sağol özlemcim bende iyiyim canım..Günaydın hoşgeldiniz kızlar..Hamdolsun Selmacım sen nasılsın?
kolay gelsin fazla yorma kendini ....Toprak uyurken iş yapmam lazım..Görüşürük kızlar
ben çay.kahve işini zaten 11 yıldır şekensiz içerim.ebenim derdim tek şey tatlı.tatlıyı bıraktımmı ben tıpır tıpır veririm kioyaz yemek yerim çünkü..
bu arada teşekkürler liste için.kız 200 lira iy vermişsin bacım ben kocaya 200 liraya diyetisene gidcem desem bana ben şişmanlardan hoşlanırıl boşver gitme der kesin
zeynep zamanında diyetistene 50 lira vermiştim.şimdi bayagı pahalanmış yaa
ben çay.kahve işini zaten 11 yıldır şekensiz içerim.ebenim derdim tek şey tatlı.tatlıyı bıraktımmı ben tıpır tıpır veririm kioyaz yemek yerim çünkü..
bu arada teşekkürler liste için.kız 200 lira iy vermişsin bacım ben kocaya 200 liraya diyetisene gidcem desem bana ben şişmanlardan hoşlanırıl boşver gitme der kesin
zeynep zamanında diyetistene 50 lira vermiştim.şimdi bayagı pahalanmış yaa
Günaydın demeden dalmışım.
Günaydııın .
Ayşegül 3 gün izinliydim canım artık burdayım malesef
ama evet didemle Zeynep nerde?
Özlem resimlere tekrar baktımda o koca makinenle kızımı ne çok korkutmuşsun sennn.kuzum boncuk boncuk göz yaşı döküyor..
Gitcem diyom gidemiyom
Burcudamı diyette kıs..Valla resimlerde gözüme zayıf gözüktün kıs Burcu..Bi de atıp tutuyon göbek öyle kaldı falan diyon..
Bi de düğünü anlattın mı sen? Anlatmışındırda kesin ben görmedim..Nasıl geçti desem?
kızlar be
nim zeynepten kalan diyet listem hala duruyo bende yazayım.sözde onu uygulayacaktım.hem kaç kalorilik bi diyek uyguluyorsunuz.benimki 1600 cal.idi.ben 4 ayda 17 kilo vermiştim.bende yazayım..
ne burcusu kız,o da mı başlamış diyete..hatlar mı karıştı yoksa :)
burak da öyle, 40 kere atsa usanmıcak..
Gitcem diyom gidemiyom
Burcudamı diyette kıs..Valla resimlerde gözüme zayıf gözüktün kıs Burcu..Bi de atıp tutuyon göbek öyle kaldı falan diyon..
Bi de düğünü anlattın mı sen? Anlatmışındırda kesin ben görmedim..Nasıl geçti desem?
kızlar ben oğluma oyun parkı almayı düşünüyorum park yatak beşiği şimdi altkatta kaynanamda artık görümceme vermiyorumya bakması için yani eşim vardiyalı çalıştığı sürece kaynanamla ikisii bakıcak demiştim.park yatakta bırakıyoruz kendi kendine oynuyo bazen ama evede lazım bi aşağı bi yukarı indirmek istemiyorum sizce bi tane alsam gereksizmi olur karışık yazdım biraz ama şunu beğendim
Chicco Open Sea Oyun Park - Friends ***ok Fiyat*** Avantajl runler.Com I Bebek rnleri,Chicco,Bebe dor,Kraft,Nuk,Babymax,ift kaplan,yeni inci,kom
kızlar ben oğluma oyun parkı almayı düşünüyorum park yatak beşiği şimdi altkatta kaynanamda artık görümceme vermiyorumya bakması için yani eşim vardiyalı çalıştığı sürece kaynanamla ikisii bakıcak demiştim.park yatakta bırakıyoruz kendi kendine oynuyo bazen ama evede lazım bi aşağı bi yukarı indirmek istemiyorum sizce bi tane alsam gereksizmi olur karışık yazdım biraz ama şunu beğendim
Chicco Open Sea Oyun Park - Friends ***ok Fiyat*** Avantajl runler.Com I Bebek rnleri,Chicco,Bebe dor,Kraft,Nuk,Babymax,ift kaplan,yeni inci,kom
kahvaltı 07:30
1 dilim light labne peyniri (limonlu.maydonoz.dereoto roka domates salatalık)
1 sb şekersiz light süt
1 ince dilim ekmek(yulaf tam buğday yada çavdar olabilir)
haftada 3-4 kes haşlanmış yumurta baharatlanmış kimyon pul biber
ara öğün 09:30
1 dilim ekmek veya 1-2 galeta
1 adet light karper peynir
2-3 adet kt-ru kayısı yada 1 adet incir
yeşilçay kabuk tarçınlı 3-4 kez
öğle 12:30
1 kepçe çorba+1 dilim ekmek veya3-4 yk pilav makarna
3-4 yumurta büyüklünde et kızarmamış
bol salata elma sirkeli nar ekşili limonlu
1 sb light yoğurt 1 çay kaşığı çörek otu
ara öğün 15:30-17:00
2 porsiyon meyve
rezene çayı şekersiz çubuk tarçınlı
2 adet burçak bisküvi yada petibör bisküvi
akşam 19:30
6-8 yk sebze yemeği yarım kg sebze 1 y.k sıvı yağ ile olucak
1 sb light yoğurt 1 tatlı kaşığı dereotu
bol salata elma sirkeli nar ekşili
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün 21:30
2 porsiyon meyve
mate çayı kabuk tarçınlı
30dk spor 15 dk mekik 15 dk stepper
günlük 13-14 bardak su fazlası ödem yapıyomuş kızlar
akşamla öğlenin yeri değişebilir
1 ortaboy patates 1 dilim ekmek yerine
2 y.k kaşığı mısır 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş
yumurta yenen günlerde beyaz et tercih edilmeliymiş kızlar
kızlar şimdi kızmayın ama bisey dicem size... ben doğumdan beri hiçbirşey yapmadan 16 kg. verdim. lisedeki kilomdayım yani....
ben emzirmenin verdirdiğini düşünüyorum. bide çok iştahlı değilim tabi. yemek yemeğe fırsatta bulamıyorum zaten. 7,5 ay evde kaldım oğlumla. eger hemen işe başlasaydımda veremezdim cünkü işyerinde baya düzenli yemek yiyor insan. inşallah emzirme bitince almam geri bu kiloları....
yaz serap yaz..
valla gitti 200 lira ayşegül bağıra bağıra..benim koca da ben çok dırdır edince, pes etti, ben seni böyle de seviyorum falan ayaklarını yapmaz mı yaptı elbette...ben de diyorum ee güzel olmanın bir bedeli var :)
şaka bir yana, ben gitmeseydim,veremeyecektim kilo..emzirmeyi bırakalı ne kadar zaman oldu, sadece 2 kilo gitti ondan sonra. şimdi giden paranın hatrına tutuyorum boğazımı.
benim bu liste, kan değerlerime ve beslenme alışkanlığıma göre hazırlandı.şirkette ve evde neler yediklerime göre. mesela süt sabah ve akşam. çünkü dedim ben yatmadan süt içiyorum mutlaka..
bir de benim kaslarım zayıfmış, yağ malum bölgelerde fazlaca çıktı :) 10 kilo yağ gitmesi lazım, 3 kilo kas gelmesi lazım..
liste gayet basit bence, herkes yapabilir, ilk 2 gün zorlanıyor insan ama sonra alışıyor...ben,ablam ve ablamın oğlu diyetteyiz şu anda :)
hee bir de günlük mutlaka 15 dk spor. 15 dk ile başladık ilk hafta. 15 dk yürüyüş ya da ip atlama ya da belde halka çevirme(bi adı vardı ama unuttum :))
kızlar şimdi kızmayın ama bisey dicem size... Ben doğumdan beri hiçbirşey yapmadan 16 kg. Verdim. Lisedeki kilomdayım yani....
Ben emzirmenin verdirdiğini düşünüyorum. Bide çok iştahlı değilim tabi. Yemek yemeğe fırsatta bulamıyorum zaten. 7,5 ay evde kaldım oğlumla. Eger hemen işe başlasaydımda veremezdim cünkü işyerinde baya düzenli yemek yiyor insan. Inşallah emzirme bitince almam geri bu kiloları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?