Kızlar yeşil çay süper kilo verdiriyo haberiniz olsun benim listemde 1600kalorilik
Serap senin toplamda mı 5 kilo gitti ay ben ona bile razıyım yaa.aslında elma kuron bende güzel iştah kapattı alsam mı yine.akşamları yemeği kessem gidecekte aslında.
Özlem bende evde hiçbirşey yiyemem hele tek ağzımda büyür lokmalar bende annemlere git gelden yiyorumda yiyorum.bizimkiler möübarek baskül ailesi zaten bende katıldım kadro tam oldu.ayy şu listelerinizden çalıcam valla denesemmiki ne kaybedicem en fazla 200 gr yağım gider onuda kaybetmeye razıyım.
ayşegül 4 ay 17 kilomu nasıl bir diyet o öyle.ayy 55 olsam ne güzel olur ama ayy diyeti bozuyorum azim geldi bana diyet yapıcam.
ya kızlar yaa ağlamak istiyorumm.hani 20 kişi misafir çağırmıştımda 3 firari 17 kişi geldi demiştim.yaa şimdi komşu geldi perşembeye müsaitsen gelecegiz diyo.dedim kaç kişi.kim gelecek.daha gelmeyen varmış bana bi 10 kişi oluruz herhalde ben bi ögreneyim dedi.yaa benim itmedimi misafirimbzaten stresle agırladım iki çocukla yapılınmı bu bana
aaa yeni geldim musait deilim deseydin ayşegül yaa Allah Allah bu ne yaaa
cnm valla hiç bidaha ses çıkarma musatim gelin felan demededim zaten ben yeni geldim dedim.sen işte ne zaman müsait olursan diyo yaaa..bunda iki velet var gelen gelmiş gelmeyende gelmez demiyorlarda.sanki iki çift laf etset içim yanmayacakta.gelin kendi yanındakiyle konuşup yiyip içip gidiyorlar.sen bi dakka oturmuyorsun işte böye bi ziyaret
canım iki katlıda akşam eşimle taşırızda yukarı sabah ben inidiremem o yüzden yer yatağı yapıcam artık en mantıklısı o olucak sonra güzel bir genç odası alırım kuzumaEsma kendi evine zaten geç saatte geliyorsun.yemekye eve gir derken yine saat 7-8 oluyordur.Sen emire bi yer yatağı yap senin evde yer yatağında yatsın.yazık ne alıcan 2-3 ay için , sonra zaten durmaz onun içinde.yazık alma idare et.yada aşağı yukarı taşı kaç katkı altı üstü.ben koca çoçuğu elimde eşyaları 1 sıkak taşıyorum.idare et .sonra koyacak kaldıracak yerde bulunmuyor.
Ayşegül okudum diyetini ayy bende yarın diyete giriyorum.en azından bi 5 kilo versem onada razıyım.yoksa bana çok daha pahalıya gelecek gardrop yenileme daha pahalı.
kız babasını özlüyordur yavru cakyettim gari kızlar geçmişi okuyup ancak geldim ben 4 haftadır aynı kilodayım ama bu ara herşeyi bıraktım sizi okuyunca banada hırs geldi gidip öğlen yürüyeyim bari benim kızda bu hafta iştahsız niyeyuse resmen kavga ediyoruz üstteki dişlerde bir türlü çıkamadı 2 gecedirde huy etti babamız gelince sesini duyup kalkıyor baba baba diye bağırıyor oda alıyor ondan sonra ver elini gece 12 bu raralar babamız geç geliyor göremiyor özlüyor sanırım sabahlarıda arkasından çok ağlıyor
ayşegülüm hoş geldin kardeşinle konuşmakla iyi etmişsin inşallah hakkında hayırlısı olur defneyede inşallah fantomalt yarar bizimki yiyorda noluyor yine kilo almıyor anlamadım gitti bu ay neslihan hanım bize gelmeyin dedi onun yerine geçen akşam aile hekimimiz aradı çok şaşırdım pzt ona götürücem adamcağız gelin tanışalım dedi hasta başına para alacaklar ya nasıl takip ediyorlar hastalarını
aynen katılıyorummaysegül bence sen deki kadınlara. ben size haber veririm müsait olunca de. ondan sonrada boşver salla gitsin. cocuklardan vakit yok dersin görüncede.
canım haklısın park yatak zamanları geçti idare edicem artık zaten eşim gececi çalışında yanıma alıyorumesma oyun parkı gercekten cok pratik olabiliyor. ama sen kendi evine alma bence. babası ilgilensin canım parka koymakla cocukmu bakmış olacak. parana yazık. zaten artık yürüyecekler hic durmak istemicek park yatakta. ama yatağı yok hic diyorsanda o zaman biraz daha bekle cocuga güzel bir yatak alırsın. park yatak zamanları geçti artık bunların nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?