herkeze selam giremiyorum yaa duru hasta dün sabaha kadar ateşlendi yavrum sabah hemen doktora gittik bademciklri iltahaplanmış bide grip olmuş ilaç verdi inşallah kısa zamanda iyileşir kuzum...
günaydın herkese
ayşegül merak etme bu mama iyi gelir alır kiloları belki kansızlık vardır ona baktırınca için rahatlar en azından kardeşin için hayırlısı olsun valla iyice düşünmeden olmuyor bu işler özlemcim çınarın dişi çıkacaktır merak etme furkanda çok huysuzdu dün ilk dişimiz çıkmış tabi baktırmıyor kıymetlisine artık elle baktım ele batıyor dişimiz
AYŞEGÜL HOŞGELDİN CANIM.iki kez yazmışım yaa..
Günaydın hanımlar nasılsınızzz
ayşegül hoşgeldin cnm kaçak burcu nerelerdeee
benimde diyet aynen devam 5 kilocuk gitti daha şimdi yeni diyetisyene başladım dün iyi bir kadıncağız tüyoları paylaşabilirim isteyenleree
günaydınnGünaydınlarrrr herkese.
geçmişe bakıp geleyim.
ya burcu azyında evet yemiyo yedigide avuç kadar zaten.ama işkillenmeyede başladım.neden almıyo bu velet diye.sanırım yaptırmayı düşünüyorum ama dediginde doğru bi hafta kullahnayıp bi torttırayım güzel bi degişiklik olursa bi yaşında yaptırırım kan tahlilerini.sağol bi denem..Bu ara bu boğaz enfeksiyonu pek bi meşhur.geçmiş olsun Ebrucuğum antibiotikle 1-2 güne iyi olur.
HAYIRLI OLSUN İNCİNİZ AYTENCİĞİM.GERİSİDE KOLAYCACIK GELSIN İNŞALLAH.
AYŞEGÜL HOŞGELDİN CANIM.
KARDEŞİN İÇİN HAYIRLISI OLSUN CANIM .GERÇEKTENDE TANIŞMA OLDUMU CİTTİYET OLACAKTI VE SONRADAN HOŞLANMADIĞI BİRŞEYDE OLSA AİLEM TANIŞTI BİRKERE DİYİP SİNEYE ÇEKECEKTİ.İNŞALLAH KAFADAKİ SORU İŞARTELERİDE DAMAT ADAYI TARAFINDAN ÇÖZÜMLENİR.
YA KANDA FALAN BİRŞEY YOKTUR YEMİYOR İŞTE O YÜZDENDE KİLO ALIMI YAVAŞ.BAK BU VİTAMİN İYİ GELİR İNŞALLAH SEN 1 HAFTADAHA BEKLE O ARADA YEMESİNE BAK İŞTAHI DÜZELİRSE HİÇ YAPTIRMA TAHLİL.2 DAMALA KAN ALDILARDA ELİ MOSMOR OLDU.
İyiyiz hamdolsun Esmacım Toprakla kavga ettikuyyo şimdi.Emziğini atıyo beşikten öte tarafa..
Sonra bi de istiyo totosuna çarpcam bi tane zor tutuyom kendimi
serap hayırlı olsun şekerim. 5 kilo bence süpper,daha ne olsun kız. akapunkturdan diyetisyene mi transfer oldun,ben de diyetisyendeyim.. paylaşalım şekerim diyet listemizi :)
benim listem şöyle;
sabah
2 dilim ince kepek ekmek, 1 kibrit kutusu peynir(ya da bir yumurta),yarım çay bard. süt ya da yoğurt,2 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı bal ya da pekmez ya da reçel
ara öğün
1 porsiyon meyve
öğlen
2 ince dilim kepek ekmeği+1 kase çorba
10 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara öğün
1 porsiyon meyve
akşam
2 dilim ince ekmek + 1 kase çorba
3 köfte büyüklüğünde et ya da tavuk ya da balık
yatmadan 2 saat önce
1 porsiyon meyve
1 bardak süt
NOTLAR:
1 kase çorba + 2 dilim ekmek --> 6 kaşık pilav ya da makarna ile değiştirilebilir.
1 porsiyon meyve demek, avucumuzun içini doldurmayacak kadar meyve, mesela yarım portakal.
kuru meyve de olabilir. incir,kayısı,üzüm,kuru elma gibi meyveler.
öğlen ve akşam değiştirilebilir. mesela öğlen şirkette et çıkmışsa, akşam sebze olmalı. mesela öğlen sebze yedim, akşam da annem sebze yapmış, ertesi 2 öğün et yiyebilirim. önceki günün hakkını :)
şirkette çarşamba kahvaltı çıkıyor, o günde 1 dilim ekmek yerine 1 tane milföy börek yiyeceğim,ama akşam mutlaka sebze olacak.kızartma kesinlikle yasak.
şirkette cuma pide çıkıyor, o günde 1 dilim pide yicem,akşam mutlaka sebze
yasaklar
çaya şeker yerine tatlandırıcı atıyorum.
cola,çikolata,tatlı vs. bildiğiniz şeyler işte yasak.
kızartma,hamur işi yasak !
şimdilik iyi gidiyorum bakalım, cumartesiye kadar 1 kilo vermiş olmam lazım..
valla burcucum haklısın. anlamadım bile durucugun ondan korktugunu... yada belki beni yabancıladı bilmiyorumki, aşacağız aramızdaki engelleri biz yavas yavas duruyla.....
bu arada özlem bizim dorukta oyle. herşeyi atıyor sonra bakıp seyrediyor geri istiyor. sanırım o dönemdeler şu anda. ama biryerde okumuştum. 2-3 kez attıklarında burdamı kalsın istiyorsun canım deyip hic almamak gerekiyormuş. yoksa sonu yokmuş bu alma verme işinin. :))
annesi kızma napsın youn yapıyo annesine kardeşi büyüyünce brlikte oynarlar artıkİyiyiz hamdolsun Esmacım Toprakla kavga ettikuyyo şimdi.Emziğini atıyo beşikten öte tarafa..
Sonra bi de istiyo totosuna çarpcam bi tane zor tutuyom kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?