Masallah Ipege kiloda almis boyuda uzamis bide pitik pitik geziyomus oh afferim kuzucugakızlar selam. evde degılım babanemdeyım. o yuzden cok gıremıyorum.
dun doktora gıttık kontrole. ıpek 9.436 gr cıktı. küsüratı attı doktor 9.400 dedı. 2 dişi geldi üstten. pek iştahı da yok bu ara. 400 gr almış bu ay. iyi bizim için.
boyu da 3 cm uzamış 75 cm olmuş.
gelecek ay gelmeyin dedi,yaşında aşıya gidicez.
kuzucuk hala aynı 3-4 metre yürüyor. baya baya hareketli artık...
ayşegül bana bilgilerini özelden yollasana canım ya. pek giremiyorum bu aralar.
canım maalesef akciğer kanseri. baya ilerlemiş. hiçbişey yapılamıyor yaştan dolayı. doktor da en fazla 6 ay dayanır demiş... bilmiorum canım bakalım allah büyük...zeynepcim babaannen nasıl oldu sonuçları aldınız mı?
ipeğe de maşallah
didem ama uyyuması lzım ya. ben dayanamıyorum artık. uykusuzluk mahvetti beni. sinirlerim geriliyo artık.ipeği uyku bozar zeynep bunu kabul et artık çocuğaDA habire ialç verme
aman maşallahhhh..bizde veririz inşallahh..Selam kizlar............
Bol bol diyet muhabettleri geçmis yine bakiyorumda herkezde bi azim, diyetler baslamis
Valla ben ise baslayali bir ay oldu ve bu bir ay içinde tam 3 kilo verdim dahada vericem insallah yediklerimede dikkat ediyorum
bakalim :79:
kızlar selam. evde degılım babanemdeyım. o yuzden cok gıremıyorum.
dun doktora gıttık kontrole. ıpek 9.436 gr cıktı. küsüratı attı doktor 9.400 dedı. 2 dişi geldi üstten. pek iştahı da yok bu ara. 400 gr almış bu ay. iyi bizim için.
boyu da 3 cm uzamış 75 cm olmuş.
gelecek ay gelmeyin dedi,yaşında aşıya gidicez.
kuzucuk hala aynı 3-4 metre yürüyor. baya baya hareketli artık...
ayşegül bana bilgilerini özelden yollasana canım ya. pek giremiyorum bu aralar.
valla kızlar hep birlikte diyet yapalım gitsin kilolar..tatile kadar fit olalım..
bu arada uykusuzlugu ıcıcn neslıhan hanım atarax yazdı. 15 gun full ver sonra gun aşırı-3 gunde bi-4 gunde bı olarak yavaşça kes dedi.
pek istemiyorum ama dün gece uyumayınca bi deniyim dedim.
işe yaradımı sizce?
HAYIR!
yine mızır mızırdı... ne zaman duzelıcek dıyorum doktora,bazı bebekler uykuyu sevmez cok bısey bekleme dıyo...
offf
gel bacım gel 3 gün kurtazmaz sen 1 haftalık falan gel en azından
günaydınlar herkeseee yine kilo konusu açılmış kilo vermek isteyene keremiş göndereyim 1 haftada 10 kilo garanti denemesi bedava
valla kızlar hep birlikte diyet yapalım gitsin kilolar..tatile kadar fit olalım..
zeynep ipoşa maşallah yerim ben onu babannen nasıl oldu
bencede hep beraber diyet yapalım 2010 şbat aneeleri birlikte yazıflıyor diye açalım olmamııı
didem 18 aralık saat 11 senin icinde uygunmu? sabah erken gelsek. Bitek esra biraz gec gelebilecek sanırım. bu oyun grubu buluşmalarını sabahları yapalım diye yazdım. okudun mu? ogleden sonrada evimize dagılırız bize kalır günümüz.
burcu kız rejim falan yapma cirlop gibisin maşallah daha ne olsun sen boylu poslusun zayıflarsan iyi durmaz dur bi maşallah diyim nazar falan etmiyim seni
zeynep ipoşa maşallah yerim ben onu babannen nasıl oldu
bencede hep beraber diyet yapalım 2010 şbat aneeleri birlikte yazıflıyor diye açalım olmamııı
gel bacım gel 3 gün kurtazmaz sen 1 haftalık falan gel en azından
didem bacım unuttum sormayı.sen bu fantomaltı gün içinde ne kadar kullanıyorsun.kaç doz atıyorsun.toplamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?