2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bi çıktığımda alayım.

hadi başla bakalım.banada gaz gelmeye başladı

selmaya günaydın demedim.ayrı ayrımı diyon diyeceksiniz yoklta Sağolsun Selmacığım girince hemen günaydın der.

Didem bencede babasını özlüyor canım.ondan tetikte yatıyordurda fısıltısını bile duyar.
Esma evet idare et sonra 1,5 yaşında bile alırsın genç odası ne olacak iner artık kendiliğinden düşmez de.bak eşinin vardıya dönmeside süper olmuş hem için rahat değildi görümcen bakınca senin için sevindim valla.

ben bide extra gel aldım yine gelicek birazdan bu sefer büyük boyı onnda faydasını gördüm kızlar

yapma yaaa.bende alır belki diye ümitleniyordum.senin kız almadıysa benimhi hepten almız.seninki az çok yiyo bari.benim kız bide hem yemiyo hem almıyo.off off.
ya aynen defnede öyle baba eve gelence atıyo adamın üstüne kendini taa yatana kadar.sanırım onları akşamdan akşama gördüklerdi için özlüyorlar:))

aysegül bence sen deki kadınlara. ben size haber veririm müsait olunca de. ondan sonrada boşver salla gitsin. cocuklardan vakit yok dersin görüncede.

kızlar dedim zaten müsait olunca söylerim dedim.ama eşimi aradım çagırmak lağzım diyoı.malum azcık onuda ilgilendiriyo.hep iş arkadaşlarının karıları.şimdi çagırmazsam dedikodu oyur çagırmadı diye.
kiim onlarmı kek börek getirecek..yaa çok beklmirim onladda öyle düşünce nerdeee..yok anam getirmezler.geterselerdi ilk başta getirirlerdi..ben atlatacagıma şimdiden stres oldum en iyisi çagırıp kurtulmak.aklımda kalacagına kutrulayım.
ama yinre aynı şeye başla salıdan basta börek yap.ev temizle.kızcelere uyut onlar gelmeden.amaannn..

slm derim ve ömür kıpırdanmaya başlar kaçarım..

hoşgeldin..byby.

kızlr ben çıkıyorum yemek hazırlıcam öptüm

byyy

evet bende başlıyorum bugünkü kahveyi görmezden geleyim.sabahta börek yemiştim . nerden başlarsam kar.tamam tamam başladım artık diyetteyim.öğlen bi tartı bulsamda tartılsam kaç kilo ile başladım diye.

defneni çorasını yaptım.tel şehriyeliri ayrı bi yende haşladımsebze çorbasını berdından geçirdinm.şehriyeleri üstüne atıp kaynattım.bakalım şehriyeliri iyoekmi.ayrıyeten emkem doyrayacagım.blerdırdan geçirmeyeceim.yemezse zaten iç yemiyo en azından ben ara ara deneyeyim.
bide dolma yaptım.bize.cacık.şimdi bide çorba yapayım kendinimez.yetervalla çok yorgunum.aslında eşim yapma bişey atıştıraım dedi aama evde çocuk olunca olmuyo işte.bi sıcak bişey illaki olacak..

ya kızlar sizdedemi öyle.mesaj zor gidiyo.gitmedi sanıp bi daha basıyorum bu sefer iki kez gitmiş oluyo.yaa amma zor olduu..

Son düzenleme:
günaydınlar herkeseee yine kilo konusu açılmış kilo vermek isteyene keremiş göndereyim 1 haftada 10 kilo garanti denemesi bedava

snada havvayı yollasak seldanın yiğite de o gün güzel yedirdi bak şimdi yiyiormuş kuzum olmadı sen kap kızları gel buraya

Selam kizlar............
Bol bol diyet muhabettleri geçmis yine bakiyorumda herkezde bi azim, diyetler baslamis
Valla ben ise baslayali bir ay oldu ve bu bir ay içinde tam 3 kilo verdim dahada vericem insallah yediklerimede dikkat ediyorum
bakalim :79:

kızlar selam. evde degılım babanemdeyım. o yuzden cok gıremıyorum.
dun doktora gıttık kontrole. ıpek 9.436 gr cıktı. küsüratı attı doktor 9.400 dedı. 2 dişi geldi üstten. pek iştahı da yok bu ara. 400 gr almış bu ay. iyi bizim için.
boyu da 3 cm uzamış 75 cm olmuş.
gelecek ay gelmeyin dedi,yaşında aşıya gidicez.
kuzucuk hala aynı 3-4 metre yürüyor. baya baya hareketli artık...

ayşegül bana bilgilerini özelden yollasana canım ya. pek giremiyorum bu aralar.

bu arada uykusuzlugu ıcıcn neslıhan hanım atarax yazdı. 15 gun full ver sonra gun aşırı-3 gunde bi-4 gunde bı olarak yavaşça kes dedi.
pek istemiyorum ama dün gece uyumayınca bi deniyim dedim.
işe yaradımı sizce?
HAYIR!
yine mızır mızırdı... ne zaman duzelıcek dıyorum doktora,bazı bebekler uykuyu sevmez cok bısey bekleme dıyo...
offf

ipeği uyku bozar zeynep bunu kabul et artık çocuğaDA habire ialç verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…