2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hoşgeldiniz kızlar..Hamdolsun Selmacım sen nasılsın?
sağol özlemcim bende iyiyim canım..

Toprak uyurken iş yapmam lazım..Görüşürük kızlar
kolay gelsin fazla yorma kendini ....

tatlıdan vazgeçemeyenlerden biride benim maalesef özelliklede sütlü tatlılardan :78:

Gitcem diyom gidemiyom
Burcudamı diyette kıs..Valla resimlerde gözüme zayıf gözüktün kıs Burcu..Bi de atıp tutuyon göbek öyle kaldı falan diyon..
Bi de düğünü anlattın mı sen? Anlatmışındırda kesin ben görmedim..Nasıl geçti desem?

kızlar be
nim zeynepten kalan diyet listem hala duruyo bende yazayım.sözde onu uygulayacaktım.hem kaç kalorilik bi diyek uyguluyorsunuz.benimki 1600 cal.idi.ben 4 ayda 17 kilo vermiştim.bende yazayım..

ayşegül koptum kız

kızlar be
nim zeynepten kalan diyet listem hala duruyo bende yazayım.sözde onu uygulayacaktım.hem kaç kalorilik bi diyek uyguluyorsunuz.benimki 1600 cal.idi.ben 4 ayda 17 kilo vermiştim.bende yazayım..

günaydın burcu ......

[/QUOTE]
özlemcim zayıf canım zayıf, bakma öyle kiloluyum dediğine ....

kızlar be

4 ayda 17 kilomu ben 5-6 kiloyada razıyım ya

sabah
2 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
sögüş
şekersiz çay
ara
2 porsiyon meyve
ögle
2 köfte kadar ızgara et(veya haşlama tavuk)
4 yemek kaşığı piriç pilavıveya makarna
2 dilim ekmek
yağsız zalata(ne kadar yemek istersen serbest)
1 kase yogurt
ara
2 porsiyon meyve
akşam
8 yemek kaşığı sebze yemeği(etsiz)
1 kase çorba
2 dilim ekmek
salata,
1 kase yoğurt
ara
2 porsiyon meyve veya 1 bardak ılık süt

kızlar ben oğluma oyun parkı almayı düşünüyorum park yatak beşiği şimdi altkatta kaynanamda artık görümceme vermiyorumya bakması için yani eşim vardiyalı çalıştığı sürece kaynanamla ikisii bakıcak demiştim.park yatakta bırakıyoruz kendi kendine oynuyo bazen ama evede lazım bi aşağı bi yukarı indirmek istemiyorum sizce bi tane alsam gereksizmi olur karışık yazdım biraz ama şunu beğendim
Chicco Open Sea Oyun Park - Friends ***ok Fiyat*** Avantajl runler.Com I Bebek rnleri,Chicco,Bebe dor,Kraft,Nuk,Babymax,ift kaplan,yeni inci,kom

kahvaltı 07:30
1 dilim light labne peyniri (limonlu.maydonoz.dereoto roka domates salatalık)
1 sb şekersiz light süt
1 ince dilim ekmek(yulaf tam buğday yada çavdar olabilir)
haftada 3-4 kes haşlanmış yumurta baharatlanmış kimyon pul biber

ara öğün 09:30
1 dilim ekmek veya 1-2 galeta
1 adet light karper peynir
2-3 adet kt-ru kayısı yada 1 adet incir
yeşilçay kabuk tarçınlı 3-4 kez

öğle 12:30
1 kepçe çorba+1 dilim ekmek veya3-4 yk pilav makarna
3-4 yumurta büyüklünde et kızarmamış
bol salata elma sirkeli nar ekşili limonlu
1 sb light yoğurt 1 çay kaşığı çörek otu

ara öğün 15:30-17:00
2 porsiyon meyve
rezene çayı şekersiz çubuk tarçınlı
2 adet burçak bisküvi yada petibör bisküvi

akşam 19:30
6-8 yk sebze yemeği yarım kg sebze 1 y.k sıvı yağ ile olucak
1 sb light yoğurt 1 tatlı kaşığı dereotu
bol salata elma sirkeli nar ekşili
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün 21:30
2 porsiyon meyve
mate çayı kabuk tarçınlı

30dk spor 15 dk mekik 15 dk stepper

günlük 13-14 bardak su fazlası ödem yapıyomuş kızlar
akşamla öğlenin yeri değişebilir
1 ortaboy patates 1 dilim ekmek yerine
2 y.k kaşığı mısır 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş
yumurta yenen günlerde beyaz et tercih edilmeliymiş kızlar

kızlar şimdi kızmayın ama bisey dicem size... ben doğumdan beri hiçbirşey yapmadan 16 kg. verdim. lisedeki kilomdayım yani....

ben emzirmenin verdirdiğini düşünüyorum. bide çok iştahlı değilim tabi. yemek yemeğe fırsatta bulamıyorum zaten. 7,5 ay evde kaldım oğlumla. eger hemen işe başlasaydımda veremezdim cünkü işyerinde baya düzenli yemek yiyor insan. inşallah emzirme bitince almam geri bu kiloları....

yaz serap yaz..

valla gitti 200 lira ayşegül bağıra bağıra..benim koca da ben çok dırdır edince, pes etti, ben seni böyle de seviyorum falan ayaklarını yapmaz mı yaptı elbette...ben de diyorum ee güzel olmanın bir bedeli var :)
şaka bir yana, ben gitmeseydim,veremeyecektim kilo..emzirmeyi bırakalı ne kadar zaman oldu, sadece 2 kilo gitti ondan sonra. şimdi giden paranın hatrına tutuyorum boğazımı.
benim bu liste, kan değerlerime ve beslenme alışkanlığıma göre hazırlandı.şirkette ve evde neler yediklerime göre. mesela süt sabah ve akşam. çünkü dedim ben yatmadan süt içiyorum mutlaka..
bir de benim kaslarım zayıfmış, yağ malum bölgelerde fazlaca çıktı :) 10 kilo yağ gitmesi lazım, 3 kilo kas gelmesi lazım..

liste gayet basit bence, herkes yapabilir, ilk 2 gün zorlanıyor insan ama sonra alışıyor...ben,ablam ve ablamın oğlu diyetteyiz şu anda :)
hee bir de günlük mutlaka 15 dk spor. 15 dk ile başladık ilk hafta. 15 dk yürüyüş ya da ip atlama ya da belde halka çevirme(bi adı vardı ama unuttum :))

ne burcusu kız,o da mı başlamış diyete..hatlar mı karıştı yoksa :)

burak da öyle, 40 kere atsa usanmıcak..

yok yok ben diyette değilim şuan elimde bol sütlü nescafe var disemmm.

Yok canım diyette değilim ben ama veremm gereken en az 7-8 kilom var.bakma üstten zayıf gözüküyorum ama basen ve bacaklar almış başını gidiyor.hiçbirşeyim olmuyor.aslında yapsam iyi olacak ama üşeniyorum salata alsam ofiste çok rahat hazırlarım.yemek için burda ev yemekleri yapan biryer var isteyene sırf zeytinyağlı menüsü bile var ama bi hırs gelemedi işte.

Toprak beyin marifetlerinide okuyorum.emzik fırlatma hepsinde var benim zilli birde yer bulmuş.yatak başımımdaki cam kırılmıştı komple bi tarafını çıkattık , birde ordan arkaya atıyor almam abartısız 5 dk sürüyor.yıka getir durup beni izliyor birde bak nasıl uğraştırıyorum der gibi.

Son düzenleme:

esmacım bencede gerek yok canım yürümeye başlayacaklar onun içinde durmaz artık ama yinede sen bilirsin....

bence alma esma.artık büyüdüler bi yerde durmuyorarki.çıkıp gezmek isteyecek.o anca emeklemeden alınacak bi şey benceeeee..berin kız durmaz gezevek.özgür olacak.bence alma derimm.tabiki sen bilinsin
.

teşekkürlerrrr..

zeynepcim ençe bünye ile alakalı bişey.ilk dogumunda bende 4 ayda 17 kilo verdim ama nasıl bi deyik biliyormusun.3 gün yemiyordun 4.günü her tatlıyı yiyip dayanamıyordum.inan öyle geçti diyetim.sanırım bünyem alışık olmadığı için kiloya kolay verdim.ama bu biraz zor olacak gibi duruyo.bende emziriyorum hemde full.ama tatlıyı yedigim sürece vermeyecegim kiloyu biliyorum.ayrıca çokta iştahlı birisiyimdir.bende hiz kilolu olmadım.herkes yiyipte nasıl kio almıyorsun derlerdi al sana kilo işte(

haklısın yaa.bende bi kaç güne kadar başlayacagım inşallahh..ama emiyo ya dayanamıyordum.ama yeteri kadar büyüdü bence.zamanı geldi.

benim diyetim 1400 kalori..her öğünde de yağsız salata var, onu yazmayı unutmuşum..4 ayda 17 kilo süper ya...benden de dediğim gibi 2 ayda 10 kilo yağ gitse, 3 kilo kas gelse tam süper olacak :)

özlem ne güzel. yapıyla alakalı bence. çünkü emzirdiğim dönemde ben gayet çok emziriyordum, 6 ay sadece emzirdim..ama çok da acıkıyordum ve yiyordum tabi :) yemeyince süt olmuyordu çünkü..

gerçi benim doğumdan kalan 3 kilo fazlam var, diğerleri zaten doğumdan öncede fazlalık olanlar...

kız niye kızalım bence o senin bünyenden kaynaklanıyor derinde çok emen bir bebekti ve 9 ay evdeydim bizim evde yememek mümkün olmuyoki özlemcim ben emzirme döneminde çok aldım keşke verebilsem 17 kiloo

yaww yeke yapacagım burdayım hala..defnede uyuyo..kız çocutlara bi çorba bari yapayımm.kendimizden geçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…