNEYE ÇEKECEKTİ.İNŞALLAH KAFADAKİ SORU İŞARTELERİDE DAMAT ADAYI TARAFINDAN ÇÖZÜMLENİR.
YA KANDA FALAN BİRŞEY YOKTUR YEMİYOR İŞTE O YÜZDENDE KİLO ALIMI YAVAŞ.BAK BU VİTAMİN İYİ GELİR İNŞALLAH SEN 1 HAFTADAHA BEKLE O ARADA YEMESİNE BAK İŞTAHI DÜZELİRSE HİÇ YAPTIRMA TAHLİL.2 DAMALA KAN ALDILARDA ELİ MOSMOR OLDU.

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın
baya gitmiş kilo serapçım
Günaydınlarrrr herkese.
geçmişe bakıp geleyim.
günaydınn

ya büyük yazmışımç.kızlar ben sistemi büyük harf ve noktasız kullanıyorum.ing. karakter olmalı o yüzdende caps lock bakmadan hatta bazen ne yazdım diye ekrana bile bakmadan yolluyorum ee ancak yetişiyorumharf hataları cümlü düşükleri göz ardı ediverin artık.

İyiyiz hamdolsun Esmacım Toprakla kavga ettik uyyo şimdi.Emziğini atıyo beşikten öte tarafa..
Sonra bi de istiyo totosuna çarpcam bi tane zor tutuyom kendimi

..................yine iki kez..sielde yok.. gelin garii..

Son düzenleme:
Günaydın demeden dalmışım.

Günaydııın .

Ayşegül 3 gün izinliydim canım artık burdayım malesef

ama evet didemle Zeynep nerde?

Özlem resimlere tekrar baktımda o koca makinenle kızımı ne çok korkutmuşsun sennn.kuzum boncuk boncuk göz yaşı döküyor..

serap hayırlı olsun şekerim. 5 kilo bence süpper,daha ne olsun kız. akapunkturdan diyetisyene mi transfer oldun,ben de diyetisyendeyim.. paylaşalım şekerim diyet listemizi :)

benim listem şöyle;

sabah
2 dilim ince kepek ekmek, 1 kibrit kutusu peynir(ya da bir yumurta),yarım çay bard. süt ya da yoğurt,2 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı bal ya da pekmez ya da reçel
ara öğün
1 porsiyon meyve
öğlen
2 ince dilim kepek ekmeği+1 kase çorba
10 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara öğün
1 porsiyon meyve
akşam
2 dilim ince ekmek + 1 kase çorba
3 köfte büyüklüğünde et ya da tavuk ya da balık
yatmadan 2 saat önce
1 porsiyon meyve
1 bardak süt

NOTLAR:

1 kase çorba + 2 dilim ekmek --> 6 kaşık pilav ya da makarna ile değiştirilebilir.
1 porsiyon meyve demek, avucumuzun içini doldurmayacak kadar meyve, mesela yarım portakal.
kuru meyve de olabilir. incir,kayısı,üzüm,kuru elma gibi meyveler.

öğlen ve akşam değiştirilebilir. mesela öğlen şirkette et çıkmışsa, akşam sebze olmalı. mesela öğlen sebze yedim, akşam da annem sebze yapmış, ertesi 2 öğün et yiyebilirim. önceki günün hakkını :)
şirkette çarşamba kahvaltı çıkıyor, o günde 1 dilim ekmek yerine 1 tane milföy börek yiyeceğim,ama akşam mutlaka sebze olacak.kızartma kesinlikle yasak.
şirkette cuma pide çıkıyor, o günde 1 dilim pide yicem,akşam mutlaka sebze

yasaklar

çaya şeker yerine tatlandırıcı atıyorum.
cola,çikolata,tatlı vs. bildiğiniz şeyler işte yasak.
kızartma,hamur işi yasak !

şimdilik iyi gidiyorum bakalım, cumartesiye kadar 1 kilo vermiş olmam lazım..

valla burcucum haklısın. anlamadım bile durucugun ondan korktugunu... yada belki beni yabancıladı bilmiyorumki, aşacağız aramızdaki engelleri biz yavas yavas duruyla.....

bu arada özlem bizim dorukta oyle. herşeyi atıyor sonra bakıp seyrediyor geri istiyor. sanırım o dönemdeler şu anda. ama biryerde okumuştum. 2-3 kez attıklarında burdamı kalsın istiyorsun canım deyip hic almamak gerekiyormuş. yoksa sonu yokmuş bu alma verme işinin. :))

hee bir de şeker atmadığım sürece, ya da tatlandırıcı ile, sınırsız çay ve bitki çayı içebilirim.
bir de eğer süt 2 bardaktan fazla olursa, light süt olcak.

Son düzenleme:
ya burcu azyında evet yemiyo yedigide avuç kadar zaten.ama işkillenmeyede başladım.neden almıyo bu velet diye.sanırım yaptırmayı düşünüyorum ama dediginde doğru bi hafta kullahnayıp bi torttırayım güzel bi degişiklik olursa bi yaşında yaptırırım kan tahlilerini.sağol bi denem..

İyiyiz hamdolsun Esmacım Toprakla kavga ettik uyyo şimdi.Emziğini atıyo beşikten öte tarafa..
Sonra bi de istiyo totosuna çarpcam bi tane zor tutuyom kendimi

kız accık vur kızben pek severim haşin sevmeyi.benim kız alışık.accık orasına burasına vurarak seviyom

allah razı olsun bacımm.sağolunnn....

ben çay.kahve işini zaten 11 yıldır şekensiz içerim.ebenim derdim tek şey tatlı.tatlıyı bıraktımmı ben tıpır tıpır veririm kioyaz yemek yerim çünkü..
bu arada teşekkürler liste için.kız 200 lira iy vermişsin bacım ben kocaya 200 liraya diyetisene gidcem desem bana ben şişmanlardan hoşlanırıl boşver gitme der kesin
zeynep zamanında diyetistene 50 lira vermiştim.şimdi bayagı pahalanmış yaa

Evet canım bende almıyorum emziksiz uyudu mesela..Çok aramıyo zaten emziği de..
Sinir oluyom adamı kek yerine koyup bi de sırıtıyo atıyo bazen şarteller
İlk dikkat çekme çalışmaları..Daha neler görcez kim bilir bu numaratörlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…