2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu kız rejim falan yapma cirlop gibisin maşallah daha ne olsun sen boylu poslusun zayıflarsan iyi durmaz dur bi maşallah diyim nazar falan etmiyim seni

Masallah Ipege kiloda almis boyuda uzamis bide pitik pitik geziyomus oh afferim kuzucuga

zeynepcim babaannen nasıl oldu sonuçları aldınız mı?

ipeğe de maşallah
canım maalesef akciğer kanseri. baya ilerlemiş. hiçbişey yapılamıyor yaştan dolayı. doktor da en fazla 6 ay dayanır demiş... bilmiorum canım bakalım allah büyük...
ipeği uyku bozar zeynep bunu kabul et artık çocuğaDA habire ialç verme
didem ama uyyuması lzım ya. ben dayanamıyorum artık. uykusuzluk mahvetti beni. sinirlerim geriliyo artık.
bi denedim bi işe yaramadı daha da vermicem zaten işe yaramıyo...

didem 18 aralık saat 11 senin icinde uygunmu? sabah erken gelsek. Bitek esra biraz gec gelebilecek sanırım. bu oyun grubu buluşmalarını sabahları yapalım diye yazdım. okudun mu? ogleden sonrada evimize dagılırız bize kalır günümüz.

aman maşallahhhh..bizde veririz inşallahh..

maşallah daha ne olsunn..babaannene az eçmişi okumuştum.çok geçmiş olsun.ama kamaterapi yazık zor olur dayanması o yaşta..verilecekmi ne kara verdiniz(
bilgilerimi verdim canım.

valla kızlar hep birlikte diyet yapalım gitsin kilolar..tatile kadar fit olalım..

he valla bende bugün deeel yarın başlayayım barii..az depo yapayım bugün

yaa zyretc yaramadımı pekibb
umarım düzelir.hemen bi seferde belki etki etmiz.

gel bacım gel 3 gün kurtazmaz sen 1 haftalık falan gel en azından

deme kızz..

ben çıkayım.babımz eve geleek.iş yerinde yiyece yemegi ama adama agel dedim hala uyumadım.o gelsin çocuklara işi gidene kadar baksında bende az uyuyayım.deli olacagım uykusuzluktan..uyanıncada bi manava gideyim meyve kalmamış alayım.bide havamızı alır geliriz sonda..hadi kaçtım benn..

zeynep ipoşa maşallah yerim ben onu babannen nasıl oldu
bencede hep beraber diyet yapalım 2010 şbat aneeleri birlikte yazıflıyor diye açalım olmamııı

günaydınlar herkeseee yine kilo konusu açılmış kilo vermek isteyene keremiş göndereyim 1 haftada 10 kilo garanti denemesi bedava

bana yollasana ama geri iade edermiyim bilmem.

valla kızlar hep birlikte diyet yapalım gitsin kilolar..tatile kadar fit olalım..

ben senin menünü beğendim.daha basit ve clasik geldi bana Serapınki biraz daha tefferuatlı sanki.çıktısını aldım valla.1 haftada 1 kilo mu dedi.ayy verebilirmiyim acaba.deniycem valla.

İpeğe maşallah kilo olayı yemek olayı halloldu gibi ama uykusuzluk için didemle aynı düşünüyorum.hele ataraxı hiç vermeni istemiyorum ama banada yazık diyorsun biliyorum.off uyumayan çoçukta yemeyen çoçukta zor valla.

2010 ŞUBAT BEBEKLERİ İÇİNDE KONU AÇMIŞLAR YOK DÖNDÜMÜ YOK YÜRÜDÜMÜ KAÇ DİŞİ OLDU.GENEL PAYLAŞIMDA 2 KELAM EDEN YADA ETMEYEN HEMEN KONU AÇMIŞ.YAZMAYIN KIZLAR VALLA İYİCE DOLDU BURALAR.ZATEN HERŞEYİ YAZIYORUZ BURDA DAHA NE PARÇA PARÇA KONU AÇIYORSUNKİ İŞİMİZ YOK SÜREKLİ ONLARIMI TAKİP EDECEĞİZ.

bencede hep beraber diyet yapalım 2010 şbat aneeleri birlikte yazıflıyor diye açalım olmamııı

açalım kızz.bizim 2011 şubat analarından neyimiz eksik.gerçi böyle bi topik açmıştık hemen diyet topgimiz var oraya yazın deyip kapatmışlardı..

bana uyaqr hem çocukların uyku sattleri falanda kaymaz

herkes diyete başlamış bende başlayayım bari gerçi ben diyetsiz 10 kilo verdim eski kiloma döndüm 67 oldum ama gene fazla bir 10 kilo daha vermem lazım bakalım diyetlerin hepsini not ettim kepek ekmeğimide şimdi aldım hadi hayırlısı

burcu kız rejim falan yapma cirlop gibisin maşallah daha ne olsun sen boylu poslusun zayıflarsan iyi durmaz dur bi maşallah diyim nazar falan etmiyim seni

yok anam vermem lazım pardonda döt döbek aldı başını gidiyor..ben eski profösyonel atletim canım vucutum o yüzden şekilli bacaklarda kasımda var.zaten onlar gitmeyeceği için yağlardan vereyim evlendiğimde 54 kiloydum zaten hamile kalana kadarda 62 olmuştum galiba bari bi 60 olaydım iyi olurdu :)

AHH BUDA konu açalım demiş dur kız serap durduğun yerde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…